לרותי שלום

צילה24

New member
../images/Emo2.gifלרותי שלום

היתי רוצה לדעת בקשר לבן זוגי לפני 13 שנה נפרדו ולאחר מכן נפגשנו נולדו לנו 3 ילדים אנחנו כבר8 שנים ביחד(לא נשואים) הם אנחנו נשאר ביחד הזגויות שלנו מאוד מפרוקת ואני תמיד אומרת לו שילך אבל אחרי שבוע מחזירה אותו למה זה קורה?הייתי מעונינית לקבל ממך תשובה מהירה בתודה צילה

רותי 11

New member
צילה24 חמודה ../images/Emo140.gif

ברצון הייתי עונה לך אבל כמו שציינתי בימים הקרובים עד לאחר הפסח אני מבקשת לא להפנות אלי שאלות בתקשור כי אין לי באמת זמן לזה, עימך הסליחה - אם תרצי תשאלי שוב במהלך החג.

levysh

New member
../images/Emo39.gifבחירה לא מודעת

צילה שלום, אני לא מתכוונת לענות לך במקום רותי כמובן, ואיני חושבת שתשובה מהירה לתהליך של 8 שנים יחד זה הפתרון. אך העובדה שאת מחפשת תשובה מהירה אולי מסמל שאת מחפשת לעשות שינוי כלשהו בחיים שלך? ואם כן, ואם את רוצה לדעת מדוע את נמצאת בתוך מצב זה, אני כתבתי בנושא: "בחירה לא מודעת" כלומר, כל מצב בו אנו שרויים הוא מצב מתוך בחירה (גם אם היא בחירה לא מודעת) אנו בוחרים להיות במצב מסוים (כמו בזוגיות/ עבודה למשל) מכיוון שבתת מודע אנו מרוויחים מכך. לכן, את יכולה להתחיל ולשאול את עצמך: "מה אני מרוויחה מהזוגיות הזו?" זוהי שאלה מאוד עמוקה, צריך לחשוב לעומק (אולי לעשות כתיבה אוטומטית - לכתוב כל העולה לך בראש עד שתגיעי לנקודה העיקרית). אחר-כך יש לבדוק מה הקשר הזה בא ללמד אותך? (אני מאמינה שכל מפגש עם כל אחד בא ללמד אותנו משהו) והאם את מפיקה את השיעורים הנכונים מקשר זה. אך ראשית, אני מאחלת לך בהצלחה רבה!!! עם השאלה הראשונה. שיהיה לך סדר מוצלח ושמח.

רותי 11

New member
levysh היקר

לרגע לא הבנתי למי ההודעההזאת מכוונת לאחר שהבנתי אני פשוט אצמיד את זה להודעה המקורית ברשותך למען הסדר הטוב

levysh

New member
רותי תודה.../images/Emo39.gif

האם אפשר למחוק את ההודעה ששולחת למעלה.. חג שמח!

levysh

New member
צילה, הגבתי להודעה שלך למעלה בנושא: בחירה...

התגובה המלאה בטעות נכתבה כהודעה בפני עצמה תחת הנושא: "בחירה לא מודעת"

למעלה