סיכום שבוע:)

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifסיכום שבוע:)

אני עדיין מתרגשת כשאני חושבת על המופע...כאילו פתאום זורם לי אדרנלין בגוף. אני מקווה שאני ילך לקורס קיץ.אם אני יפסיק לרקוד עכשיו חודשיים וחצי אני אבודה.כל הגמישות שלי תלך לאבדון:) משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: התחדשות השבוע: זמר\זמרת\להקת השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: שאלה מתחלפת:מה התכנון לחופש שבועות? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

עונה :)

משהו טוב שקרה לך השבוע:|סגדש| יום רביעי שיעור קלאסי ושיחה טובה עם המורה שלי משהו רע שקרה לך השבוע: שיחה עם מישהו... התחדשות השבוע: חולצה מפ&ב זמר\זמרת\להקת השבוע: בועז מעודה ומארינה מקסימיבלה בלה בלה שיר השבוע: מי היה מאמין, dont speak תוכנית השבוע: למי יש זמן לטלויזיה?! סרט השבוע: מייבי בייבי ספר השבוע: -אין- מאכל השבוע: אוכל של סבתא כפרעלייה
יציאת השבוע לא יצאתי \= משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ים, הופעה, שיעור קלאסי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המורה המדהימה שלי לקלאסי
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: לוזוכרת
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ים, חזרות, הופעה שאין לי כוח אלייה, חזרות בבצפר וסטודיו כמובן. מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: המדריך בטיול השנתי..!!! שאלה מתחלפת:מה התכנון לחופש שבועות? יםם*&^%$#!, חזרות, הופעה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ככה ככה חוץ מיום שלישי מעולה! :)

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifתענו אל תיהיו גרועים!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע:הופעה מדימה,חזרות להופעה והמחמאות אחרי ההופעה:) בכלל כל השבוע היה קשור להופעה:)
משהו רע שקרה לך השבוע:נדפקתי עם האצבע בפינה של שולחן היום...אאוץ'!
התחדשות השבוע:
זמר\זמרת\להקת השבוע:אפרת גוש...וכל מיני מהסטודיו בעיקר...
שיר השבוע:כמו מלמעלה...שמעתי בעיקר מהסטודיו...אה והשיר שאני וחברות שלי המצאנו על הפנימייה..
תוכנית השבוע:למי יש זמן לראות טלויזיה בשבוע של ההופעה?ברצינות...
סרט השבוע:
ספר השבוע:עשו של מאיר שלו.
מאכל השבוע:חביתה אולי...לא אכלתי המון השבוע [אוי שיט זה נשמע ממש אנורקסי...]
יציאת השבוע:הופעה לא נחשב,הא?אז היום יהיה והבת מצווה של שכנה שלי אתמול.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יום שלישי אני נוסעת לחברה ואז לרחובות לעשות ספטום!!!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:רביד,איה,חנצ'..
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:אוקי זה של המורה שלי למודרני בחזות...לא אמרו את זה לנו,לכיתה ט': הבנות נכנסות בחושך לתחילת הריקוד. רבקה:אתם יכולות להיכנס בחושך? הם:כן נכנסנו כבר רבקה:נו אז תיכנסו כבר! הם:אבל אנחנו בפנים כבר!!
תמונת השבוע:אני ינסה שבוע הבא להשיג מההופעה...אולי הורים של חברה שלי צילמו לא בטוח..
התוכניות שלי לשבוע הבא:רחובות לעשות ספטום,לימודים קצרים מיום רביעי [!],חברות וחברים במועדון.
מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:חזרות תאורה לפני המופע...אני שונאת את זה!!עוברים מפוזיציה לפוזיציה בזמן שמכוונים עלייך את האור.במיוחד שבהתחלה היה בעיה עם המחשב אבל לא נתנו לנו לרדת מהבמה וישבנו ככה איזה שלושת רבע שעה על הבמה ולא עשינו כלום.
שאלה מתחלפת:מה התכנון לחופש שבועות?עבודה,נסיעה לחברה,מועדון,שבועות בקיבוץ...
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולה!!!!! שבועות זה חג גדול...מתה על מלחמות מים:)

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifאה ושכחתי תמונה.

התמונה הזאת היא מאתר שמישהי שמה כאן לפני אלף שנה [לא יודעת מי.] אז קרדיט לה.

dance shadow

New member
סיכום שבועי שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי בגרות בפיסיקה. משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה. התחדשות השבוע: אין. זמר\זמרת\להקת השבוע: אין. שיר השבוע: Believe -Dima Bilan. תוכנית השבוע: רוקדים עם כוכבים. סרט השבוע: The Perfect Man. ספר השבוע: ספר לימוד בפיסיקה נחשב? חחח מאכל השבוע: עוגת גבינה! יציאת השבוע: לא הייתה כי הייתי חולה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בגרות בספרות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את הילד החמוד מכתה יב'. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אין. תמונת השבוע: לא מצליחה להעלות תמונה!!!!!! אוף. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד לספרות. מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: לא יודעת, חחח. שאלה מתחלפת:מה התכנון לחופש שבועות? ללמוד לספרות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב, ברוך ה'!

hilla56

New member
סיכוםם שבועיי :]

אז הינהה לכם מה עבר עליי בשבועע זה..P: משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי שבוווע לחוץץ ביותר ממבחנים..ויצא לי לנווחח דיי הרבה..:) משהו רע שקרה לך השבוע: לא רקדתי מספיק..): התחדשות השבוע: ממ..פלאפון חדש..P: זמר\זמרת\להקת השבוע: רן דנקר שוב...:] חח..אני בסופ אתמכר..;) שיר השבוע: "אני אש.." ( תנחשו של מי..!? ) תוכנית השבוע: ממ..רוקדים עם כוכבים.. סרט השבוע: וואו שוב לא זוכרת משוו עם להקה שקוראים לה משוו ___5 חיחי..:] (נרדמתי..) ספר השבוע: ממ..:/ לא יצאלי מאכל השבוע: וואי גלידה! יציאת השבוע: אתמול יומשישי3> (יומולדת לחברהD: ) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ממ..נופש בצפוןן..מבחן משווה בפיסיקה..): אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממ..יותר מדי.. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "איזה מזל נאחס ישלך.." חיחי..(נאמר לאחר שנפלתי, שפכתי מזרק שוקולד במקס ברנר על הגי"נס החדש..): אבל ירד..והרטבתי את הגי'נס חח.. התוכניות שלי לשבוע הבא: לתפווס צבע! מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: אמא "את לא אוכלת" אבא "את תהפכי לאנורקסית" הא-אה..חחD: שאלה מתחלפת: לא'דעת..אינלי רעיוןן /: מה התכנון לחופש שבועות? נופפש בצפון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד +

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifנראלי לא הבנת את הקונספט

של השאלה המתחלפת..אני רושמת את השאלה המתחלפת...היא באה ממש ליד איפה שכתוב "שאלה מתחלפת".השבוע זה היה "מה התכנון שלכם לחופש שבועות?",למשל.

רןןןןן דנננננקקקרררר!!! ../images/Emo23.gif

ומי מיכר אותך לרן דנקר?!? עד לפני שבוע לא עלה בדעתך להקשיב לשירים שלו ובטח שלא לשיר אני אש שהיית כל היום מלגלגת עליו אז אמממ זכויות יוצרים XD

Only Dance

New member
../images/Emo191.gif שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בים, מבחן תותח בהיסטוריה. משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי המון עם החבר. התחדשות השבוע: אהמ.... אין. זמר\זמרת\להקת השבוע: לוליטה הרוסייה. שיר השבוע: 1000 נרות בלב -ברוסית. תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אנקת גבהים. הגרסא של 1992 ספר השבוע: אהמ.. אין. מאכל השבוע:אין יציאת השבוע: ים, משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבועות מחר מסיבה :)) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חבר. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: זה ארוך וגם ככה זה יהרס בכתב.. כי צריך לספר את זה. תמונת השבוע: לא השבוע אבל אני אוהבת אותה, חברה שלי צילמה אותי התוכניות שלי לשבוע הבא: לרקוד, חדר כושר, לעבוד הרבה, בגרויות ספרות, ומבחן במתמטיקה. מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: מבחן בהיסטוריה. שאלה מתחלפת:מה התכנון לחופש שבועות? מסיבה בפצ'ולי, ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר גמור.. כמה שאפשר לקרוא לזה בסדר:)

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifוואי את ממש גמישה בגב!

ככה זה נראה לפחות... תמונה ממש יפה!

Only Dance

New member
תודה,

אהמ אני גמישה בגב? כן.. יש תמונה אחת שזה רואים את זה טוב, כבר שמתי אותה כאן פעם. קאטי

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifתמונה ממש ממש יפה!!

יוו אני רוצה גם... הגב שלי די רחוק מלהיות גמיש ככה [בלשון המעטה:)]

Only Dance

New member
היינו היו עושים לנו הרבה תרגילים

במצב גשר. הכוונה כשהיינו קטנות, היו אומרים לנו לעשוצת גשר, ואז רגל ימין להרים, להחזיק ואז שמאל... ואז יד ימיןם להרים וכולי... ואז להוריד מרפקים על הריצפה... לעלות להוריד ברכיים על הריצפה לעלות, וכולי. אז כנראה הצטבר לא עשיתי משהו מיוחד בשביל זה זה בטח מהתרגילים כשהיינו קטנות. בלהקה הכוונה קאטי

Only Dance

New member
ממש לא - את מאריכה את שרירי הגב....

עמאזו בעצם מתיחה, שהיא אורכת הרבה זמן - עד שמתעסקים בלהרים רגל, להוריד להרים יד להוריד יד, אז זה לוקח זמן נכון? מה שקורה זה עבודה אינטנסיבית על הארכת שרירי הגב. וזה מעולה.. כי זו המטרה. ואז יש שיפור בגבול היכולת - כי מבנה וחיבור החוליות כבר לא תשני, אז השיפור הוא ברמת גמישות שרירי הגב. קאטי

Only Dance

New member
בהצלחה! - שימי לב

חימום טוב לגב, לידיים, לכתפיים, לפני שאת עושה את התרגילים, אפילו פורדברה, וכאלה אחריי החימום. אז שוב : חימום לידיים, כתפיים, צוואר, גב, גב תחתון במיוחד. ואז התרגילים שאמרתי:) אוהבת קאטי

דנית666

New member
אז כך..

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחלתי לצאת עם מישהו חמוד.. משהו רע שקרה לך השבוע: אממ.. לא קרה : ) התחדשות השבוע: חידשתי ת'החלקה בשיער זמר\זמרת\להקת השבוע: אממ... לא עולה לי שיר השבוע: שלומי שבת- אמא תוכנית השבוע: למי יש זמן סרט השבוע: נודל ספר השבוע: שוב אין זמן.. מאכל השבוע: חטיף דובונים נחשב?? יציאת השבוע: היו כמה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להמשיך לצאת עם החמוד.. חח אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: האם כבר אמרתי?! ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: שבוע מטווורף תמונת השבוע: שושנת ים, בגלל עבודה שאני צריכה להגיש... התוכניות שלי לשבוע הבא: אממ.. יש הרבה ובטח יצוצו עוד
מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: חופר רק לימודים זה יכול להיות שאלה מתחלפת:מה התכנון לחופש שבועות? בהרצליה עם המשפחה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סה"כ פצצה של שבוע!

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifעונה...חג שמייח לכולן!../images/Emo172.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:בחינות שניות לאקדמיה של נדין בומר.. ושופינג!!
משהו רע שקרה לך השבוע:כל יום שבאתי ללימודים היה כל כך מיותר, ואני לא יכולה להבריז
.
התחדשות השבוע:ג'ינס, 2 גופיות ואוברול מגניב כזה...
זמר\זמרת\להקת השבוע:פינק
, אירוסמית'.
שיר השבוע:chasing pavement, בחיי שהוא ממכר
.
תוכנית השבוע:אין.
סרט השבוע:מארי אנתואנט.
ספר השבוע:היער של הרלן קובן, מצויין!
מאכל השבוע:מחכה לארוחת ערב של היום
..
יציאת השבוע:2 מסיבות של חברות..
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לישון
, אולי ישראדאנס ביום שלישי...
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:-
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:-
תמונת השבוע:תפוז לא נותן לי להעלות...
התוכניות שלי לשבוע הבא:לישון וישראדאנס
.
מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:ימי לימודים מיותרים!
שאלה מתחלפת:מה התכנון לחופש שבועות?לאכול עכשיו את כל מה שיימצא על השולחן, כי בכל שאר החגים אני לא נוגעת באוכל
.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה
.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אחחח כמה אכלתי....../images/Emo54.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: להבין שהימים לסיום הלימודים קרובים מאוד... 90 במדעים ו-100 בשני עבודות עם חברה משהו רע שקרה לך השבוע: לא היו לי בכלל פעולות בשמו"ץ. אחת לא יכולתי לבוא והשנייה המדריכות היו בסמינר קבוצה התחדשות השבוע: אממ אין כל כך.... זמר\זמרת\להקת השבוע: ג'יימס בלאנט אחחח הוא פשוט גאון! שיר השבוע: james blunt-high תוכנית השבוע:האנטומייה סרט השבוע: כנפיים שבורות ספר השבוע: אין. מאכל השבוע: עוגת גבינה? סתם לא העוגה שבת דודה שלי הכניה זה פשוט היה מטורף וגם את הלזניה שאני הכנתי!! יציאת השבוע: עם חברה שלי ביום שבת לשבוע הספר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל לעשות הליכות.... ולא יודעת מה עוד... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:המדריכות שלי ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ריקוד,חברות,בית ספר רק שלושה ימים ושמו"ץ מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: שכל המורות אומרות לנו "עד ה-20 ביוני אנחנו לומדים!" שאלה מתחלפת:מה התכנון לחופש שבועות? אממ ארחנו משפחה יום שני בגלל החום נשארנו בבית ואז נסענו לסבתא וסבא ועכשיו סתם בבית... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד מאוד.

למעלה