ערב טוב :]]

נשמאמית

New member
../images/Emo199.gif ערב טוב :]]../images/Emo199.gif

איך זה ששקט פה בשעה האחרונה?!? ח'ברה מי המטורף שיצא מהבית בקור כזה? אוףף אני שונאת ימים כאלה קרים זה מקפיא את הלב :(( קיצ' מה היה לכן היום!? אממ..אני קמתי ב8:00 הלכתי למרפאה .. וקיבלתי שיחרור הביתה :]] ונסעתי הביתה הגעתי ב10:00אכלתי ישנתי קצת.. וזהוו עכשיו אני סוגרת את הערב הזה בבית .. עם מי אני עדיין לא יודעת נחליט יותר מאוחר :]]] שהיה ערב מדהיםם XD

לינקיXD

New member
ערב טוווווב לכככם=]

מממממ מה היה לי היום? מממ..קמתי ב6:20 התקלחתי והלכתי לבצפרר.. אח"כ העברתי 4 שעות מזדיינות בבצפר של שעמום אבל בניהם הפסקות הכי מצחיקות בארררץ,! אממ הגעתי הביתה ,הייתי על המחשב,גרסתי קצת קרח(כרגילXD ),שמעתי פוול שורטי אחד אחרי השניXD ממממ אח"כ הלכתי לחברה עם עוד חברהD: ,היה מצחיק אששש..:] וזזזזזזהו ועכשיו אני בביתתת...:] , יאלללה עררב טוב אנשים(;

ערב/ לילה טובים לכולם../images/Emo29.gif../images/Emo66.gif

תאמת הייתי היום יותר בחוץ מאשר בבית..
היה יום דיי משעשע.. הייתי בביצפר הייתה לי מתכונת.. חזרתי הביתה, ישבתי קצת במחשב, ואז לקחתי את אחותי לאיזה פעילות במושב.. היה כזה סיוט.. אני לא יכולה ליראות יותר מדיי ילדים בחדר אחד.. :] אבל לא נורא זה עבר בסוף..
שיהיה לילה טוב לכולם.. וערב מדהים.

ג ב ש ו ש

New member
ערב ערב לכולם..../images/Emo186.gif../images/Emo88.gif

מה זה הקור הזה??
שירד כבר גשםם!!! לי לא היה שומדבר מיוחד היום..סיימתי את המשמרת שלי מאתמול וחזרתי הביתה
ישנתי קצת כי אתמול בלילה ישנתי רק 4 שעות
וזהו... בנתיים בבית
ערב מעולה לכולם...

polly169

New member
ערב \לילה טוב

למדתי היום משבע עד 4 עם הנגאובר מטורף ,מסכנים המורים שלי ,אבל היה מצחיק למרות הנאחס אני מתארגנת עוד חצי שעה לוקחים אותי לפאב ,פאב אחר הפעם חחחח ,צריך לגוון וואי נראה לי אני יוצאת מזה אלכוהוליסטית ,אוקיי ...אז ככה , יש פאב שהוא כמו פאב שכונתי מחוץ לשכונה ,ואני לא שותה כל פעם שאני הולכת לשם ,אני מהאנשים שבאים לשתות תה בפאב ,אין כמו תה בחורף

למעלה