שינה מרובה

פולספגן

New member
../images/Emo199.gif שינה מרובה

היום
קם ב-11:30, נתתי לו תמ"ל ןנרדם עד 16:30. הלך לישון יום לפני זה ב-21:00, התעורר ב-23:00 והיה ער עד בערך 24:00 ומאז ישן רצוף. מ-16:30 היה ער עד 19:15 ושוב הלך לישון עד 20:15. אח"כ היה עירני, עד 23:00 והלך לישון. האם זה תקין
בד"כ קם מאוחר בסביבות 12:00, אבל 16:30 נראה לי כבר הגזמה. מה דעתכם

נראה לי קצת גדול לכאלה כמויות שינה. תנסי אולי

להאריך את זמן הערות שלו.. (עוד משחק, להיות בחוץ כשאפשר) ולהרגיל אותו לשנת בוקר, שנת צהריים ואחרי זה לילה (אפילו מוקדם - ב 1900 אבל שכבר יהיה לילה עד הבוקר). נראה לי בכל מקרה שווה התייעצות עם רופא ילדים. (אולי חסר לו קצת ברזל או משהוא פשוט מעין זה). איך הוא מתפתח חוץ מזה ?

lulyK

New member
חד פעמי? לא הייתי מתרגשת.

אולי הוא מפתח משהו.

פולספגן

New member
חד פעמי ל-16:30, אך רב פעמי ל- 12~.

השאלה, האם זה תקין? לא רוצה שיהיה כמונו ההורים, שהם ציפורי לילה, אבל אולי זה בגנים.

lulyK

New member
לי זה נשמע תקין,

זה גם בגנים, אבל זה בעיקר כנראה סדר היום של המשפחה. כל עוד לא צריך להתעורר כדי הלגיע למסגרת, אין עם זה בעיה (ומכיון שגם אנחנו אובים לישון בבוקר, זה דבר שאני בודקת מראש עם הגן: שאין זמן הגעה קבוע בבקרים).

פולספגן

New member
מעולה

לא ידעתי שיש גנים גמישים בשעת הגעה. האם זה רק הפרטיים
או גם הציבוריים

לא ציינת בן כמה הוא

יש לי ילדה שעד גיל 4 חודשים ישנה 20 מתוך 24 שעות ביממה (וזו לא הגזמה) היינו אצל הרופא, הוא אמר שאם בארבע שעות שהיא ערה היא מתפתחת לגילה כנראה שזה מה שהיא צריכה. היום היא ילדה בת 6 ועדיין זקוקה יחסית לילדים בגילה ליותר שינה. יש ימים שתינוקות קטנים ישנים הרבה יותר ואחרי כן אפשר ממש להרגיש שהם מתארכים (הורמון הגדילה משתחרר בשינה). אז אם הוא אוכל וכשהוא ער הוא עירני, תני לו עוד יום יומיים ואם זה טורד את מנוחתך תתיעצי עם רופא ילדים.

קוף1000

New member
נראה לי שאתם מרגילים אותו להרגלים לא נכונים

לפי הודעתך, אני מניח שהוא לא במשפחתון או פעוטון. מה ייעשה כשיצטרך ללכת? אתם תהיו אומללים. אך, יש גם יתרונות לכך והוא השקט שיש לך בבוקר והורמון הגדילה שמופרש בשינה ושנה זאת היא קריטית להתפתחות תקינה של תינוק.

למעלה