צריכה הפוך, גדול חזק מאוד ובלי קצף!!!! בוקר טוב חברים מתעוררת . . .
מ מתולתלת30 New member 7/7/11 #1 ../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif צריכה הפוך, גדול חזק מאוד ובלי קצף!!!! בוקר טוב חברים מתעוררת . . .
../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif צריכה הפוך, גדול חזק מאוד ובלי קצף!!!! בוקר טוב חברים מתעוררת . . .
מ מתולתלת30 New member 7/7/11 #3 נשמאמי ../images/Emo8.gif עבדתי קשה מאוד השבוע את לא רוצה להתחלף איתי בשעות שאני מתעוררת כל בוקר קחי עוד אחד ברגוע )) <מישהו צריך לפנות את הזבל מהרחובות . . . >
נשמאמי ../images/Emo8.gif עבדתי קשה מאוד השבוע את לא רוצה להתחלף איתי בשעות שאני מתעוררת כל בוקר קחי עוד אחד ברגוע )) <מישהו צריך לפנות את הזבל מהרחובות . . . >
ח חיים דנדשים New member 7/7/11 #4 נשמאמימאמי../images/Emo13.gif גם אני ועדיין לא יכולה לישון צהריים באמצ"ש, אבל.... מחר אני אשן כמו שצריך אבל היי, אחלה שיר. זרק אותי לגיל ההתבגרות (בחיי שכמעט הייתי כזו אז, אבל רק כמעט וגם זה עבר לי )
נשמאמימאמי../images/Emo13.gif גם אני ועדיין לא יכולה לישון צהריים באמצ"ש, אבל.... מחר אני אשן כמו שצריך אבל היי, אחלה שיר. זרק אותי לגיל ההתבגרות (בחיי שכמעט הייתי כזו אז, אבל רק כמעט וגם זה עבר לי )