סיכום שבוע:)

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifסיכום שבוע:)

ל"ג בעומר זה חג מעולה!!אחד החגים הגדולים... ולכן סכ"ש זה מוקדש לחג הכי גדול שנוצר אי פעם..
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
התחדשות השבוע:
זמר\זמרת\להקת השבוע:
שיר השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
איך היה ל"ג בעומר?מה עשיתם?
מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:
שאלה מתחלפת:הסטודיו שלכם מופיע בסוף שנה?מתי?והריקודים שלכם מוכנים כבר?
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifמסכמ"שת../images/Emo9.gif.

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש
, אפילו שזה ליום אחד ובקשי למדתי השבוע
, ל"ג בעומר נגיד למרות שלא היה כזה שוס, והבחינות לאקדמיה של נדין בומר, יעל ובר וכל מי שאיתי בסטודיו, לא להפיץ!!
משהו רע שקרה לך השבוע: לא זכור לי משהו, הלך לי די טוב השבוע בהכל
. התחדשות השבוע: הייתי אמורה לצאת לשופינג וזה לא קרה, הייתי יכולה לכתוב פה דברים
. זמר\זמרת\להקת השבוע:אין
. שיר השבוע:נמקיטפה, שמעתי אותו היום אחרי פול זמן שלא שמעתי אותו, ועוד ברדיו, שיא ההתלהבתי!
תוכנית השבוע: אין.. סרט השבוע:גם אין. ספר השבוע:הנעלמים של הרלן קובן, מהמם!! סיימתי ביומיים, פשוט ספר מדהים!!
מאכל השבוע: הגרנולה עם המייפל וסוכר חום של ניצ'ר וואלי
. יציאת השבוע: ל"ג בעומר
. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שומדבר מיוחד
... להתחיל להבריז מביצפר, לעזאזל
. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו ספציפי.. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "נו, בואו צ'יזבטים!!" חברה שלי כל המדורה בערך
. תמונת השבוע: ציירתי מזמןןןן ומצאתי את זה... התוכניות שלי לשבוע הבא: סטודיו במצברוח מעולה
, להפסיק ללמוד לעזאזל, מה שלא הולך לקרות
ו... זהו
. איך היה ל"ג בעומר?מה עשיתם? מדורה על הצופים, ואני לא בצופים
. בסוף כל השכבה עברה להגיד לנו שלום, היה נחמד בסך הכל
... טחנתי כמו לא יודעת מה מרמשלו על האש
. מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: דיבורים על המבחן באינגליש, שבסוף היה שיא הקל, מזל שלא למדתי
. שאלה מתחלפת:הסטודיו שלכם מופיע בסוף שנה?מתי?והריקודים שלכם מוכנים כבר?ברור, מופע הפרימיירה הקבוע שלנו
. אני מופיעה ב2.7, והקומבינציות מוכנות, התחלנו לכראגרף...
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: הודגש באמצעות מדגישומטיק

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifיאוו אני כזאת חופרת../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo3.gif.

מסכמתת

משהו טוב שקרה לך השבוע:טיול שנתי, יומיים חופש, טיול לבסיס מודיעין [בקיצור למדתי כל השבוע יוםאחד D: ], ל''ג בעומר, סיימנו תריקוד, עשיתי בלט אחרי הרבה זמן שלא משהו רע שקרה לך השבוע: התלבושות להופעה, חזרתי חבולה מהטיול שנתי, אנשים, שיחות מעיקות. התחדשות השבוע:מכנסון קצר שחור חדש להופעה חח זמר\זמרת\להקת השבוע:אין שיר השבוע:איו תוכנית השבוע: גוסיפ גירל סרט השבוע: אין ספר השבוע:במרחק נגיעה שחיכיתי לו מלללא זמן מאכל השבוע:מקרוניםםםםםםם יציאת השבוע:המסיבה בטיול שנתי בלילה חחח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שאנשים יחכימו ויבינו דברים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה שהייתה לה אתמול יומולדת ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:"תגידי הן לסביות או שהיא סתם סתומה שצריכה חבר?'' תמונת השבוע:אני וחברה שלי בטיול שנתי.. אניזאתי שעושה את הצמה חח בשחור XD התוכניות שלי לשבוע הבא:יש לי מלא תורים לרופאים, יומולדת לחברה, מבחנים איך היה ל"ג בעומר?מה עשיתם?על האש והידחפות למדורה של י''א, היה נחמד מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:שיחות עם אנשים, ל''ג בעומר שאלה מתחלפת:הסטודיו שלכם מופיע בסוף שנה?מתי?והריקודים שלכם מוכנים כבר?מופיע אכן.. מודרני ב1.6 ריקוד מוכן.. להקה ב12.7 לא יודעת אם מוכן לא רוקדת חח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:עבר.. טוב. יכל להיות טוב יותר :)

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifמסכ"שת..../images/Emo13.gif

יווו...משעמם לי ואני צריכה לעשות בודה שאין לי כוח אליה בכלל בכלל!!!
משהו טוב שקרה לך השבוע:ל"ג בעומר שהיה מעולה!!!יום רביעי וחמישי בכללי היו מאוד טובים...גם שלישי היה אחלה...אה ושדיברתי עם כל מיני אנשים שגיליתי שהם ממש נחמדים...אה ושחזרתי עם חברה ישנה שלי לקשר...[היינו חברות ממש טובות שנה שעברה ואז היא עברה בצפר...]אה ודבר אחרון זה שנתנו לי אתמול לישון עד ארבע ולא העירו אותי מוקדם!|אושר=]|
משהו רע שקרה לך השבוע:מבחן בגיאוגרפיה שהיה קצת קשה..אה ושלא נסעתי בסוףפ לעשות את הספטום אבל שבוע הבא!!!
התחדשות השבוע:היה אמור ליהיות ספטום אבל לא!!...ושתי חולצות חדשות ושני בוקסרים..
זמר\זמרת\להקת השבוע:as blood runs black,בוב מארלי,בוב דילן,tenacious d,as i lay dayin,ושירים מסרטים.
שיר השבוע:היו כלכך הרבה.
תוכנית השבוע:בטי והאוס..כרגיל.
סרט השבוע:mad money
ספר השבוע:חדשות טובות-כמעט סיימתי את צילה של הרוח!!-אה ויש עוד ספר עכשיו לשיערי קריאה-עשו של מאיר שלו..אמור ליהיות טוב...
מאכל השבוע:הנקנקיות מל"ג בעומר היו ממש טעימות..
מש התלהבתי מהחג הזה הא?טוב אני מתה עליו...גם יש אש,גם נפגשים עם אנשים...
יציאת השבוע:נחשו.נו ברור של"ג בעומר!!!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:עכשיו אחרי שהכרתי את הבנות מהחדר שלי אנ כבר ממש מחכה לננסיון פנימייה ביום רביעי!!![אוף זה האחרון
]
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:כל מי שהיה במדורה ביום חמישי.עידו [לא קציצי].
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:סתם כל מיני יציאות מצחיקות של זיו וזיו ואדם [כן זה בכוונה שני זיו]
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:נראה כבר...
איך היה ל"ג בעומר?מה עשיתם?
חפירה לפניכם: [תרגישו חופשי לדלג על הפרטים המשעממים] טוב בהתחלה הלכתי לבית של סבים של איה [הם בחו"ל אז הוא היה ריק ושמה כל הבנות ישנו] וארגנו ת'דברים וראינו את דין עושה את הדבר הכי מצחיק בעולם.תיכנסו לקישור למטה ותראו. אח"כ פגשנו את דין ושירקובסקי והלכנו לארגן ת'דברים במדורה.אח"כ כולם באו והיה ממש מצחיק וכולם שתו והיו סטלנים ביותר.ואז דורין השתכרה ונרדמה,ואנחנו ברוב שיעמומינו נשכבנו על המחצלת ודיברנו והיה ממש מדניב. ככה היה בערך מלא זמן עד שכולם בערך קמו חוץ ממני,דין,סטיב,הדר ואדם ובגלל שהם כאלה סטלנים עדיין היה ממש מצחיק. אמרתי חפירה התכוונתי חפירה. אז ארגנו את הכל והבנים הלכו לדין והבנות לאיה.ואז תובי הלכה והבנות נשארו אצל איה חוץ ממני כי הייתי חייבת לחזור לישון ביית בחמש.אבל עד אז היה צחוקים.וזהו.
מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:עכשיו שסיפרתי מה היה בל"ג בעומר.סתם.אה...מיצב באנגלית.הרבה מידי הכנה למיצבים בטמטומטיקה ומדע [שיט זה מחר] ומבחן שהיה קל אך חופר בהיסטוריה.
שאלה מתחלפת:הסטודיו שלכם מופיע בסוף שנה?מתי?והריקודים שלכם מוכנים כבר?מופיעים עוד שבועיים.5.6.רוב הריקודים שלי מוכנים [יש לי חמישה!] אבל יש כאלה שעדיין ממש ממש לא.היה בסדר.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סופר דופר [סומו] מעולה!!! הקישור ממקודם: http://www.youtube.com/watch?v=gSJ1Mcn38cE נקווה שזה יעבוד ...

מיטלוש44

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה לך השבוע: טיול שנתי ויומולדת לאמא , ואתמול ביקשתי מחברה שלי להגיד תדברים הרעים והטובים עליי שהיא באמת חושבת והבנתי עד כמה היא מכירה אותי. משהו רע שקרה לך השבוע: כולם אומרים לי שאני חופרת / = התחדשות השבוע: ג'ינס זמר\זמרת\להקת השבוע: - שיר השבוע:Flo-rida ft. T-plain - Low תוכנית השבוע: גיא פינס סרט השבוע: - ספר השבוע:- מאכל השבוע: היום במסעדה נמנמנמ יציאת השבוע: אתמול לשופינג בעזריאלי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חברות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישו ספציפי ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: " אני לא יכולה יותר!" "מתה מעייפות" מהטיול השנתי. תמונת השבוע: - חברה שלי עדיין לא שלחה לי תמונות מהטיול / : התוכניות שלי לשבוע הבא: לרקוד , ללמוד למבחן ענקי באזרחות איך היה ל"ג בעומר?מה עשיתם? לא עשיתי חזרנו מהטיול השנתי בערב והיינו מתים מעייפות מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: אני ! אני פשוטטטטטט חופרת! כן אני מודעת לזה שאלה מתחלפת:הסטודיו שלכם מופיע בסוף שנה?מתי?והריקודים שלכם מוכנים כבר? אממ התחלנו לפני כמה שיעורים ריקוד חדש לסופשנה וההופעה ב-21.6 עוד חודש! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחללהה [:

ליאני2

New member
עונה = ))

ל"ג בעומר באמת חג שוולטט = )
משהו טוב שקרה לך השבוע: ל"ג בעומר!!! וחופש
משהו רע שקרה לך השבוע: הציון במתמטיקה... =\
התחדשות השבוע: מכנס קצר חמוד כזה מפוקס
זמר\זמרת\להקת השבוע:kate voegele
שיר השבוע: sum 41- with me
אחד השיירים
תוכנית השבוע:סוכן מחוק
סרט השבוע:אין =)
ספר השבוע:גם אין.. חסרת תרבות שכמותי..
מאכל השבוע:יותר מידי על האש בל"ג בעומר
יציאת השבוע:למדורה =]]
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אממ... לגמור עם המיצבים האלה..
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:כולם
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: וואי יש מלא מלג"ב אבל כלום לא עולה לי עכשיו
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:ללמוד...
איך היה ל"ג בעומר?מה עשיתם?הייהה עענננק...עשינו מדורה מלאאא אנשים... והיה לנו הכל. יצאנו הכי מאורגנים בארץ תכלס חח.. <חוצמזה שגנבו לנו פול קרשים>... אהה כן ורוח של בוקר זה אחלה דבר חח (בחמש וחצי שש ככה)
מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:מממ.. אני?!
שאלה מתחלפת:הסטודיו שלכם מופיע בסוף שנה?מתי?והריקודים שלכם מוכנים כבר?ברור שהוא מופיע = )) ב1.7 וב 2.7 אממ בבלט ישלנו שניים שהשני ממש לפני סיום.. רק צריך להחליט עם איזה נופיע.. ולהקה ישלנו אחד וחצי מוכן כי היא שינתה לנו הרגע האחרון את כל הריקוד... אז ניראה עם כמה נופיע..
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ממדהים XD

elinorha

New member
../images/Emo199.gifהיי גם לי יש את התמונה

הזאתי!!!יכול ליהיות ששמת אותה כבר? אה ועזבו את השם משתמש אני לא בבית שלי... זאת אופיר [אופיקיXD]

ליאני2

New member
ממממ. יכול ליהיות.. = )

זה פשוט נראה מתאים לאירוע.. (לג"ב וזהה....)

natyly

New member
נו טוב..XD

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלג בעומר
ויציאה לסרט אתמול XD משהו רע שקרה לך השבוע: מתחתי לי איזה שריר ברגל והוא נקרא טיפה, אלוהים יודע מה קרה שם אבל אני מרגישה כמו נכה בשיעורים.. גאד דמנט....
ונסענו לטיול יומים מפגר כזה.. XD התחדשות השבוע: לא יודעתת.. זמר\זמרת\להקת השבוע: וואו הרבה... נניח ילוכרד שיר השבוע: כל מיני.. אני מתחילה להפוך לרוקיסטית באמשלי
כל השבוע רק רוק
תוכנית השבוע: לא ראיתי כלום בשיט.. סרט השבוע:סופרהירו
ספר השבוע: יומני הנסיכה ארר
מאכל השבוע:שניצללל (עזזבו שלא אכלתי אחד השבועXD) יציאת השבוע:המון בטיול.. אינלי כוח לפרט.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחזור לרקוד ושהרגל תחלים!!!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
חח סתםXD ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:אופס. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחרפן ולעבור שינוי אישיות. איך היה ל"ג בעומר?מה עשיתם? מדורהXD היה סבבה לגמרי
מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: הטיול
שאלה מתחלפת:הסטודיו שלכם מופיע בסוף שנה?מתי?והריקודים שלכם מוכנים כבר? ברוררר מופייעיים!
הריקודים בשלבי סיום XD הולך להיות כיף. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: דווקא שבוע סבבה...

אוגם

New member
מסכמת(=

משהו טוב שקרה לך השבוע:יומיים חופשיים(= משהו רע שקרה לך השבוע: מליוני מבחנים מעצבנים... התחדשות השבוע: חולצה מהממת זמר\זמרת\להקת השבוע:רג'נה ספקטור שיר השבוע:20 שנים של שלג תוכנית השבוע: חברים... סרט השבוע:גברים בקעטקס XD ספר השבוע:דרקונים של מעמקי הגמדים...ספר נחמד... מאכל השבוע:פיתה עם גבינה ופסטו(?) יציאת השבוע:למדורות של ל"ג בעומר עם חברות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבת סמנריון עם כל השכבה(= אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:חברה טובה שלי ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:סטגדביש תמונת השבוע:נהההה התוכניות שלי לשבוע הבא:לישון? איך היה ל"ג בעומר?מה עשיתם?הסתובבתי באיזה 5 מדורות עם חברות שלי...היה מזה כיף(= מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:אחי הגדול שאלה מתחלפת:הסטודיו שלכם מופיע בסוף שנה?מתי?והריקודים שלכם מוכנים כבר?כן...לא זוכרת מתי...משהו לשביעי...והלא מוכנים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:כייפי(=

YuvalJones

New member
בעבע אני לא סמויהיהD:

וואי איזה מעאפנה אני. XD משהו טוב שקרה לך השבוע: לא הייתי כל השבוע בבצפר. חוץ מיום אחד, והיו בו שלוש שיעורים חופשיים
משהו רע שקרה לך השבוע: נהייתי חולה על טיול,ל''ג בעומר ושיעורים. התחדשות השבוע: גיליתי שאני שונאת בנות[אל תיעלבוXD] זמר\זמרת\להקת השבוע: אמינם. שיר השבוע: קרבות ראפ של אמינם ב8 מייל. תוכנית השבוע: - סרט השבוע:8 מייל. ספר השבוע: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם. למרות שכבר קראתי.
מאכל השבוע: צ'יפס חם ומלוח מהמקדונלדס. יציאת השבוע: ברחתי לאמא מהבית.XD ונסעתי לסקייטפארק. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות אחרי המבחן הענק במתמטיקה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: איתמר. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: פלטתי לידיד שלי שהוא בעייני הומו XD אבל בקטנה. תמונת השבוע:
מקווה שיעלה. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד.לרקוד.לנוח.לעשות דיאטה.להפגש עם איתמר. איך היה ל"ג בעומר?מה עשיתם? היינו אצל חברה בג'קוזי עד שתיים וחצי. ובשלוש הלכנו לידיד. ארבע הייתי בבית. מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: טרקטור. סתם. אמממ... החפירות של אמא שלי על זה שאני לא לומדת. שאלה מתחלפת:הסטודיו שלכם מופיע בסוף שנה?מתי?והריקודים שלכם מוכנים כבר? כן מופיע. סופשנהXD. אחד כן אחד בונים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד

למעלה