אני פשוט בשוק!!

יחבוקית

New member
../images/Emo2.gifאני פשוט בשוק!!

אני לא חברה בפורום הזה אבל יש משהו שאני חייבת לשתף אותכם יש לי שכנים שחזרו בתשובה לפני כמה שנים, יש להם בת שנראה לי שעכשיו היא בת 18 לפני שנה בערך פתאום ראיתי אותה עם כיסוי ראש[[היא נראתה אז בערך בת 16!!]] וזה נראה לי ממש מוזר שכבר היא התחתנה, וראיתי אותה אולי פעם בכמה חודשים[[כנראה היא עברה לגור עם בעלה]] ועכשיו ראיתי אותה כבר עם בטן!! היא כבר בהריון!! אני בשוק, היא עדיין ילדה. אני חושבת שהיא עדיין לא בת 20!! כנראה שהיא סיימה ללמוד וישר התחתנה.. בלי צבא... והיא נראתה ממש זקנה פתאום, היא בקושי עלתה במדרגות, ובקושי הלכה. כנראה שיש לה הרבה עבודה פתאום, פעם היא הייתה ילדה ממש יפה...

יחבוקית

New member
אבל כשהיא הייתה עם הכיסוי ראש../images/Emo15.gif

היא נראתה בערך בת 16-17 היא עוש לא בת 20 וכבר בהריון
ראו עליה שהיא סובלת.. היה לה מן מבט עצוב כזה והיא הלכה כ"כ לאט והיא כ"כ השתנתה[[באופי]]

tamarhp

New member
לא הבנתי מה רצית

היא התחתנה מבחירה, לא? וחוצמזה לא חסרות חילוניות שנכנסות להריון בגיל כזה.

ושוב...נו אז??

כתבת שהיא עוד לא בת 20, סו וואט?? זה שהיא נראת נערונת לא אומר כלום, יכול להיות שהיא מעל הגיל שאת חושבת שהיא. וזה שהיה נראה שהיא "סובלת", לא מחייב שהיא סובלת מהמצב שהיא לכאורה "נקלע" עליו- הריון. אולי כאב לה משהו, או שהיא חזרה מבדיקה, אי אפשר לדעת. ואת חושבת שקל לסחוב תינוק 9 חודשיים??
חומד, תדוני אותה לכף זכות.

Baby Boo

New member
כל אחד ורעות עיניו

לך ולי בתור חילוניות ניראה אבסורדי להתחתן כל כך מוקדם ולהביא ילדים. אבל בעולם המקביל
צוחקת אבל בעולם הדתי זה הכי נורמה בעולם זה החיים של אישה וגבר צעירים, כזוג. את רואה פיספוס בלא לעשות צבא. היא לא את רואה בזבוז בלא לטייל בעולם לגלות קצת חיים מעבר. היא לא היא רואה עולם אחר מרגע חתונתה. הסוד הוא לקבל את מה שבצד השני ולא לשנוא ולשפוט. טל

tamarhp

New member
../images/Emo24.gif

כבר אמרתי לך שאני אוהבת לקרוא את ההודעות שלך, נכון?

אממ... שטות../images/Emo35.gif

בגלל שהיא חילונית זה נראה לה מוזר
הלואה
גם אני מסתכלת בזעזוע על חברות של אחותי שמתחתנות בגיל 19-20 ואני מתפללת כל הזמן... (אלוקים, עשה שאחותי לא תתחתן לפני 23 למרות שאני מ ת ה לאחיינים!!!) זה ב'מת מזעזע!!! וןיש גם את כל השידוכים שזה לא כזה מבחירה.... ויש ת'שטיפות מוח.... ושיוציאו אותךת מהחברה וכאלה אם תתנגדי חלילה וחס לרבנים!!!

למעלה