../images/Emo199.gifMY SIKUM SHAVUA
משעמם לי אש...במועדון רואים סרטי אימה...ובואו נגיד שזה לא הצד החזק שלי לראות סרטי אימה... וחברות שלי צריכות לקום מחר מוקדם..... אז אני מסכמש"ת
משהו טוב שקרה לך השבוע:אתמול במקלט היה טוב...וגם בריבוע עם פליצ,דינו,דניאל האפס הגיי [שאיתו לא היה ממש כיף] ורוני [שגם היא לא משו אבל היא עוזבת עוד חודשיים אז אנחנו מתנהגים אליה יפה...]
משהו רע שקרה לך השבוע:ממש משעמם לי,לא הספקתי לעשות ת'ספטום ביום שלישי ואני רואה עכשיו כולם אוהבים את ריימונד וזה לא מאוד מצחיק...אה ושהמנתי איזה שניי קילו בערך=[
התחדשות השבוע:נאדה
זמר\זמרת\להקת השבוע:כל מיני באנגלית שאין לי כוח לרשום...
שיר השבוע:היה המון...בעיקר באנגלית שאין לי כוח לרשום...בעברית היה לראות את האור-אפשרת גוש,נפוליאון-יוני בלוך ושוב-שניהם
תוכנית השבוע:פרוייקט מסלול,חשופים [איזה שיט זה...אבל ממכר,מה לעשות]
סרט השבוע:כלום די...
ספר השבוע:עדיין בעשו של מאיר שלו..אני קוראת ממש לאט...אה והתחלתי שוב את "לרחם על סיליה" של מישהו...סתם כי זה ספר טוב...[קראתי אותו כבר חמש עשרה פעם]
מאכל השבוע:מה אכלתי שהיה ממש טעים??אה...לא זוכרת...אבל היום ראיתי מתכון לעוגה אחת שנראתה מזה טעים.
יציאת השבוע:אתמול בריבוע,אז מועדון ואז מקלט.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שמתחיל בטי העונה השנייה,סיום לימודים ביום חמישי [הכי מוקדם!] ועוד מלא דברים.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:לא יודעת...לא מישו מיוחד. למרות שכל האנשים שאני מכירה הם "מיוחדים".[ככה הם מגדירים את עצמם,שהם לא שונים הם מיוחדים=] |סוכריהציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:לא יודעת...לא מצליחה לחשוב על משו..[לא מצליחה לחשוב בכללי...המוח שלי הפסיק לתפקד.]
תמונת השבוע:זאת תמונה ממש מגניבה...
התוכניות שלי לשבוע הבא:לשרוד את התעודות.
מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:רוני אתמול התנהגה כמו שיכורה למרות שהיא לא שתתה כלום וזה היה ממש מעצבן.
שאלה מתחלפת:יש לכם רעיון לשאלה מתחלפת?[רעיונות יתקבלו בברכה

]לא...בגלל זה שאלתי [אגב אני ישתמש בכל הרעיונות..אז תתכוננו לראות אותם בשבועות הקרובים

]
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבי כזה... לילה טוב כולם