שרשור חורים בתסריט!

kuliv

New member
../images/Emo2.gif שרשור חורים בתסריט! ../images/Emo2.gif

אז ככה: לפני שבועיים ישבתי עם אורי ופתאום קלטנו שכיאה לסדרה ארוכה ומצליחה כמו "הפיג'מות", דברים מסוימים טיפה התגמשו לאורך הסדרה והשתנו. ויש גם דברים שממש מצחיק לקלוט ששברו את עצמם לחלוטין לאורך הסדרה, גם פרק אחר לאחר שהופיעו. לכן אמרנו שכשהפורום חוזר, חייבים לבדוק לכמה כאלו אנחנו שמים לב. לתשומת לבכם: השרשור הוא היתולי ולא מחפש לקטול את הסדרה, פשוט להשתעשע מהמצב ההגיוני שבסדרה עם הרבה כותבים, לא כולם תמיד יודעים אילו פרטים כותב אחד הוסיף לדמות מסוימת, ולכן הם פשוט לא מתייחסים אליו. מתחילים!

kuliv

New member
*אלונה צמחונית ליום אחד*

בפרק הראשון, "איך הכל התחיל", כשאנו פוגשים את אלונה - אנו מגלים שהיא צמחונית ומשייכת לארגון שנקרא "איח"ס"- אגודת ידידות החסה והסלרי. רק שמיד לאחר הפרק הזה, בכל פעם שהחבורה יושבת בהמבורגרי, אלונה אוכלת איתם המבורגר בנונשלנטיות מוחלטת

kuliv

New member
*נתן צמחוני ליום אחד*

ב"פרק 3 עונה 6 קלאסי" נתן מוגדר כצמחוני. אך, בדומה לאלונה, אם נביט אחורה בסדרה- נגלה אותו אוכל המבורגר עם החבורה, שוב ושוב, כרגיל

kuliv

New member
*לגרי אסור לנגן אבל הוא עושה את זה בלי בעיה*

כידוע לנו, בדש הוא השטן והוא אסר על גרי לנגן. רק שבפרק "בעל הבית בא", כשאסף אשתר מגיע לדו-קרב עם גרי, גרי מרביץ סולואים על הקלידים כאילו אין מחר- ואפילו מנצח!

AviShai98

New member
בעוד פרק גרי מנגן...

בתחילת פרק 13 "אילן הכוכב א'" גרי מנגן אבל בפעם הזאת דווקא בדש בא..

טווול

New member
וואי יש לי פול אני יכולה לחפור פה למשל..

למרות שעודד אמר בעונה הראשונה שהוא מזל אריה יש פרק שלם על זה שהוא מזל סרטן

kuliv

New member
זה משעשע,

זה בגלל שבמציאות הוא אכן בן מזל אריה. הוא נולד בתאריך שלי

טווול

New member
נתן מתחרפן מהחסה בפרק ה1 שלו

ובפרק שלוש עונה 6 קלאסי רואים אותו מחזיר המבורגרי עם חסה וגם שמתם לב שנתן הפסיק לרוץ לשרותים כל פעם שהוא בוכה!?!

AviShai98

New member
עוד...

בסוף העונה הראשונה הפיג'מות הולכים להיבחן ל"כוכב נולד" רק שבעונה השנייה אילן נפגש עם נינט שהשתתפה באותה עונה אליה הלכו, וטוען שלא מכיר אותה ואת התוכנית...

AviShai98

New member
חח צודק../images/Emo3.gif

אין לדעת לאיזה עונה הם ימשיכו רק שימשיכו לצעוק להם "רוצים עונה שמינית"

לא מדויק.

אילן כן הכיר את התכנית. הוא פשוט סירב לצפות בה כי לטעמו היא פוגעת באמנות, ולכן לא צפה בה.

kuliv

New member
*אילן זורק מלא מלא בחורות*

בעונה 5, ב"מתנות בחינם", מסתבר שאילן - הבחור שלאורך העונות הראשונות בחיים לא מצליח עם שום בחורה - מתגלה כבחור עם פנקס מלא בבנות שהוא זרק כי משהו קטן בהן הפריע לו.

האוטו של אלונה

בפרק קחי אותי אלונה - אלונה אומרת שאין לה אוטו, אבל בפרק קצר במוח מיקי גבע דופק לה ת'אוטו.....

Superboi

New member
יש לי כמה

1. בעונה 6 הדירה של השלישייה נמצאת מתחת לדירות של נתן וברכה. 2. בפרק "אבא'לה" בעונה 5 קובי לא מכיר את סבא שלו (שגרי בכלל אמר שהוא מת בפרק "לחם עבודה" ובעוד פרק). 3. אין סיכוי שהשירותים במחסן נמצאים מתחת לשירותים של ההמבורגרי.

טווול

New member
לגבי 2

וואו זה אחד הדברים שעצבנו אותי בפיג'מות אני יודעת שזה חורים שיש בעלילה אבל קובי לא מכיר את סבא שלו זה באמת אחד הדברים שעיצבנו אותיייי למרות שאני אוהבת את הפרק וואו גם לכם יש כאלה דברים קטנים שפשוט מעצבנים אותכם??!!??

מוגלי7

New member
בכלל העניין עם הדירות נורא מבלבל.

הן משנות מיקום פעם בכמה עונות.

למעלה