בננות אני עוד חודש פה

Mylight

New member
../images/Emo2.gif בננות אני עוד חודש פה

הכתמים החומים הפכו אחרי יומיים לדימום מחזור (שהקדים בשבוע) מה שהיה באמצע זה מתח ואי ודאות וגם "ביזבוז" של בדיקת הריון ביתית בקיצור ".. ושוב איתכם ושוב איתכם ושלום עליכם ועלינו על כולנו.." :) שבוע טוב.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

nooona

New member

פּוֹנְג

New member
שיווו איזה אומץ, נראה לי שבדיקת דם

זה כבר שלב מתקדם יותר בציפייה והנפילה במקרה של שלילי משם - הרבה יותר קשה.

פּוֹנְג

New member
כל עוד את מחייכת אז מצבך טוב ../images/Emo13.gif

קבלי
וחיזוקים להצלחה בחודש הבא. אפילו יש משהו חיובי בזה , כי ככה לא יהיו לך בחילות במנגלים של יום העצמאות

m i c h a l y

New member
שולחת גם ../images/Emo24.gif

מקנאה בך על הגישה החייובית (כן, גם החודש לא הצלחתי להימלט מהדמעות...) ומנסה להאיר נקודה חיובית - לפחות לא נמתחת לשוא עוד שבוע, ולפחות התחיל לו מחזור נוסף במהרה!!!!!! מיכל.

פוקית27

New member
שלחת לך../images/Emo24.gifחזק והמון../images/Emo25.gifות,

יש לנו אותך לעוד חודש ואני מקווה שהוא האחרון.

gudaiva

New member
גם אני

כשקראתי את ההודעה הראשונה שלך,הייתי בדיוק במצבך. מין דימום ישן שהגיע הרבה לפני הזמן. והיום בבוקר אכן הגיעה המחזור (במלוא תפארתו), כך שעכשיו נשטאר לי רק לתהות איך קרה שהיה לי מחזור של 24 ימים בלבד? חזקי ואימצי.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

28קטנה

New member
הי מיילייט!../images/Emo24.gif

שולחת לך חיבוק ומקווה שאת שומרת על אופטימיות,הזדהיתי עם הסיפור של בדיקת ההריון . הן יקרות ולא מדויקות(אהה שליליות...) והדבר היחיד שהן בודקות זה את המוכנות שלנו לזרוק כסף... אני לא קונה בדיקות הריון אחרי כמה אכזבות כאלה. אני והבעלול החלטנו שנקנה משהו כזה רק אחרי שאני מתחילה להקיא (מהסיבה הנכונה..) הי מיכלי ואפרסקה ! מה נשמע? מיכלי תחזיקי מעמד!!

6ליהי

New member
מיילייט יקרה, ../images/Emo50.gif החודש

הצטרפי ל"מירוץ חודש מאי"!. מאחלת לך
ומעבר מהיר לשכנותינו.

גורבי

New member
מילייט וגודיבה,

שולחת
לשתיכן, ומאחלת בהצלחה רבה החודש הזה!

למעלה