פרק 12 עונה 4 מה קורה?! למה אין אותו עדיין בתוכנת החמור?? זה אמור היה להיות כבר לא?
N noolynool New member 5/7/04 #1 ../images/Emo2.gifפרק 12 עונה 4 מה קורה?! למה אין אותו עדיין בתוכנת החמור?? זה אמור היה להיות כבר לא?
../images/Emo2.gifפרק 12 עונה 4 מה קורה?! למה אין אותו עדיין בתוכנת החמור?? זה אמור היה להיות כבר לא?
M metalbitch New member 5/7/04 #3 גם אני לא בטוח שהוא שודר אתמול?? כי אתמול היה יום העצמאות האמריקאי אולי היה שינוי בלוח השידורים
E E2100 New member 5/7/04 #4 זה יגיע לא לדאוג חברים ,גם תוכנה שלי זה עוד לא הגיע גם חכו אל תצפו זה אומנם אתמול הוא שודר - אבל אל תשכחו שזה תצות בארצ"הב -כרגע שעה 12.00 בחצות באמריקה ! אולי ב21.00 שעון {ישראל}? אולי יהיה בתוכנות
זה יגיע לא לדאוג חברים ,גם תוכנה שלי זה עוד לא הגיע גם חכו אל תצפו זה אומנם אתמול הוא שודר - אבל אל תשכחו שזה תצות בארצ"הב -כרגע שעה 12.00 בחצות באמריקה ! אולי ב21.00 שעון {ישראל}? אולי יהיה בתוכנות
X xander55 New member 5/7/04 #5 כל שבוע אותה שאלה! ../images/Emo21.gif הפרק מגיע בד"כ ביום שלישי או רביעי, לפחות בביטורנט.
N noolynool New member 5/7/04 #6 ../images/Emo15.gifלא מדוייק בתוכנת החמור זה מגיע כל שבוע ביום שני בצהריים... אז תרשו לנו לדאוג...
M metalbitch New member 5/7/04 #7 זה הגיע עוד ב4 בצהרים נא להרגע לתוכנת החמור שבוע שעבר כבר ב9 בבוקר זה היה בחמור
Q QAF Fan Block New member 6/7/04 #8 אני מצאתי אותו בארבע וחצי....אבל לא חיפשתי לפני.......(רק התעוררתי בארבע......)
Q QAF Fan Block New member 6/7/04 #10 תשלחי לי מסר עם הפרקים שאת צריכה ואני אתן לך לינקים להוריד את הפרקים מ10-12