נחשו את מי פגשתי!

Dark Force

New member
יווו..../images/Emo56.gif|פגרה|

פגשתי היום את דנה בלום ברחוב
דיי היא כזו יפה, והיא אמרה לי שהיא לא יכולה לדבר כי היא צרודה בגלל השירים בסדרה, אבל היא אמרה לי שזה עוד מעט יפסק..
ועוד סקופ- ראיתי אותה יוצאת מחנות כלות
אולי היא מתחתנת עם אונגר
וואי והיא כזו יפה
והיא חתמה לי, תראו
היא כזו מושלמת
רק חבל שהיא דיברה על זה שיש מצב שיש עליי אנרגיות רעות.. ואני צריך קצת להקדיש זמן לניקוי הנפש... WTF

g a l4

New member
לא תאמינו!!!../images/Emo12.gif

עכשיו חזרתי(הלכתי עם חברה)ולא תאמינו,אני כמעט בטוחה שראיתי את אפרת שושן! ולא האמנו כי אנחנו יודעות שהיא מתה...אבל היא ממש דומה לה אני כמעט בטוחה שזאת היא. יכול להיות שהיא בכלל לא מתה?

GaLi LoVe Uri

New member
אאאאאאאא

הלכתי ביום בבוקר למכולתתת את מי אני רואה?! את ט=ל=י=ה כמובן שביקשתי ממנה חתימה =======>

Dark View

New member
שווה לך :]]]]]

למרות שהחתימה שלה קצת שחצנית אני יותר הייתי רוצה להשיג את החתימה של שרית..שחקנית אורח שהייתה בתפקיד פלמ"חניקית. או של מירי מורן

GaLi LoVe Uri

New member
אני ממש מצטערת שזה יצא מטושטש

וכמו שאתם שמים לב היא חרטה ממש על הדף היא היתה נורא עצבנית(אולי זה בגלל ששאלתי אותה על החתונה של כפיר ודנה
)

SpOnGeTuLa

New member
ואני פגשתי את ה-כוכב../images/Emo99.gif

בני קייזרמן!!!!!!!!!!!1 אבל הוא ניפנף אותי.. כזה סנוב!!!

חחחח ../images/Emo6.gif

פה זה פורום כפיר אונגר ולא עפר שכטר.. כלומר,פה מדברים על הדמויות של טלנובלה בע"מ כמו טליה,דנה בלום,רננה...

מה הקטע שלכן

כיאילו אתם אומרים את זה בצחוק נכון שאתם משחקים אותה סתומים זה רק בסדרה זה לא באמת היא לא באמת מתה במציאות יא חתיכת אהבלים אה הבנתי אתם סתס אומרים ואם לא אתם הילדים הכי מםגרים הכי סתומים ראיתי מעולם

the red king

New member
התכוונתי חדש בשבילי!

אני לא חורש על פורומים וצ'אטים מה לעשות!

למעלה