אומג!

../images/Emo2.gifאומג!

יש שמועות שסימפל באים לארץ שוב פעם בחנוכה!!!!DDDDD::: ~או רוצים לבוא,לפחות~ אבל אני לא יודעת אם הן נכונות נחכה ונראהD:

YuvalSP

New member
חחח רק שמועה

אתמול היתה ההופעה האחרונה שלהם ל2009 והם לא יוצאים לסבב הופעות חדש עד שיצא להם אלבום רביעי! בכל מקרה, גם כשיצא האלבום החדש שלהם אני בטוחה שאנחנו לא הראשונים שנזכה לראות אותם מופיעים...

OverAndOver

New member
../images/Emo45.gif |במבה|../images/Emo183.gif

הם באו פעמיים בפחות משנה, הם לא יבואו לפה בקרוב, ממש לא בחנוכה
לדעתי הם בכלל יצאו לסיבוב בארה"ב אחרי יציאת האלבום החדש...

AdiA12

New member
שמועה לא נכונה. ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אתמול הייתה ההופעה האחרונה שלהם לשנת 2009 אז אין סיכוי שהם יגיעו לפה בחנוכה הזה. ואם הם היו מגיעים לפה בחנוכה הזה בין התאריכים ה-10.12 עד ה-17.12 לא יודעת מה הייתי עושה לעצמי! X_X [אני אהיה בדנמרק..]

OverAndOver

New member
איזה מגניב לךךךךך |במבה|../images/Emo183.gif

וואי דנמרק זה אחד מהמקומות האלה שממש ממש ממש באלי לבקר רק בגלל המבטא של האנשים שם

simplegirl8

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

חח ישלי שכנה שהיא דנית וישלה מבטא שיא החמוד ושההורים שלה באים לארץ הם מדברים דנית וזה שפה מזה מוזרה זה נשמע כמו שילוב של רוסית ואנגליתXD

AdiA12

New member
אממ אני נוסעת לשם כדי ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

לבקר חברה שלי. היא נולדה בישראל, עברה לדנמרק, חזרה לארץ [והייתה איתי בבצפר כמה שנים] והיא חזרה לגור בדנמרק בתחילת החופש הגדול האחרון.. אז אני וחברה שלי נוסעות לבקר אותה שם :) חח לא יודעת אם דנמרק זה מקום שיש בו הרבה מה לעשות.. וכן יש שם אנשים חמודים לפי מה שאני יודעת ^_^

OverAndOver

New member
תגידו... |במבה|../images/Emo183.gif

עוד מישו כותב/קורא פאנפיקים על סימפל או שזה רק אני?
כי אם כן...חשבתי אולי אפשר להתחיל לפרסם פה פיקים ואולי זה קצת יחיה את הפורום המת.

OverAndOver

New member
אני יודעת שזה קיים בעולם../images/Emo6.gif |במבה|../images/Emo183.gif

Hott_Baguettes זו הקהילה הכי סקסית שיש
אבל השאלה היא עם מישהו בפורום כותב. ואם לא, אז אם מישהו יהיה מעוניין לקרוא.

OverAndOver

New member
אה לא ידעתי שאת כותבת../images/Emo2.gif |במבה|../images/Emo183.gif

מגניב ^^ Hott_Baguettes זו קהילה ב LJ (גם כן, אתר נסגד. יש שם סלאש בכמויות מטורפות
) שמוקדשת לאהבה של פייר ודיוויד, ויש שם פיקים עליהם כזוג ופאנארטים ותמונות כאלה שזה נראה כאילו הם באמת מתנשקים
כן, נסגד

אני דורשת את האתר הזה!!!!@$

תשלחי לי אותו או פה או במסן או לא יודעת מה. אחרי שאנייגמור תעבודה על החיה הנאצית בספרות
|בעע|
בא לי להרוג מישו

OverAndOver

New member
בבקשה - |במבה|../images/Emo183.gif

http://community.livejournal.com/hott_baguettes/ אבל את חייבת להירשם לLJ ואז להיות חברה בקהילה כדי לראות את הכל. והשלושה פיקים הראשונים ברשימה הם שלי ^^ אני קוראת לכל חברי הפורום להיצטרף ולתהחיל לכתוב ולהגיב שם.

OverAndOver

New member
קראתי מזמן../images/Emo122.gif |במבה|../images/Emo183.gif

אני בקושי זוכרת משו
רגע...מומיק זה הזה עם הזמן והכל?

הדרושהXD

New member
אני אהיה מעוניינת לקרוא:p

התחלתי לאחרונה להיות קוראת סמויה בפוארום פאנפיקים בתפוז|גיחוך דבילי|
קראתי לא מזמן כמה פיקים על סימפל

למעלה