דמואים בMuseLive

CitizenErased

New member
../images/Emo2.gifדמואים בMuseLive

אז ככה, כמו שרובכם בוודאי מכירים את כל הסיפורים על מאט והקריפטוגרפיה ואיך שהם אוהבים לתעתע במעריצים ונותנים כל מיני קודים שהמעריצים צריכים לעלות על מה מתחבא מאחורי זה... אז הנה הגענו לזה שוב. משתמש בלתי מזוהה שם הודעה בפורום של MuseLive.com עם שני קבצי ZIP. אחד בשם Helios והשני בשם Late. עכשיו כדי לפתוח את הקבצי Zip היו צריכים סיסמא והמשתמש הזה נתן קוד ענק לפענח. בסופו של דבר הם עלו על זה והצליחו להגיע לסיסמאות ולפתוח את קבצי הזיפ. באחד היה קובץ MP3 בשם Corona ובשני קובץ MP3 בשם War Is..... שמיעה קצרה גילתה שמדובר בעצם בגרסאות דמו מאוד מאוד נדירות של Overdue וSunburn... ממש שווה שמיעה. הגרסה של Sunburn היא רק גיטרה והליריקס שונים לגמרי! http://www.muselive.com/forums.php?m=posts&q=21729 חייבים להיות רשומים באתר בשביל זה אבל זה חינם ולוקח שניה ושווה את זה.

Runt

New member
אוקיי, זה מסרב לרשום אותי! ../images/Emo46.gif

יש אפשרות שתעלי לאינטרנט בשבילנו? [פה או במסר או שאני אטריד אותך במסנג'ר?
]

CitizenErased

New member
איזה מבאס... ../images/Emo4.gif

תשלחו לי במסר כתובות אימייל ואני אשלח לכן דרך yousendit

GoOtZi

New member
אוו..

בהחלט שונה גמרי ממה שאני רגילה... המילים בסאנברן מוזרות למדי.. לפחות אלה שהצלחתי להבין (true love is meaningless) נחמד לשמוע אבל אני לא מצליחה להבין מה האנאגרמה כאן..

Runt

New member
בהמשך הדף

יש את הליריקס של הדמו, פשוט רדי קצת למטה. וזה באמת ממש מוזר, הקול של מת'יו נורא בולט לעומת הכלים. זאת אומרת, יש סוג של הפרדה בולטת בין השניים - לא כמו בגרסה הרגילה. קיצר, אדיר

CitizenErased

New member
אין שום קריפטוגרפיה בשיר...

פשוט כדי להשיג את השיר היו צריכים לפענח קודים וזה... זה מה שהסברתי למעלה

GoOtZi

New member
אהא...

יש לך מושג אם יהיה המשך לקריפטו..אלה?

CitizenErased

New member
אי אפשר לדעת איתם, באמת שאי אפשר...

מאט הזה מטורף חח הוא יכול לצוץ פתאום באיזה פורום לא קשור ולזרוק משהו חח
אם אני יראיין אותם אני אבקש ממנו קוד בשביל הפורום שלנו לפענח חחחח סביר להניח שנתקע על זה שנה עד שאני אשלח לטום מייל ואבקש תשובה חח

GoOtZi

New member
חחח כן אה..

אבל לכי תדעי, אולי נצליח לפתור את זה ונקבל איזה כרטיס להופעה... משהו...
*פנטזיות מוגזמות אני יודעת...*

למעלה