סיכום שבוע=)

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifסיכום שבוע=)

אופס הוספתי את זה למקום הלא נכון:)... וואי חופש גדול!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!! ואפילו התעודה שלי לא כזאת מעפנה [יש לי 100 בגיאוגרפיה וערבית=] טוב עכשיו לדברים פחות חשובים,הסיכמו"ש: משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: התחדשות השבוע: זמר\זמרת\להקת השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: שאלה מתחלפת:יש לכם חיית מחמד?אם כן איזה,אם לא מה החייה האהובה עליכם?[שכללתי את הרעיון של דנה 211086=] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע נעים לכולם:)

talupa

New member
חזרתי!!!!!!!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: התעודה שלי- אני תלמידה מצטיינת!! , הגור חתולים החדש שאימצתי (טוב זה לא השבוע- אבל אני הרבה זמן א הייתי פה- אז בכל זאת
) , סוף הלימודים, שני ימים גדושים בהופעות, החברות המדהימות שלי שעשו לי הפתעה... משהו רע שקרה לך השבוע: גיליתי שבסוף אנחנו לא טסים לחול השנה עם הלהקה ולכן אני מנסה לברר כמה שיותר דברים בכמה שפחות זמן על הבלט הישראלי.. התחדשות השבוע: כלום.... חח זמר\זמרת\להקת השבוע: זה לא זמר או זמרת, זה הפסקול של הסרט אמילי.. וואי מדהים! שיר השבוע: כל הדיסק של הפסקול של אמילי תוכנית השבוע: אהה לא ראיתי השבוע ככ טלויזיה... חח סרט השבוע: אבק כוכבים... נזכרתי לראות חח ספר השבוע: רעידות אדמה קלות- ג'ניפר ויינר מאכל השבוע: גרנולה בטעם קינמון!!! יציאת השבוע: הופעות!!!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אולי סופרלנד עם חברות שלי... ומסיבת פיג'מות!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברות שלי מהחוגים... ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "איפה זה קו 19 לעזזל?!" תמונת השבוע: זה החתול שלי!!!!!!!!!!!! התוכניות שלי לשבוע הבא: לברר על הבלט הישראלי... להיפרד מפירואט לחופש... והופעה בבלט אצל המורה השנייה שלי... מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: הכלב שלי... עם הנביחות המעצבנות שלו... נשבעת, הוא יכול לעמוד יום שלם סתם ככה ולנבוח עלינו... שאלה מתחלפת:יש לכם חיית מחמד?אם כן איזה,אם לא מה החייה האהובה עליכם?[שכללתי את הרעיון של דנה 211086=] יש לי יש לי יש לי יש לי חתול מדהים וקטן שאני לא מפסיקה להתלהב ממנו... ויש לי חתולה ששוקלת 8 קילו אבל היא מהממת בטירוף... וגם נתקעת בקירות לא מעט... קוראים לה ליצ'י... וכלב מטורף על כל הראש שמפחד ממנה פחד מוות אבל הוא הרבה יותר גדול ממנה.... וקוראים לו סנופקין... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצויין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YuvalJones

New member
אוקיי

סתומרת.... איזה חמווווווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
OMG הוא יפיוף!!

YuvalJones

New member
עונהנהנה D:

משהו טוב שקרה לך השבוע: עוזי גילה אותי, והוא ממש החמיא לי
משהו רע שקרה לך השבוע:נקעתי קלות את הקרסול אבל עכשיו כבר בסדר ^^ התחדשות השבוע: חזיות,תחבושת לרגל, בגד גוף,מחזיק מפתחות של פוינטשוD: זמר\זמרת\להקת השבוע: סימפל פלאן!#$#$^%*) שיר השבוע: Grow Up תוכנית השבוע: השנים הטובות. למי שיש הוט שכאילו לייק תכנס לשיואו VOD ותראה את זה כי הסדרה הזאת חמה
סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע:- יציאת השבוע: אתמול. עם ידיד שלי, היה כלכך מצחיק. XD קניון גבעתיים בלילה זה אחד המקומות הקרועים באיזור
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למען האמת זה היום! היום ההופעה סופסוף!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: - ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: זה לא ציטוט, אבל עוזי המורה שלי טוען שאני מרחפת. XD וזה סתם מצחיק אותי משום מה. תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: ריקוד כיתות א', לבוא לבצפר סתם בלי סיבה ולהתשעמם טיחו, סטודיו. מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: חברה שלי
שאלה מתחלפת:יש לכם חיית מחמד?אם כן איזה,אם לא מה החייה האהובה עליכם?[שכללתי את הרעיון של דנה 211086=] אכן. יש לי כלבת גולדן רטריבר מהממת, וחתול חתיך שנראה כמו פרהD: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחחחלהD: [ואני לא כזאת פאקצה. אני סתם שמחה XD]

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifאל תיהיו זבלים...תענו!

אנשים משקיעים לכם בהעתק הדבק כל שבוע ולא אכפת לכם! בושה...פשוט בושה... משהו טוב שקרה לך השבוע:סיימתי ללמוד,מסיבות ממש טובות,אנשים ממש טובים,בכללי שבוע מעולה. משהו רע שקרה לך השבוע:קלטתי שאני לא הולכת לראות יותר את כל האנשים שלא מנגבה [או יבואו לנגבה] חודשיים!ביאוס... התחדשות השבוע:כלום. זמר\זמרת\להקת השבוע:כל מיני...as i lay daying,as blood runs black,tenacious d,מדונה [היה לי ריקוד על השיר שלה בגוץ השבוע] והיה גם עבריים...יוני בלוך,אפרת גוש,והפסקול של מולאן שיר השבוע:כל מיני..היה המון.הכי חמוד היה lollipop של מיקה תוכנית השבוע:המשרד,האוס,בטי סרט השבוע:איך קוראים לסרט הזה על הגנב שגונב דברים לפי זמן של שירים...משו קוק...לא זוכרת עכשיו... ספר השבוע:כלום...החזרתי את כל הספרים לספריה. מאכל השבוע:אמממממ....פסטה ממש טעימה שאמא שלי הכינה היום... יציאת השבוע:כל המסיבות שהיו השבוע. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:חופש!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:דין,ואנשים שיבואו לנגבה. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:"תומה אתה גבוה מידי!!תתנמך!!".אני אמרתי לתומה כי אי אפשר לחבק את הבנאדם הזה...הוא ממש ממש גבוה!!! תמונת השבוע:סתכלו איזה רזה האישה הזאת..שה ממש מפחיד... התוכניות שלי לשבוע הבא:לצאת עם חברים,לישון כל היום,ללכת לבריכה ולשחות קצת גם... מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:תמי [המחנכת] עשתה לנו שיחת "מתן הוא ילד ממש טוב וזה לא בסדר שאתם מתנהגים אליו כלכך רע" ובלה בלה בלה [מתן זה הילד הכי מעצבן שקיים...זה ממש כיף להציק לו,מה אני יעשה...קשה להגמל... שאלה מתחלפת:יש לכם חיית מחמד?אם כן איזה,אם לא מה החייה האהובה עליכם?[שכללתי את הרעיון של דנה 211086=]כן כלב מתוק מתוק מתוק שישן במיטה שלי ונוחר כמו אני לא יודעת מה שקוראים לו בוב [על שם בוב דילן, בוב מארלי,בוב ספוג וכמובן האליל שלי בוב הבנאי] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולה...:)

יאללה חופש!!!../images/Emo54.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש,ריקוד,יום בריכה משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת.... התחדשות השבוע:שעווה? סליצילי 2 בקבוקי הרבל אסנס שאבא קנה לי
זמר\זמרת\להקת השבוע:אממ נראה לי מירי מסיקה (בחיים לא חשבתי שאני אכתוב את זה..) שיר השבוע: מירי מסיקה- ככה זה(לאהוב אותך) תוכנית השבוע: כוכב נולד סרט השבוע: הדייט שתקע אותי -ראינו בכיתה איזה רבע שעה ספר השבוע: אני כריסטיאנה.פ. סופסוף התחיל להיות מעניין מאכל השבוע: אממ ענבים כלכך!! וגם ממתקים שקניתי בטירה
ב5 וחצי שקל יציאת השבוע: לא היה כל כך אבל היה כיף ללכת הרבה לקן השבוע לקראת הערב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות מה אני עושה עם עצמי בחופש, חזרות למופע אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ענת ויסמין ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "את עוקפת את החוק!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: חזרות,לישון ועוד.... מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: "אנחנו לומדים עד ה-20 ביוני" שאלה מתחלפת:יש לכם חיית מחמד?אם כן איזה,אם לא מה החייה האהובה עליכם?[שכללתי את הרעיון של דנה 211086=] דגים שאין לי מושג אם הם חיים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד מאוד

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifאני../images/Emo9.gif.

משהו טוב שקרה לך השבוע:גיליתי שהתקבלתי לאקדמיה של נדין בומר
, חופש
!!! תעודה ממש ממש טובה
...
משהו רע שקרה לך השבוע:הכל מתגמד לאור העובדה ש...חופש
.
התחדשות השבוע:אין..
זמר\זמרת\להקת השבוע:aerosmith
.
שיר השבוע:jadedשל אירוסמית'.
תוכנית השבוע:פרוייקט מסלול, כרגיל
.
סרט השבוע:מליונר מי שגומר ראשון.
ספר השבוע:אני כריסטיאנה פ, סתם כי לא היה מה לקרוא
.
מאכל השבוע:אין..
יציאת השבוע:מסיבת סיום שהייתה סוףףףףףףף
.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אשכרה להתעורר כדי ללכת לשיעור קלאסי... כ"כ טוב
. שעורים בסטודיו וחזרה גנרלית לפרימיירה שלנו...
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אין.
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:"יצור כמו צור אי אפשר לעצור". סתם אני וחברות שלי ראינו את זה וזה התאים בול למישהו אז אימצנו
.
תמונת השבוע:אין..
התוכניות שלי לשבוע הבא:לישון
. אולי ים בשישי?..
מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:כלום
.
שאלה מתחלפת:יש לכם חיית מחמד?אם כן איזה,אם לא מה החייה האהובה עליכם?[שכללתי את הרעיון של דנה 211086=]כן, פסטרמה-פוסטמה-פוסטי-פוסטה שלי
, החתולה הכי מדהימה בעולם!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מ ע ו ל ה !
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ROSE30

New member
שלי!!:)

משהו טוב שקרה לך השבוע:סיימנו את השנה!! משהו רע שקרה לך השבוע:היה שיעור קלאסי מעפן ביותר התחדשות השבוע:מרכך? זמר\זמרת\להקת השבוע:ג'ונאס ברודרס שיר השבוע:אס או אס תוכנית השבוע:- סרט השבוע:- ספר השבוע:חזיות ומטאטאים ותפילת הנזיר מאכל השבוע:- יציאת השבוע:כמה חברות וידידים באו אליי למסיבת סיום כזאת (לא ממש יציאה אבל זה מה יש) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לישון! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אנשים חדשים ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:האם טל\תל טפשה? פפפףףף (ואלו עוד החברים שלי!) תמונת השבוע:יצירת האומנות שני צ'יזבורגרים עם כל התוספות (עזבו. פופ ארט) התוכניות שלי לשבוע הבא:לישון! ולמצוא כבר קורס רישום! מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:הימים האחרונים של בצפר שאלה מתחלפת:יש לכם חיית מחמד?אם כן איזה,אם לא מה החייה האהובה עליכם?[חתול וחתולה (מכוער ושמנה) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מצויין כמו תמיד:)

אוגם

New member
(=

משהו טוב שקרה לך השבוע: סופשנה!!!!!!!!!!!!! משהו רע שקרה לך השבוע:הייתי צריכה להיפרד מכמה חברות ממש טובות והיה ממש עצוב)= התחדשות השבוע: כפכפים חמודים זמר\זמרת\להקת השבוע: אבריל לאבין (אין לי כוח באנגלית) שיר השבוע:משו עם- הפי אנדינג... תוכנית השבוע: החיים זה לא הכל סרט השבוע:יצאת גבר ספר השבוע: הקוסם הגידם מאכל השבוע: פיצצצצה יציאת השבוע:אני וחברות לסינמה סיטי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חוגי ריקוד ומלאאאא חזרות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:חברה טובה כלשהי... ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: סבסבוש.... תמונת השבוע:נההה התוכניות שלי לשבוע הבא: להנות(= מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: הכלב של חברה שלי..חח.. שאלה מתחלפת:יש לכם חיית מחמד?אם כן איזה,אם לא מה החייה האהובה עליכם?אין לי חיית מחמד ואני הכי אוהבת נמרים....(= ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהיייםםם!

למעלה