שונאת אותה!!

DuLcE NeTa

New member
../images/Emo2.gif שונאת אותה!!

אמא שלי עשתה לי עכשיו את הדבר הכי מגעיל והכי מביך בחיים שלי. אני סובלת מעודף משקל ואכלתי כאילו חתיכת עוגה וזה, לאמשנה אח"כ חלק אכלו גלידה ואמא שלי ביקשה ממני שאני אביא לה גלידה לייט מהמקפיא. אז הוצאתי ושאלתי אותה אם זה טעים, היא אמרה כן אז אמרתי שאני רוצה לטעום. והיא כשכמעט כל המשפחה בסלון אומרת "נטע את מגזימה, זה יותר מדי, אני לא מרשה" ואני כלכך התעצבנתי. יווו זה היה כלכך מביך. זרקתי לה תארטיק. נכנסתי לחדר והתחלתי לבכות. ממש. גם עכשיו יורדות לי דמעות. הייתי חייבת לשחרר אתזה. נטע

Aniren

New member
/`:

זו באמת פדיחה. אבל תשמעי... את לא צריכה לבקות פשוט מאוד את צריכה לטפל בעצמך כדאי שלא יהי לך עודף משקל וגם אם את רוצה לקחת משהו פשוט מאוד אל תשאלי את אמא שלך או אפילו אל תגידי לה.

זה לא ניראה לי ממש עוזר

נטע בייבי אל תבכי בגלל זה, אני גם מלאה, ואני לא נפגעת מכל דבר שאומרים לי על זה[על דברים אחרים כן]

Aniren

New member
טוב לי קצת קשה להבין

אני לא שמנה אז היה קצת קשה לי להבין את ההרגשה שלה

הסוכן 18

New member
מרגיש את צערך!

אני מבין אותך, לי גם היו קטעים כאלו, זה פשוט היה נורא עד שברחתי מהבית. חח! תשלחי לי מסר נטע. להתראות!

סתיו מם

New member
הי חמודה../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה את הפגיעה שלך! אבל אני גם בטוחה שאמא שלך ממש לא התכוונה לפגוע, אלא פשוט דואגת לך. פשוט יצא לה בדרך מאוד מאוד לא מוצלחת להוציא את זה. אבל בואי נעזור רגע אותה בצד ונשאל אותך שאלה אחת - האם את רוצה לרדת במשקל? אם לא, אז מה אכפת לך מה אמא שלך אומרת? תהיי מי שאת, עם המשקל שלך ותעבירי לה מסר ברור שככה את רוצה. אבל אם את רוצה לרדת, אולי תגייסי אותה לצידך. ובמקום שזה יתבטא בצורה כזאת, תעבדו כמו צוות. אולי תעשו טבלה משותפת של מה אוכלים ומתי, תבשלו ביחד אוכל מזין ולא מאוד משמין, תצאו לצעידות משותפות. תרתמי אותה ללוות אותך באופן חיובי ולא באופן שלילי. תעשי איתה שיחה פתוחה ותסבירי לה איך זה גורם לך להרגיש כשהיא מדברת אלייך ככה. בקשי ממנה עזרה בצורה הכי אוהבת וכנה. מה דעתך?

למעלה