סכמ"שו נא:)

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifסכמ"שו נא:)

אוף...אין לי ריקוד יותר:( אני מש חייבת למצוא קורס קיץ איפשהו..... שלפחות לחופש יהיה... משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: התחדשות השבוע: זמר\זמרת\להקת השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: שאלה מתחלפת:יש לכם רעיון לשאלה מתחלפת?[רעיונות יתקבלו בברכה:)] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סוף שבוע טוב:)

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifעונה ראשונה../images/Emo3.gif.

משהו טוב שקרה לך השבוע:שבועות
. החג היחיד שאני באמת אוכלת בו, היה כל כך שולט
. וכמובן חופשששש
. אה, וכפיים, היום פעם ראשונה התפלחתי מביצפר
... עד שמצאנו יציאה, חברה שלי יצאה ולקח לה כמה דקות לשכנע אותי לצאת גם, כשזה היה רעיון שלי בכלל
.
משהו רע שקרה לך השבוע:שבועות
, כמה אוכל
.
התחדשות השבוע:נעליים מדהימות
.
זמר\זמרת\להקת השבוע:אין.
שיר השבוע:run baby run של גארבאג'
.
תוכנית השבוע:אין.
סרט השבוע:הסרט של כריסטיאנה פ, "הילדים מתחנת רכבת גן החיות"... כמה חיפשתי את הסרט הזה
ספר השבוע:לא הספקתי למצוא עוד ספר של קובן בספרייה
.
מאכל השבוע:פשיטדת בצל של אימא
.
יציאת השבוע:היוםםם מסיבה מטורפת!!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:סוף הלימודים!!!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:בפעם האחרונה מישהי שאני לא סובלת מהכיתה שלי, ואנ ימתכננת לה משהו
...
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:"את קולטת שאעוד X ימים יוצאים מפה?!" אני וחברות שלי כל 20 שניות בערך
.
תמונת השבוע:לא מעלה לי...
התוכניות שלי לשבוע הבא:לסיים ללמוד... לקפוץ לקניות למסיבת סיום...
מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:חזרות לטקס סיום
.
שאלה מתחלפת:יש לכם רעיון לשאלה מתחלפת?[רעיונות יתקבלו בברכה:)]מה התוכניות לחופש?
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה
.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

2troubled

New member
היי!../images/Emo12.gif

שנים שאני מחפשת את הסרט הזה,הספר השפיע עליי וזעזע אותי עמוקות עד שכבר מצאתי את הסרט,הוא בגרמנית ללא תרגום
אולי יש לך קישור לתת לי
?

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifבטח!וואו אני לא היחידה שהתלהבה ממנו!?

אני ממש מטורפת על הספר הזה, קראתי אותו מליוני פעמים, ברצינות
. ואם משעמם לי אני פשוט קוראת חלקים ממנו
... בקיצור, ביוטיוב יש אותו 13 חלקים, תירגום לאינגליש... החלק הראשון: http://www.youtube.com/watch?v=-nX7w3iRryE ואת השאר תמצאי בצד ימין
. have fun!

דנה 211086

New member
הסיכום שלי :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבת ריקודים של שבועות, ואפילו נראיתי טוב בבגדים לבנים. משהו רע שקרה לך השבוע: כאבו לי כפות הרגליים בריקודים. התחדשות השבוע: עוגת גבינה שהכנתי זמר\זמרת\להקת השבוע: אין שיר השבוע: no promises שיר שקט ואיטי לריקוד סלואו... תוכנית השבוע: אלופים של החיים- למרות שזה מזמן נגמר אני רואה ב-VOD סרט השבוע: 21 ספר השבוע: אין מאכל השבוע: עוגת גבינה יציאת השבוע: למסיבת שבועות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: היום האחרון ללימודים! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו מיוחד ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "לקפצץ קלות" תמונת השבוע: אני מציגה בקלאווה התוכניות שלי לשבוע הבא: לרקוד! ולקנות כרטיסים להופעות סוף שנה של הקטנות בג'אז מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: עשיתי המון חזרות להדרכה של רוקנרול שאלה מתחלפת:יש לכם רעיון לשאלה מתחלפת?[רעיונות יתקבלו בברכה:)] מה החיה האהובה עליך? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifMY SIKUM SHAVUA

משעמם לי אש...במועדון רואים סרטי אימה...ובואו נגיד שזה לא הצד החזק שלי לראות סרטי אימה... וחברות שלי צריכות לקום מחר מוקדם..... אז אני מסכמש"ת:)
משהו טוב שקרה לך השבוע:אתמול במקלט היה טוב...וגם בריבוע עם פליצ,דינו,דניאל האפס הגיי [שאיתו לא היה ממש כיף] ורוני [שגם היא לא משו אבל היא עוזבת עוד חודשיים אז אנחנו מתנהגים אליה יפה...]
משהו רע שקרה לך השבוע:ממש משעמם לי,לא הספקתי לעשות ת'ספטום ביום שלישי ואני רואה עכשיו כולם אוהבים את ריימונד וזה לא מאוד מצחיק...אה ושהמנתי איזה שניי קילו בערך=[
התחדשות השבוע:נאדהo_O
זמר\זמרת\להקת השבוע:כל מיני באנגלית שאין לי כוח לרשום...
שיר השבוע:היה המון...בעיקר באנגלית שאין לי כוח לרשום...בעברית היה לראות את האור-אפשרת גוש,נפוליאון-יוני בלוך ושוב-שניהם
תוכנית השבוע:פרוייקט מסלול,חשופים [איזה שיט זה...אבל ממכר,מה לעשות]
סרט השבוע:כלום די...
ספר השבוע:עדיין בעשו של מאיר שלו..אני קוראת ממש לאט...אה והתחלתי שוב את "לרחם על סיליה" של מישהו...סתם כי זה ספר טוב...[קראתי אותו כבר חמש עשרה פעם]
מאכל השבוע:מה אכלתי שהיה ממש טעים??אה...לא זוכרת...אבל היום ראיתי מתכון לעוגה אחת שנראתה מזה טעים.
יציאת השבוע:אתמול בריבוע,אז מועדון ואז מקלט.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שמתחיל בטי העונה השנייה,סיום לימודים ביום חמישי [הכי מוקדם!] ועוד מלא דברים.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:לא יודעת...לא מישו מיוחד. למרות שכל האנשים שאני מכירה הם "מיוחדים".[ככה הם מגדירים את עצמם,שהם לא שונים הם מיוחדים=] |סוכריהציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:לא יודעת...לא מצליחה לחשוב על משו..[לא מצליחה לחשוב בכללי...המוח שלי הפסיק לתפקד.]
תמונת השבוע:זאת תמונה ממש מגניבה...
התוכניות שלי לשבוע הבא:לשרוד את התעודות.
מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:רוני אתמול התנהגה כמו שיכורה למרות שהיא לא שתתה כלום וזה היה ממש מעצבן.
שאלה מתחלפת:יש לכם רעיון לשאלה מתחלפת?[רעיונות יתקבלו בברכה:)]לא...בגלל זה שאלתי [אגב אני ישתמש בכל הרעיונות..אז תתכוננו לראות אותם בשבועות הקרובים:)]
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבי כזה... לילה טוב כולם:)

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifהרגע קלטתי שהתמונה באיכות ממש חרא...

הנה אחת אחרת.. אני מקווה שהיא באיכות יותר טובה.. אם לא נשים אחרת=]

SPSP1

New member
מסכמש"ת... ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היו לי שיעורים פשוט מעולים בסטודיו!!! וקיבלתי את הטיוטה של התעודה שלי: ממוצע 97!!!!!! =] משהו רע שקרה לך השבוע: יותר מדי חזרות לריקודים קצת מוזרים למופע סופשנה... =]]] התחדשות השבוע: לא התחדשתי... =] זמר\זמרת\להקת השבוע: אין... שיר השבוע: הבלדה על עמליה וגל... תוכנית השבוע: חברים friends כמובן... סרט השבוע: אין... ספר השבוע: ארוכה הדרך למטה של ניק הורנבי - מעולה! מאכל השבוע: לזניה... מממ... יציאת השבוע: אמנם קצת מפגר אבל נוסעת מחר לטכניון עם המורה שלי למתמטיקה ועוד איזה ילד גאון... חחח =] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: זה כבר השבוע: נוסעים יום לפני בי"ס למרכז קנדה עם על השכבה וגם יום אחרון כמובן וסיום חטיבת ביניים! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש לי אדם שאני לא רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל המורים שלי בבי"ס לחודשיים ועשרה ימים!!! ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: יש לי כ"כ הרבה שאני כבר לא זוכרת... התוכניות שלי לשבוע הבא: השבוע הראשון של החופש!!!! לשבת ולנוח ושוב לנוח וגם סטודיו... מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:סידורים לקראת סופשנה, ספר מחזור, חזרות בסטודיו... שאלה מתחלפת:יש לכם רעיון לשאלה מתחלפת?[רעיונות יתקבלו בברכה:): אולי: כבר היה לך מופע סופשנה ואם כן איך היה??? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד ביותר!

"אז נרים כוס יין.."|יין../images/Emo54.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ריקוד, אני ועוד שתי ילדות מהקבוצה שלי קיבלנו במודרני מין סולו בפתיחה של הריקוד משהו רע שקרה לך השבוע: כאב בטן היום בבוקר מאכילת יתר והרבה הרבה אוכל בשבועות התחדשות השבוע: הכנתי לזנית גבינות וניוקי בשמנת ופטריות בעצמי! זמר\זמרת\להקת השבוע: ביטלס שיר השבוע: ישראל בר און- בדיוק כמו פעם תוכנית השבוע: הלופ של 23 על מחול סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין :( מאכל השבוע: דובדבנים יציאת השבוע: עכשיו לגלידה? סתם.. לא נראה לי שהיה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבוע אחרון ללימודים!! יום בריכה, לבנות את הערב עם יסמין ואני הכי רוצה בעולם שיבואו הרבה חניכים לערב אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל החניכים החדשים ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "יסמין!" "מה?" "כלום" "כוסאמק" "מה?" "קוסקוס ועמק" "אה..." בה..." תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ריקוד, להתאבד לאט לאט בשיעורים המשעממים בבצפר ולהנות מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: כאב בטן? סתם לאא... הריקוד בקלאסי שאלה מתחלפת:יש לכם רעיון לשאלה מתחלפת?[רעיונות יתקבלו בברכה:)] מה ניש? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד +

אוגם

New member
מסכמשת(=

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיעור ממש נחמד בביכורי העיתים משהו רע שקרה לך השבוע: מבחן בתנ"ך)=....ושכחתי את החומר בדיוק שנייה לפני שהוא התחיל! התחדשות השבוע: פו קטן למחזיק מפתחות(= זמר\זמרת\להקת השבוע:רג'ינה ספקטור שיר השבוע:מישהו. תוכנית השבוע:המומינים(= סרט השבוע:מה שקורה בווגאס ספר השבוע:שולית המאלף מאכל השבוע:סופלה שוקולד...נממממ. יציאת השבוע: שירה- פרא אדם. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעור מאגניב בהיפ הופ (סוף סוף...)(= אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:חברה טובה טובה שלי ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "אוי אלוהים..." "זה בסדר חומד, בבית את יכולה לקרוא לי אמא..." תמונת השבוע:נהההה התוכניות שלי לשבוע הבא:מממ...להנות? מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:השבוע! תמיד השבועיים שלפני החופש עוברים לאאאטטט. שאלה מתחלפת:יש לכם רעיון לשאלה מתחלפת?[רעיונות יתקבלו בברכה:)]מממ..לא :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבי בבי יומטוב

מאיושSP

New member
חדשה:) ובאיחור.. אבל בקטנה

משהו טוב שקרה לך השבוע: קבלתי סולו באחד הריקודים של הג'אז וגם בבלט במופע סופשנה
משהו רע שקרה לך השבוע: האמת שהיה שבוע מעולה.. אולי חוץ מזה שיש לי סימן כחול בכתף וברגל מהג'אז וממש כואב לי התחדשות השבוע: עגילים וחולצה:) זמר\זמרת\להקת השבוע: Coldplay, Cranberries, Missy Higgins שיר השבוע: Missy Higgins - Forgive me, Missy Higgins - Sugarcane
תוכנית השבוע: לא יצא לי לראות ממש השבוע.. סרט השבוע: נרניה 2
ספר השבוע: הפרס הגדול / דיוויד בלדצ'י מאכל השבוע: שניצל תירס
יציאת השבוע: מסיבת שיכבה נחמדה ולסטנדאפ:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חזרות חזרות חזרות
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמאבא שחוזרים מחו"ל ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: לא עולה לי כלום עכשיו.. תמונת השבוע: חח אני בטיול השנתי מתלהבת שהחזקתי ג'ריקן.. (שהיה ריק
) התוכניות שלי לשבוע הבא: חזרות:) ויומולדת לחברה.. מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: הממ ילדה אחת מהקבוצה שלי בג'אז כל הזמן ניג'סה לי שהיא עצבנית שהיא בקושי מופיעה בריקודים ושיש לה חרא מיקומים.. גררר מעצבנת שאלה מתחלפת:יש לכם רעיון לשאלה מתחלפת?[רעיונות יתקבלו בברכה:)] חח לאדעת.. אולי איזה שיעור ריקוד היה הכי כייף השבוע? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולהD:

dance shadow

New member
הסיכום השבועי שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלכתי סוף סוך לאימון אחרי מלא חיסורים בגלל הבגרויות. משהו רע שקרה לך השבוע: קיבלתי ציון נמוך במתכונת בביולוגיה. התחדשות השבוע: אין. זמר\זמרת\להקת השבוע: אין. שיר השבוע: I believe. תוכנית השבוע: הלופ בערוץ חינוכית 23. סרט השבוע: אמא בת 16- סרט נורא מרגש, בכיתי כמעט לכל אורך הסרט, חחח. ספר השבוע: אין. מאכל השבוע: מרק טעים מאוד! יציאת השבוע: אין. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בגרות בביולוגיה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ידיד טוב מאוד שלי. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אין. תמונת השבוע: אין. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד ולהתחיל סדרת אימונים של מתיחות וחיזוק שרירים. מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: לא יודעת. שאלה מתחלפת:יש לכם רעיון לשאלה מתחלפת?[רעיונות יתקבלו בברכה:)] מה התכניות לחופש הגדול? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב מאוד, ברוך ה'! טניה.

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifסיכום שבוע=)

חופש גדול!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!! ואפילו התעודה שלי לא כזאת מעפנה [יש לי 100 בגיאוגרפיה וערבית=] טוב עכשיו לדברים פחות חשובים,הסיכמו"ש: משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: התחדשות השבוע: זמר\זמרת\להקת השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: שאלה מתחלפת:יש לכם חיית מחמד?אם כן איזה,אם לא מה החייה האהובה עליכם?[שכללתי את הרעיון של דנה 211086=] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע נעים לכולם:)

למעלה