סקר חדיש

../images/Emo199.gifסקר חדיש

בבקשה תענו לי לסקר אני צריכה את זה עד מחר בערב או אפילו עד מחר בצהרים זה בקשר לעבודה באנגלית המוגשת ביום ראשון הזה המון מהון המון תודה לכולם מראש.[פעם הייתי בפורום וממ עכשיו אני חוזרת חח XD] סמנו
או
לייד התשובות שלכם..חח 1.כל כמה זמן אתה אוכל במקדונלדס? א.כל יומיים. ב.פעם בשבוע. ג.פעם בחודש. ד.פעם בחצי שנה. ה.פעם בשנה. ו.אני לא אוכל. 2.האם אתה נהנה מהשרות במקדונלדס? א.כן,מאוד נעים להכנס לחנות תמיד יש ריח טוב. ב.לא,איכס מגעיל שם,אני קונה וישר הולך. ג.בדרך כלל כן,אבל לפעמים לא. 3.איך הפרסומות של מקדונלדס? א.נחמדות ואפילו עושות לשק לביס טוב. ב.משעממת. ג.בסדר. 4.האם חשוב לך שהאוכל יהיה בריא? א.כן,מאוד! לא בריא-לא נכנס לבטן!!! ב.לא,מה אכפת לי?! שהיה טעים וזהו! ג.זה לא כל כך חשוב לי. 5.מה אתה הכי מעדיף? א.מקדונלדז ב.ברגר קינג ג.בורגראנץ בבקשה תענו על זה עד מחר בערב. רוב תודות למי שענה

pilpelon1

New member
*_*

1.כל כמה זמן אתה אוכל במקדונלדס? א.כל יומיים. ב.פעם בשבוע. ג.פעם בחודש. ד.פעם בחצי שנה.
ה.פעם בשנה. ו.אני לא אוכל. 2.האם אתה נהנה מהשרות במקדונלדס? א.כן,מאוד נעים להכנס לחנות תמיד יש ריח טוב. ב.לא,איכס מגעיל שם,אני קונה וישר הולך. ג.בדרך כלל כן,אבל לפעמים לא.
3.איך הפרסומות של מקדונלדס? א.נחמדות ואפילו עושות לשק לביס טוב. ב.משעממת.
ג.בסדר. 4.האם חשוב לך שהאוכל יהיה בריא? א.כן,מאוד! לא בריא-לא נכנס לבטן!!! ב.לא,מה אכפת לי?! שהיה טעים וזהו! ג.זה לא כל כך חשוב לי.
5.מה אתה הכי מעדיף? א.מקדונלדז ב.ברגר קינג ג.בורגראנץ

pilpelon1

New member
...

אופס שכחתי שאלה.. 5.מה אתה הכי מעדיף? א.מקדונלדז ב.ברגר קינג ג.בורגראנץ

אוקי.. עונה../images/Emo9.gif

1.כל כמה זמן אתה אוכל במקדונלדס? א.כל יומיים. ב.פעם בשבוע. ג.פעם בחודש. בערך..
ד.פעם בחצי שנה. ה.פעם בשנה. ו.אני לא אוכל. 2.האם אתה נהנה מהשרות במקדונלדס? א.כן,מאוד נעים להכנס לחנות תמיד יש ריח טוב.
ב.לא,איכס מגעיל שם,אני קונה וישר הולך. ג.בדרך כלל כן,אבל לפעמים לא. 3.איך הפרסומות של מקדונלדס? א.נחמדות ואפילו עושות לשק לביס טוב. ב.משעממת. ג.בסדר.
4.האם חשוב לך שהאוכל יהיה בריא? א.כן,מאוד! לא בריא-לא נכנס לבטן!!! ב.לא,מה אכפת לי?! שהיה טעים וזהו! ג.זה לא כל כך חשוב לי.
5.מה אתה הכי מעדיף? א.מקדונלדז
ב.ברגר קינג ג.בורגראנץ

ady18

Well-known member
תשובות

בבקשה תענו לי לסקר אני צריכה את זה עד מחר בערב או אפילו עד מחר בצהרים זה בקשר לעבודה באנגלית המוגשת ביום ראשון הזה המון מהון המון תודה לכולם מראש.[פעם הייתי בפורום וממ עכשיו אני חוזרת חח XD] סמנו או לייד התשובות שלכם..חח 1.כל כמה זמן אתה אוכל במקדונלדס?פעם בחצי שנה א.כל יומיים. ב.פעם בשבוע. ג.פעם בחודש. ד.פעם בחצי שנה. ה.פעם בשנה. ו.אני לא אוכל. 2.האם אתה נהנה מהשרות במקדונלדס?לא א.כן,מאוד נעים להכנס לחנות תמיד יש ריח טוב. ב.לא,איכס מגעיל שם,אני קונה וישר הולך. ג.בדרך כלל כן,אבל לפעמים לא. 3.איך הפרסומות של מקדונלדס?משעממת א.נחמדות ואפילו עושות לשק לביס טוב. ב.משעממת. ג.בסדר. 4.האם חשוב לך שהאוכל יהיה בריא?ב א.כן,מאוד! לא בריא-לא נכנס לבטן!!! ב.לא,מה אכפת לי?! שהיה טעים וזהו! ג.זה לא כל כך חשוב לי. 5.מה אתה הכי מעדיף?מקדולנד א.מקדונלדז ב.ברגר קינג ג.בורגראנץ

יווובל

New member
../images/Emo21.gif

1.כל כמה זמן אתה אוכל במקדונלדס? ו.אני לא אוכל. (לא כשר..) 2.האם אתה נהנה מהשרות במקדונלדס? אין לי מושג, אף פעם לא אכלתי. 3.איך הפרסומות של מקדונלדס? אף פעם לא ממש שמתי לב.. 4.האם חשוב לך שהאוכל יהיה בריא? ג.זה לא כל כך חשוב לי. 5.מה אתה הכי מעדיף? ג.בורגראנץ

dirty fairy

New member
../images/Emo103.gif

1.כל כמה זמן אתה אוכל במקדונלדס? ד.פעם בחצי שנה. 2.האם אתה נהנה מהשרות במקדונלדס? ג.בדרך כלל כן,אבל לפעמים לא. 3.איך הפרסומות של מקדונלדס? ג.בסדר. 4.האם חשוב לך שהאוכל יהיה בריא? ג.זה לא כל כך חשוב לי. 5.מה אתה הכי מעדיף? א.מקדונלדז ב.ברגר קינג ג.בורגראנץ לא מבדילה בינהם איפה שיש צ'יפס תביאו

Fergie7

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo174.gif../images/Emo209.gif../images/Emo135.gif

1.כל כמה זמן אתה אוכל במקדונלדס? א.כל יומיים. ב.פעם בשבוע. ג.פעם בחודש. ד.פעם בחצי שנה. ה.פעם בשנה. ו.אני לא אוכל. 2.האם אתה נהנה מהשרות במקדונלדס? א.כן,מאוד נעים להכנס לחנות תמיד יש ריח טוב. ב.לא,איכס מגעיל שם,אני קונה וישר הולך. ג.בדרך כלל כן,אבל לפעמים לא. 3.איך הפרסומות של מקדונלדס? א.נחמדות ואפילו עושות לשק לביס טוב. ב.משעממת. ג.בסדר. 4.האם חשוב לך שהאוכל יהיה בריא? א.כן,מאוד! לא בריא-לא נכנס לבטן!!! ב.לא,מה אכפת לי?! שהיה טעים וזהו! ג.זה לא כל כך חשוב לי. 5.מה אתה הכי מעדיף? א.מקדונלדז ב.ברגר קינג ג.בורגראנץ

steelwater

New member
I hate Mcdonalds!

1.כל כמה זמן אתה אוכל במקדונלדס? ו.אני לא אוכל. 2.האם אתה נהנה מהשרות במקדונלדס? ב.לא,איכס מגעיל שם,אני לא קונה שם בכלל. 3.איך הפרסומות של מקדונלדס? ב.משעממות וטיפשיות. 4.האם חשוב לך שהאוכל יהיה בריא? א.זה חשוב, אבל אני אוכל גם הרבה דברים לא בריאים. 5.מה אתה הכי מעדיף? ג.בורגראנץ היה קשה לענות על זה כי אני אל אוכלת מקדונלדס כבר משהו כמו 5-6 שנים! מקום קפיטלסיטי מגעיל שהורס ת'עולם. גם בבורגר קינג אני לא אוכלת. רק בבורגראנץ וזה כי הם ישראלים וכנראה הנזק שלהם פחות נורא, ורק את ההמוברגר הצמחוני.

Danielle b3

New member
../images/Emo21.gifעונה../images/Emo70.gif

כל כמה זמן אתה אוכל במקדונלדס
א.כל יומיים ב.פעם בשבוע ג.פעם בחודש ד.פעם בחצי שנה
- בערך
ה.פעם בשנה ו.אני לא אוכל את נהנת מהשירות במקדולנד'ס
א.כן,מאוד נעים להכנס לחנות תמיד יש ריח טוב. ב.לא,איכס מגעיל שם,אני קונה וישר הולך.
ג.בדרך כלל כן,אבל לפעמים לא. איך הפרסומות של מקדונלדס
א.נחמדות ואפילו עושות חשק לביס טוב ב.משעממת ג.בסדר
האם חשוב לך שהאוכל יהיה בריא
א.כן,מאוד! לא בריא-לא נכנס לבטן
ב.לא,מה אכפת לי?! שהיה טעים וזהו! ג.זה לא כל כך חשוב לי. מה אתה הכי מעדיף
א.מקדונלדז
ב.ברגר קינג ג.בורגראנץ

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifאני../images/Emo13.gif

חחח אהבתי ת'חתימה
1.כל כמה זמן אתה אוכל במקדונלדס? א.כל יומיים. ב.פעם בשבוע. ג.פעם בחודש.
ד.פעם בחצי שנה. ה.פעם בשנה. ו.אני לא אוכל. 2.האם אתה נהנה מהשרות במקדונלדס? א.כן,מאוד נעים להכנס לחנות תמיד יש ריח טוב.
ב.לא,איכס מגעיל שם,אני קונה וישר הולך. ג.בדרך כלל כן,אבל לפעמים לא. 3.איך הפרסומות של מקדונלדס? א.נחמדות ואפילו עושות לשק לביס טוב. ב.משעממת. ג.בסדר.
4.האם חשוב לך שהאוכל יהיה בריא? א.כן,מאוד! לא בריא-לא נכנס לבטן!!! ב.לא,מה אכפת לי?! שהיה טעים וזהו! ג.זה לא כל כך חשוב לי.
5.מה אתה הכי מעדיף? א.מקדונלדז ב.ברגר קינג ג.בורגראנץ.

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifעונה : ]

ד.פעם בחצי שנה. ה.פעם בשנה. ו.אני לא אוכל. 2.האם אתה נהנה מהשרות במקדונלדס? א.כן,מאוד נעים להכנס לחנות תמיד יש ריח טוב. ב.לא,איכס מגעיל שם,אני קונה וישר הולך. ג.בדרך כלל כן,אבל לפעמים לא.
3.איך הפרסומות של מקדונלדס? א.נחמדות ואפילו עושות לשק לביס טוב.
ב.משעממת. ג.בסדר. 4.האם חשוב לך שהאוכל יהיה בריא? א.כן,מאוד! לא בריא-לא נכנס לבטן!!! ב.לא,מה אכפת לי?! שהיה טעים וזהו! ג.זה לא כל כך חשוב לי.
5.מה אתה הכי מעדיף? א.מקדונלדז
ב.ברגר קינג ג.בורגראנץ

sukrazit

New member
עונה

.כל כמה זמן אתה אוכל במקדונלדס? א.כל יומיים. ב.פעם בשבוע. ג.פעם בחודש. ד.פעם בחצי שנה.
ה.פעם בשנה. ו.אני לא אוכל. 2.האם אתה נהנה מהשרות במקדונלדס? א.כן,מאוד נעים להכנס לחנות תמיד יש ריח טוב.
ב.לא,איכס מגעיל שם,אני קונה וישר הולך. ג.בדרך כלל כן,אבל לפעמים לא. 3.איך הפרסומות של מקדונלדס? א.נחמדות ואפילו עושות לשק לביס טוב.
ב.משעממת. ג.בסדר. 4.האם חשוב לך שהאוכל יהיה בריא? א.כן,מאוד! לא בריא-לא נכנס לבטן!!! ב.לא,מה אכפת לי?! שהיה טעים וזהו! ג.זה לא כל כך חשוב לי.

../images/Emo204.gif

1.כל כמה זמן אתה אוכל במקדונלדס? א.כל יומיים. ב.פעם בשבוע. ג.פעם בחודש. ד.פעם בחצי שנה. ה.פעם בשנה. ו.אני לא אוכל.
2.האם אתה נהנה מהשרות במקדונלדס? א.כן,מאוד נעים להכנס לחנות תמיד יש ריח טוב. ב.לא,איכס מגעיל שם,אני קונה וישר הולך. ג.בדרך כלל כן,אבל לפעמים לא. 3.איך הפרסומות של מקדונלדס? א.נחמדות ואפילו עושות לשק לביס טוב.

סקססית

New member
../images/Emo210.gif

1.כל כמה זמן אתה אוכל במקדונלדס? א.כל יומיים. ב.פעם בשבוע. ג.פעם בחודש. ד.פעם בחצי שנה. ה.פעם בשנה. ו.אני לא אוכל.
2.האם אתה נהנה מהשרות במקדונלדס? א.כן,מאוד נעים להכנס לחנות תמיד יש ריח טוב. ב.לא,איכס מגעיל שם,אני קונה וישר הולך. ג.בדרך כלל כן,אבל לפעמים לא. 3.איך הפרסומות של מקדונלדס? א.נחמדות ואפילו עושות לשק לביס טוב.

My self and i

New member
../images/Emo28.gif

ד.פעם בחצי שנה. ה.פעם בשנה. ו.אני לא אוכל. 2.האם אתה נהנה מהשרות במקדונלדס? א.כן,מאוד נעים להכנס לחנות תמיד יש ריח טוב. ב.לא,איכס מגעיל שם,אני קונה וישר הולך. ג.בדרך כלל כן,אבל לפעמים לא.
3.איך הפרסומות של מקדונלדס? א.נחמדות ואפילו עושות לשק לביס טוב.
ב.משעממת. ג.בסדר. 4.האם חשוב לך שהאוכל יהיה בריא? א.כן,מאוד! לא בריא-לא נכנס לבטן!!!
ב.לא,מה אכפת לי?! שהיה טעים וזהו! ג.זה לא כל כך חשוב לי. 5.מה אתה הכי מעדיף? א.מקדונלדז
ב.ברגר קינג ג.בורגראנץ

galit2510

New member
עונה

ד.פעם בחצי שנה. ה.פעם בשנה. ו.אני לא אוכל. 2.האם אתה נהנה מהשרות במקדונלדס?
א.כן,מאוד נעים להכנס לחנות תמיד יש ריח טוב. ב.לא,איכס מגעיל שם,אני קונה וישר הולך. ג.בדרך כלל כן,אבל לפעמים לא. 3.איך הפרסומות של מקדונלדס?
א.נחמדות ואפילו עושות לשק לביס טוב. ב.משעממת. ג.בסדר. 4.האם חשוב לך שהאוכל יהיה בריא?
א.כן,מאוד! לא בריא-לא נכנס לבטן!!! ב.לא,מה אכפת לי?! שהיה טעים וזהו! ג.זה לא כל כך חשוב לי. 5.מה אתה הכי מעדיף?
א.מקדונלדז ב.ברגר קינג ג.בורגראנץ

../images/Emo203.gif ואם אני עונה עכשיו?לא מגיעה

לי תודה?!
2.האם אתה נהנה מהשרות במקדונלדס?
א.כן,מאוד נעים להכנס לחנות תמיד יש ריח טוב. ב.לא,איכס מגעיל שם,אני קונה וישר הולך. ג.בדרך כלל כן,אבל לפעמים לא. 3.איך הפרסומות של מקדונלדס? א.נחמדות ואפילו עושות לשק לביס טוב. ב.משעממת. ג.בסדר.
4.האם חשוב לך שהאוכל יהיה בריא? א.כן,מאוד! לא בריא-לא נכנס לבטן!!!
ב.לא,מה אכפת לי?! שהיה טעים וזהו!
ג.זה לא כל כך חשוב לי. 5.מה אתה הכי מעדיף?
א.מקדונלדז ב.ברגר קינג ג.בורגראנץ

למעלה