ציטוטים

../images/Emo2.gif ציטוטים

".....משפחות חריגות: משפחות אלימות; התעללות ופגיעות בידים; אלכוהול; משפחות חד הוריות......" "...... הסיוע המשפטי מתפרש על קשת רחבה של נושאים ובהם צרכנות, רווחה ובריאות, חינוך, דיור, קשישים ומשפחות חד הוריות, עולים חדשים, ביטוח לאומי ועוד. ...." "......בקרב אלה שאינם יכולים לעזוב את הבית, כגון משפחות חד-הוריות וקשישים, שיעור ההצבעה נמוך יותר מאשר בקבוצות אחרות......" ".....הקווים החדשים יופעלו כדי להקל על מצוקת משפחות חד-הוריות, שכבות מצוקה, קשישים ועולים, שאין ברשותם רכב פרטי. מקומות הבילוי פתוחים בשישי-שבת ורק מי שידו משגת יכול להגיע אליהם. מי שאין לו לא יכול לנסוע בשבת לבקר חבר או חברה בבית חולים......" "......התיחסות לקבוצות ייחודיות (עולים חדשים, משפחות חד-הוריות, דור שני לשואה)...." ".....עובדה היא, שחלק ניכר מההטרדות המיניות מבוצע כלפי אלה שנתפסות שייכות לקבוצות החלשות בין הנשים : עולות חדשות, אמהות חד הוריות, מפרנסות יחידות ונשים במשרות זוטרות......." "....כ-25 נציגי שכבות המצוקה וארגונים חברתיים, בהם מחוסרי דיור, מובטלים, אמהות חד הוריות ונכים, קבעו בתחילת השבוע את מגוריהם הזמניים במאהל מחאה בכיכר המדינה בתל אביב. היעד הרשמי למחאה הוא מלחמה בתקציב המדינה המוצע, שמהווה עבורם רף חדש ובלתי עביר במאבק ההישרדות היומיומי. ....." "....לילדים ממשפחות חד-הוריות, או ילדים שאבא שלהם נרקומן או הורים אלימים, אין דמות חיקוי......" "....מי הם אותם נזקקים ?- ילדים החיים בקו העוני - תינוקות - אלמנות - משפחות חד הוריות - חיילים בודדים - נכים - קשישים - . אנשים חסרי אפשרות להשיג לעצמם אוכל ומצרכים בסיסיים ותלויים על קו העוני -....." ".....ושוב, מי ידאג לעניים, לפנסיונרים, לקשישים, לאמהות חד הוריות, לסטודנטים, לכל קבוצות האוכלוסיה החלשות?...." ======= במסגרת חיפושי להוסיף קצת ענין לקישורי הפורום , פתאום שמתי לב שבמרבית האתרים , כתבות , מאמרים , הצעות לתמיכה ועזרה או מרי חברתי , אוכלוסיית המשפחות החדוריות מוכללת חדמשמעית עם קבוצות "נחותות" בחברה הישראלית. נחותות בסטיגמה. זה וההודעה של Fuxigal גרמו לי לשאול , בעצם , למה? למה? למה הכל מסתובב סביב השוֹנוּת ? סביב ה"מסכנות"? אז אני רוצה להודיע לכל העולם שאני משפחה חד הורית מאושרת. וגם כשיש לי צרות כאלו או אחרות , הן בגלל נסיבות חיי הפרטיים ולא בגלל כותרת הקבוצה הסטטיסטית שאני משוייכת אליה. והן שוליות ומתגמדות לעומת האושר של ושל ג'וניור ביחד. זה כייף להיות חדורית ! בהמון מובנים. ואני יותר מרגישה כך מאשר לא כך . שבת שלום על ראשיכם

כל אחד מציג את עצמו איך שהוא רוצה

ועם כל הכוונות הטובות להציג את עצמי כחדורי לא אומלל, שלא מבקש שיגידו לו "סליחה", תמיד זה קורה ומרחמים. זה מה יש וככה תופסים את זה, זה גם סוג של אנושיות, מפגרת, אבל אנושית. זה לא כיף להיות חדורית, זה כיף להיות עם מי שאוהבים, ושיהיה חד, דו, או תלת, רק שיהיה

למעלה