סיכום שבוע!!

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifסיכום שבוע!!

אחחח...איך אפשר לעבור את השבוע בלי זה... קמתי היום גם נורא מוקדם [רבע לתשע] כי אתמול היה לי חזרות עד חמד מאיזה שתים עשרה והלכתי לישון בשש וקמתי בבוקר [
] כל החדשים חייבים לענות!!! הוספתי גם כמה סעיפים בשבילהם... אה וראיתם את הסמיילים [נו איך קוראים לזה?] החדשים לשבועות?
שם:
כמה זמן אתם רוקדים ואיזה סגנונות:
בסטודיו:
טוב נו עכשיו באמת..
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
התחדשות השבוע:
זמר\זמרת\להקת השבוע:
שיר השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:
שאלה מתחלפת:הולכים לאיזה שהוא מקום כזה בקיץ כמו כפר המוזיקה [וכו'...]:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
שבוע נעים:)

דנה 211086

New member
אני ראשונה!

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לי כוח לרקוד כל הלילה :) וטעם העיר!!!! משהו רע שקרה לך השבוע: ביום ראשון לא התעוררתי... התחדשות השבוע: שוקולד חדש שקניתי חחח זמר\זמרת\להקת השבוע: ריטה שיר השבוע: עשינו לזה ריקוד - cotton eye joe תוכנית השבוע: לא ראיתי טלויזיה! סרט השבוע: מישהו לרוץ איתו ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: רביולי יציאת השבוע: לטעם העיר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת סלסה ביום שישי! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ידיד שלי מהסלסה ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "אני צריכה לשירותים!!!" תמונת השבוע: מקורס מדריכי ריקוד התוכניות שלי לשבוע הבא: לרקוד הרבה מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: לא היה שאלה מתחלפת:הולכים לאיזה שהוא מקום כזה בקיץ כמו כפר המוזיקה [וכו'...]: לא כזה אבל אני נוסעת לטיול בצפון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה טוב מאוד!

hilla56

New member
שבועע..P:

שם: הילו'ש..:] גיל: 14.5 עיר מגורים: ראשל"צ כמה זמן אתם רוקדים ואיזה סגנונות: 10-9 היפ-הופ, ג'ז, קלאסי, מודרני וכו.. בסטודיו: לימור שולב ---- משהו טוב שקרה לך השבוע: נהנתי בשיעורי ריקוד כמו לא'דעת.. משהו רע שקרה לך השבוע: איבדתי את חוש הריח והטעם..;) [אני מצוננת] התחדשות השבוע: 100 בתנ"ך P: זמר\זמרת\להקת השבוע: רן דנקר שיר השבוע: "תני לי יד.." / או במילים שלנו "היה לי צב.." תוכנית השבוע: ארתור! סרט השבוע: וואי לא זוכרת..משוו מוזר כזה.. ספר השבוע: לא ממש יצא לי לקרוא..אני יותר בקטע של ספר תנ"ך..;) מאכל השבוע: לחם שישי:] יציאת השבוע: היוםם..לים..:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: 3 מבחנים- ראשון מתמט' שני-מדעים שלישי-אנגלית אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממ..אהמ..אהממ..לא משנה..(= ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: באסהה..[= התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד-ללמוד..וריקוד3> מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: מבחן בהיסטוריה..ממש חופר! שאלה מתחלפת: --[לא הבנתי..] הולכים לאיזה שהוא מקום כזה בקיץ כמו כפר המוזיקה [וכו'...]: ממ..סטודיו נחשב..!? (; ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמדד פלוס (+)

asf88

New member
ילדה?

המשפט הזה, "ריקוד זה לא חוג זה דרך חיים" לא שלך! די לגנוב משפטים..
המבין יבין!

עונהה! :) ../images/Emo9.gif

שם: ירדני :) גיל: 14.5 עיר מגורים: ראשל"צ כמה זמן אתם רוקדים ואיזה סגנונות: 11 שנים בלט מודרני וקלאסיי :) בסטודיו: ורדה שובל משהו טוב שקרה לך השבוע: 98 באנגלית ו-3' שעות רצופות של פוינט שוז משהו רע שקרה לך השבוע: מבחן בביולוגיה התחדשות השבוע: 4' מכנסיים 4' גופיות טופ ובגד ים !! :) זמר\זמרת\להקת השבוע: אביתר בנאי שיר השבוע: אבות ובנים תוכנית השבוע: למי יש זמן לראות טלויזיה?! סרט השבוע: כנ"ל ספר השבוע: אין מאכל השבוע: נקטרינה! :) יציאת השבוע: היום למסיבהה! :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול שנתי ושיעורי קלאסייי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברות מהסטודיו שלא ראיתי הרבה זמן! ]= ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "תביאי לי עוד אייסקפה!"עזבו ! חח D : תמונת השבוע: נהה. התוכניות שלי לשבוע הבא: טיול שנתי, סטודיו, מבחן בתנך ועבודה בזה"ב ופיזיקה! \: מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: לימודיים שאלה מתחלפת:הולכים לאיזה שהוא מקום כזה בקיץ כמו כפר המוזיקה [וכו'...]: חו"ל עם הלהקה המושלמת שליי!, כרמיאל וד"א אין כפר המוזיקה יש קוקה קולה ווילאג'. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifצודקת...

אוף מבאס שהעבירו את זה לכינרת...שנה שברה זה היה קרוב אליי,בערך 10 דקות ממני.עכשיו צריך לנסוע איזה אלף שנה כדי להגיע לשם...

Only Dance

New member
../images/Emo191.gif שלי

שם: קאטי גיל: 18 עיר מגורים: אור עקיבא כמה זמן אתם רוקדים ואיזה סגנונות: 12, מודרני, ג'אז, קלאסי, פולקלור, אופי. בסטודיו: להקה, בעיר. משהו טוב שקרה לך השבוע: אהמ, ימי הולדת של חברות והיה כיף. משהו רע שקרה לך השבוע: משהו אישי.. אבל הרבה דבירם רעים, לצערי. התחדשות השבוע: התחדשות? אהמ שתי גופיות מתמנון - מתאימות לאימונים ובכלל. ועדשות מגע!!! זמר\זמרת\להקת השבוע: אהמ, לאוניד אגוטין השבוע חרשתי עליו - רוסי. שיר השבוע: דו איט וול של ג'ניפר לופז - יש לנו ריקוד עליו. תוכנית השבוע: תוכנית השבוע? שעבר? אהמ... יציאה לזוקיני, דאנס בר בבנימינה. סרט השבוע: אהממ אין . ספר השבוע: מיליון רסיסים קטנים. משהו כזה לא קראתי אבל המליצו לי השבוע. : משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מבחנים מבחנים מבחנים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את חבר שלי. תמונת השבוע: מוסיפה:) התוכניות שלי לשבוע הבא: לרקוד, ללכת לחדר כושר, לכסות על זה שהשבוע לא עבדתי בכלל, ומבחנים. מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: הכי חופר? שיטת התאבדות:) סתם. שאלה מתחלפת:הולכים לאיזה שהוא מקום כזה בקיץ כמו כפר המוזיקה [וכו'...]: בקיץ? הולכים להתגייס. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר, נחמד.

נועה1045

New member
:)

שם: נועה גיל: 14 עיר מגורים: כפר סבא כמה זמן אתם רוקדים ואיזה סגנונות: 8 שנים, קלאסי, מודרני, היפהופ, ופלמנקו. (בשנה הבאה גם מודרני לירי) בסטודיו: הקונסבטוריון, בית ספר לאומנות.. משהו טוב שקרה לך השבוע: המורות שלי מיקמו אותי במקומות מצויינים לסוף השנה :) משהו רע שקרה לך השבוע: פספסתי שיעור קלאסי חשוב בגלל הברכיים המפורקות שלי.. התחדשות השבוע: עשיתי פוני לאמצי :) זמר\זמרת\להקת השבוע: three days greca שיר השבוע: three days grace - gone forever תוכנית השבוע: friends סרט השבוע: לא ראיתי סרט השבוע.. ספר השבוע: אני צריכה ללכת לספריה כבר P: מאכל השבוע: רביולי ארבע גבינות ברוטב רוזה עם גבינת פרמזן. יאמי. יציאת השבוע: לא יצאתי, באו אליי חברות שלא ראיתי המון המון המון זמן. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול שנתי! (ביום שלישי) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חבר שלי3> ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: קשה לעקוב, כל מילה שניה שלי הופכת להיות ציטוט מטומטם ומפורסם. (אני בלונדינית מכל המובנים) תמונת השבוע: לא הצלחתי להעלות את התמונה, לא יודעת למה.. אם מישהו יסביר לי אני אנסה ואעלה אותה. :) התוכניות שלי לשבוע הבא: להיות בטיול שנתי. (שלושה ימים) מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: איזה מורה חפרנית שבאה אלינו ולא הפסיקה לחפור. שאלה מתחלפת:הולכים לאיזה שהוא מקום כזה בקיץ כמו כפר המוזיקה [וכו'...]: לא מתוכנן לי כלום לצערי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע נחמד מאוד :) D:

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifמסכמש"ת../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:החזרות הנוספות ביום חמישי [יווו יש לי מופע שבוע הבא!!!!],הצלחתי לעשות את הפירואט בסולו שלי סוף-סוף,היה לי שיעור מתיחות ממש כיפי ביום שלישי [אךך איך אני אוהבת מתיחות על הבר!!],קבענו תלבושות לריקוד על השואה והם ממש יפות [כאילו לא יפות אבל מתאימות!!!],למרות שהם ממש מסריחות,הם חייבות כביסה,והמורה למודרני החמיאה לי הרבה,למרות שהריקוד שלה ממש קשה לי,ומלא פעמים אני לא מצליחה אותו,וגם גיליתי משו על ידיד שלי,שהייתי צריכה לדעת כבר. משהו רע שקרה לך השבוע:קיבלתי סימן כחול ענקי ברגל!!!נקווה שזה ירד קצת עד שבוע הבא...ונתפסו לי השרירים [אחרי ארבע שעות ריקוד בלי הפסקה],אה ושהתבטל הניסיון פנימייה להשבוע,אבל דחו אותו לשבוע הבא. התחדשות השבוע:שתי חולצות ממש יפות וחמודידויות [חמודידו ברבים...] זמר\זמרת\להקת השבוע:כל מיני,שאין לי כוח לפרט. שיר השבוע:שירים של הריקודים בסוף שנה [all that jazz,tabourin,חד גדיא,ועוד מנגינות כאלה שאני לא יודעת איך קוראים להם-רבקה אמרה משו כזה שקשור לאניגמה אולי...],וגם בא לי מקופלת,ו-apologize נראלי כותבים את זה,רק בגרסה של דין מהקליפ,אדם צובר זכרונות ושירים של בוב מארלי. תוכנית השבוע:
למי יש זמן לראות טלויזיה בכלל? סרט השבוע:
כנ"ל ספר השבוע:סיימתי את צלה של הרוח!!!ספר מעולה!!!ממליצה בחום!!!והתחלתי את עשו של מאיר שלו...גם טוב,למרות שלא סיימתי. מאכל השבוע:פסטה בצורה של עניבות פרפר כאלה [אתם יודעים למה הכוונה] יציאת השבוע:מהארון.סתם.אתמול למועדון. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:פנימייה,הופעת סוף שנה!!!!,מיצב בטמטומטיקה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:כלכך הרבה.אני יודעת רק את מי לא. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:"'סתכלו אני יכולה ללכת ישר בלי ליפול!!!"שני צעדים ונופלת. חברה שלי אתמול ברגע שיכור במיוחד. תמונת השבוע:נכון זה יפה?אני ממש אוהבת את התמונה הזאת... התוכניות שלי לשבוע הבא:חזרות,חזרות,ללמוד למיצב,חזרות ואולי גם קצת חזרות,אני לא יודעת. מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:שרבקה צורחת עלינו "הריקוד נראה זוועה אף אחת לא עושה את זה נכון!!!" בערך שעתיים ואז אני שואלת אותה מה אני עושה לא נכון שתתקן אותי והיא אומרת לי "אופיר את עושה את זה מצויין,הכל אצלך בסדר."אז למה את צורחת עליי פור גוד סטייק!!!! שאלה מתחלפת:הולכים לאיזה שהוא מקום כזה בקיץ כמו כפר המוזיקה [וכו'...]:כן!!!עם ידידים וידידות שלי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סופר דופר אקסטרה מעולה. וויש מי לאק להופעה שבוע הבא!!!

אוגם

New member
עונה(=

שם:רוני גיל:13 עיר מגורים:יש כמה זמן אתם רוקדים ואיזה סגנונות:9 שנים. קלאסי, מודרני, סטפס, ג'אז וקצת היפהופ. בסטודיו:---- משהו טוב שקרה לך השבוע: שבת סמנריון מאגניבה בטרוף:) משהו רע שקרה לך השבוע:עבודה במדעים ): התחדשות השבוע:סנדלולים ממש יפים(= זמר\זמרת\להקת השבוע:עדיין רג'ינה ספקטור שיר השבוע:משהו עם "פ".... תוכנית השבוע:ככוב נולד 6... סרט השבוע:משפחת סופרעל((== ספר השבוע:קוסם שולייה מאכל השבוע: גלידה יציאת השבוע: שבת סמינריון... מן הסתם... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום חופשי ביום שני אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בת דודה שלי ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:"תההההילה להלהלהלהלהלה להלהלהלהללהלהלהלה" XDDDDDDD תמונת השבוע:תדמיינו משהו ממש יפה(= התוכניות שלי לשבוע הבא:להנות.... (!) מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: חברה שלי שאלה מתחלפת:הולכים לאיזה שהוא מקום כזה בקיץ כמו כפר המוזיקה [וכו'...]:ממממ נופ. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כייפי(=

לעבודה.../images/Emo54.gif

שם: עינב גיל:13 עיר מגורים: באזור השרון כמה זמן אתם רוקדים ואיזה סגנונות: 3 שנים בערך... בסטודיו: הקונסרבטוריון טוב נו עכשיו באמת.. משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ ריקוד וחברות וחג התנועה משהו רע שקרה לך השבוע:-- התחדשות השבוע: שומרית סופסוף של חג קן 73 וגופיה אדומה שצריכה לערב שורשים זמר\זמרת\להקת השבוע: בוב דילן, רהצ'פ, וביטלס שיר השבוע: אממ אין תוכנית השבוע: שולץ סרט השבוע: לא היה ספר השבוע: צנורות של אתגר קרת מאכל השבוע: פסטה במחנה וגם הלחמניה והנקניקיה שאכלתי יותר מידי!!! יציאת השבוע: לשבוע הספר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לקנות ספרים בשבוע הספר, לחזור לשגרה, להתחיל לעשות הליכות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: טקס שורשים,ריקוד מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: אין חופר אבל מלא מורלים שאלה מתחלפת:הולכים לאיזה שהוא מקום כזה בקיץ כמו כפר המוזיקה [וכו'...]: לא. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד מאוד.

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifמגניב...איך היה?

אצלנו החג קן היה מזה גדול!!וגם בפלמחים היה ממש טוב:)

היה ממש כיף :)../images/Emo54.gif

איזה נושא החג קן שלכם היה? שלנו מסעותיו של שרוליק.

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifאצלנו זה קצת מסובך.

אצלנו לא היה ממש נושא כללי [לא יודעת איך זה אצלכם] לכל החג קן. אצלנו לכל שכבה היה נושא שקשור לשכבה.נגיד אצלנו היה גיבוש קבוצתי וכניסה לפנימייה [יש לנו פנימייה שלוש פעמים בשבוע מכיתה ט' שהוקמה ע"י השמו"ץ והיא על ערכים שמוצניקים אז זה קשור לשמו"ץ],ונגיד לאלה שבשנת שירות [י"ג כאילו] אז הנושא היה על השנת שירות וככה.אצלנו עושים חג קן פעם בקצת זמן אז הפעם ממש השקיעו אצלנו והיה גדול חוץ מההצגה שלנו שהיה בה קצת פאשלות:) הנושא שלכם אבל נשמע ממש מגניב

וואי נשמע מדהים../images/Emo54.gif

החג קן היה פשוט מטורף. עשו שאחת בכיתה י' התחפשה לרוחמה אברהם שהיא אחראית על חגיגות ה-60 ושרוליק עזר לה ולעוד אחד דפוק איך לחגוג והם עברו את שנות ה-50,60,70.... אני וחברה שלי וכל קהל לא הפסקנו לצחוק..
.

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifוואי נשמע גדול!!

גם שלנו היה ממש ממש ממש מצחיק.יש לנו אנשים כאלה קרועים בשמו"ץ כל ההצגות היו כאלה טובות. מה עשיתם בנחל אלכסנדר?כאילו איזה קנים היו שם?רק אתם או עוד כמה?

למעלה