נו.. אז איך היה?

הייבי

New member
../images/Emo2.gifנו.. אז איך היה?

איך עבר על כולן היום הראשון? היום שלי בקופ"ח עבר דווקא טוב..
דיי פחדתי בבוקר
שאני ארגיש מוזר ובהתחלה הרגשתי קצת לא שייכת כאילו כל התוכנות דווקא לי לא עובדות והברזים בפזיותרפיה דווקא משפריצים עליי.. אבל זה הסתדר לאט לאט.. אני עוד לא ממש שולטת בהכל (אבל עבר רק יום אחד.. זה מותר) אבל קבעתי תורים ועניתי לטלפונים.. והצוות ממש בסדר.. כולם נחמדים ושואלים אלף פעם אם אני מסתדרת ומציעים עזרה.. אפילו באו בצהריים לבדוק שאכלתי ולקחתי הפסקה... אז נראה שהולכת להיות אחלה שנה... מקווה שלכולן היה טוב... הייבי

justagir123l

New member
היה בסדר ../images/Emo9.gif

ממש נלחצתי בבוקר ופחדתי שיהיה לי קשה או שיחשבו שאני מוזרה או משהו.. אבל הגעתי וישר התחלנו לעבוד. כולם שם נחמדים מאוד. בנות השירות שהיו בשנה שעברה נשארות עוד כמה ימים כדי לעזור לנו והן הסבירו הכל ולא התעצבנו כשהיו לי 6028206 שאלות
אני עושה עבודה משרדית וזה די משעמם... בשעה האחרונה כבר לא היה לי כוח והייתי עייפה
אבל אני יכולה לקחת כמה הפסקות שאני רוצה אז זה נחמד.. והעבודה לא קשה, רק קצת משעממת. יש לנו משרד די גדול, וכיסאות נוחים, אבל לפעמים אנחנו צריכות להתעסק עם טפסים ודברים שמלאים באבק
והייתי צריכה לשטוף ידיים 20582 פעמים. יש איתי עוד 5 בנות, וגם 2 בנות שירות של שנה שעברה שנשארות עוד קצת. מתוך ה5 בנות שיהיו איתי כל השנה, רק עוד אחת עושה את השירות דרך שלומית, כמוני, והשאר מאגודה דתיות, אבל אני לא מרגישה הבדל בינינו (חוץ מזה שהן לובשות חצאיות ואנחנו במכנסיים
). רק שלפעמים הרגשתי שאני קצת לא קשורה כי חלק מהן מכירות כבר וקשה לי סתם להתחיל לדבר עם בנות אחרות ולהכיר אותן. אני עדיין מרגישה שאני לא ממש מבינה מה אני עושה לפעמים אבל אני בטח אתרגל אחרי כמה זמן.
והכי כיף: אף אחד לא אמר לי כלום על הפירסינג שלי בשפה, לא התייחסו לזה בכלל למרות שחשבתי שישאלו אותי על זה או יבקשו ממני להוריד. כנראה בגלל שאני לא עובדת עם אנשים (אלא רק במשרד סגור עם בנות שירות אחרות), זה לא מפריע להם.

TwelveEyes

New member
אף אחד לא יגיד לך גם להוריד.

ראיתי כבר בנות עם הרבה יותר מפירסינג בשפה שעובדות עם אנשים ואף אחד לא אומר להן כלום.

הייבי

New member
נשמע שהיה דווקא טוב

איזה כיף לך שלא אמרו לך כלום על הפירסינג ושאת עם עוד בנות.. אני לבד ויש לזה חסרונות (כאילו, אנחנו כמה באותה מרפאה אבל לא רואים אחת את השניה כמעט ואני היחידה משלומית
) ולי אמרו לא לבוא בבגדים שחורים- להעדיף צבעים בהירים.. ובלי גופיות (אבל מה לעשות? ככה זה כשעובדים עם קהל..) ובקשר לבנות החדשות? אל תדאגי.. לאט לאט מכירים ומתחילים לדבר.. אף אחד לא מצפה שכבר ביום הראשון תהיו החברות הכי טובות...

הרעות17

New member
חוויות :)

טוב אז הגעתי בבוקר <כולי לחוצה שאני אאחר כי אני מגיעה מחוץ לעיר..> ופגשתי עוד בחורה שעושה איתי ת'שירות וגם הייתה לחוצה שהיא תאחר. כשהגענו למזכירה הראשית כבר היו שם 3 הבנות האחרות, וקיבלו אותנו מאוד יפה. היא הסבירה לנו מה העבודה כוללת, באילו אגפים יש אפשרות שנעבוד וכו' ואז אחרי שיחת הקדמה של כחצי שעה יצאנו לסיור בבית המשפט <מקום מ-ד-ה-י-ם מבחינה ארכיטקטית או איך שלא כותבים את זה> כשחזרנו כבר הכינו לנו את כרטיסי העובדים שלו "עובד חדש- מדינת ישראל שירות בתי המשפט" <כבווווד> והם חילקו אותנו לאגפים <אני באגף הפלילי! איך מתאים לי :)> בכל מקרה סיירנו קצת במקומות שהסיור הרגיל לא מגיע אליהם <כמו קומת השופטים> ואז הלכנו לעבודה... למדנו לתייק דברים, לטפל בדואר ולהתשמש בתוכנה הנחמדה שבמחשב. קיצר היה כייף :)

למעלה