אז מה עושים?, תוכנית עבודה*פתיחת "תיק"*הפצת כ
יש אכן הרבה דברים לעשות. מה קודם? האם את רוצה לעבוד כעצמאית עם קליניקה משלך? לעבוד כ"פרילאנס" בקליניקות אחרות? הפצת כרטיסי ביקור וכבר מחר באים אליך לקוחות, יש לך קבלות לתת? איפה לקבל אותן? לכן, הצעתי:
תשבי עם עצמך ותחשבי מה באמת את רוצה?
תבררי על הסניף הקרוב של מט"י כמו שייעצו לך כאן. אני לא השתתפתי בקורס, אבל קיבלתי יועצת עסקית וסיבסוד אדיר ל-10 מפגשי ליווי צמוד אחת על אחת. מה שמתאים לך.
תגשי למס הכנסה הקרוב למגורייך ותפתחי תיק. מאד פשוט, ניתן לדווח גם חוסר הכנסות, אבל אז תוכלי לתת קבלות/חשבוניות
תנפיקי כרטיסי ביקור וחפשי דרכי הפצה כמו ההצעה של טל כ. ברישות עסקי של "קישורי אמהות" (גם אני שם...) או בכל רישות עסקי אחר שיהיה לך נעים ויעיל ואפשרי לקחת בו חלק (הן מבחינת האנשים, הן תדירות המפגשים, הן עלות החברות בו וכיו"ב.
חפשי היכן את יכולה להשתלב וליצור לך קהל לקוחות- הסדרים עם קופ"ח, חברות ביטוח, ספא/מלונות, משרד החינוך (לא יודעת איזה תחום טיפולי)
תשתתפי בפורומים מקצועיים באינטרנט ותגיבי-תציעי, כך תפרסמי ותבססי את שמך. ב ה צ ל ח ה, יש אכן הרבה דברים לעשות. מה קודם? האם את רוצה לעבוד כעצמאית עם קליניקה משלך? לעבוד כ"פרילאנס" בקליניקות אחרות? הפצת כרטיסי ביקור וכבר מחר באים אליך לקוחות, יש לך קבלות לתת? איפה לקבל אותן? לכן, הצעתי:
תשבי עם עצמך ותחשבי מה באמת את רוצה?
תבררי על הסניף הקרוב של מט"י כמו שייעצו לך כאן. אני לא השתתפתי בקורס, אבל קיבלתי יועצת עסקית וסיבסוד אדיר ל-10 מפגשי ליווי צמוד אחת על אחת. מה שמתאים לך.
תגשי למס הכנסה הקרוב למגורייך ותפתחי תיק. מאד פשוט, ניתן לדווח גם חוסר הכנסות, אבל אז תוכלי לתת קבלות/חשבוניות
תנפיקי כרטיסי ביקור וחפשי דרכי הפצה כמו ההצעה של טל כ. ברישות עסקי של "קישורי אמהות" (גם אני שם...) או בכל רישות עסקי אחר שיהיה לך נעים ויעיל ואפשרי לקחת בו חלק (הן מבחינת האנשים, הן תדירות המפגשים, הן עלות החברות בו וכיו"ב.
חפשי היכן את יכולה להשתלב וליצור לך קהל לקוחות- הסדרים עם קופ"ח, חברות ביטוח, ספא/מלונות, משרד החינוך (לא יודעת איזה תחום טיפולי)
תשתתפי בפורומים מקצועיים באינטרנט ותגיבי-תציעי, כך תפרסמי ותבססי את שמך. ב ה צ ל ח ה