סיכום שבוע:)

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifסיכום שבוע:)

שמתם לב שאם עושים לסיכום שבוע ראשי תיבות זה יוצא סכ"ש? כמו סק"ש [שק שינה] בדיסלקטיות?
לאיזה תובנות אני מגיעה פה... אחותי הציעה לי שאני יעשה כל שבוע שאלה מתחלפת כזאתי...ננסה...
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
התחדשות השבוע:
זמר\זמרת\להקת השבוע:
שיר השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:
שאלה מתחלפת:טעמתם פעם את המסטיק בטעם אקליפטוס?נכון זה מגעיל? [למה שמישהו ירצה לאכול עצים?מה אתם דובי קואלה?] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
סופ"ש נעים וחמים=] [היו דברים שלא היה לי סימנים לשים אז זה לא קשור...לא נורא אתם תסלחו לי...]

דנית666

New member
סיכום שבוע..

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי לבלות אחרי הרבה זמן של חרישה למבחנים משהו רע שקרה לך השבוע: נשברה לי הציפורן (כרגיל) התחדשות השבוע: אופטימית מתמיד
זמר\זמרת\להקת השבוע: בצ'אטה (לטינית)- אין מישהו ספציפי שיר השבוע: אם אלה החיים תוכנית השבוע: מה? בטלויזיה? לא רואה.. סרט השבוע: Doomsday- מוזררר ספר השבוע: מתי בכלל יצא לי לקרוא ספר לאחרונה.. מאכל השבוע: שוקולד שוקולד ועוד שוקולד (ודוקא רזיתי חבל"ז) יציאת השבוע: יום הסטודנט ת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פתיחת סמס' אחרון ללימודים (מקוה) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מישהו מליארדר שאולי אני אצליח להוציא ממנו קצת כסף
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "f**k נשברה לי הציפורן" התוכניות שלי לשבוע הבא: אני חיה מיום ליום שאלה מתחלפת:טעמתם פעם את המסטיק בטעם אקליפטוס?נכון זה מגעיל? [למה שמישהו ירצה לאכול עצים?מה אתם דובי קואלה?] אממ... לא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל מעאפן ונגמר הזוי.. חח.. סופ"ש נעים וחמים=]

vashla

New member
"יש לי לחץ באוזניים,וסרטים כחולים בראש.."

איי אביתר אביתר
משהו טוב שקרה לך השבוע: 98 במגן במת', עברנו מגן בספרות,בביוכימיה,חזרות למופע סופשנה של י"ב שהולך טוב
משהו רע שקרה לך השבוע: אהה לא זכור.בעצם כל השרירים התפוסים מהבגרות בספורט. התחדשות השבוע: - זמר\זמרת\להקת השבוע: אביתר בנאי ורדיוהד.וגם אואזיס. שיר השבוע: "אהבת נעוריי"- שלום חנוך
תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: 27 שמלות,חמוד. ספר השבוע: ספר ביוכימיה! מאכל השבוע: עוגה של אמא! יציאת השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בגרות במעבדה ביוטכנולוגיה- תודה לאל שזה נגמר!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: אני עם הבלוך סרנד החדש:) התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה,בלט,חזרות לסופש,להתכונן לבגרות בביו', הופעה מסוימת של הצופים.. מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: מגן בספרות.אלוהים אדירים כמה אפשר לנתח שורה אחת שלא קשורה לכלום??? שאלה מתחלפת:טעמתם פעם את המסטיק בטעם אקליפטוס?נכון זה מגעיל? [למה שמישהו ירצה לאכול עצים?מה אתם דובי קואלה?] לא... אבל המסטיקים של איירוויז מגעילים פשוט. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מ=ע=ו=ל=ה.

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifמסכמשת...

משעמם לי וחברות שלי [ממהקיבוץ] בצפון אז אין לי גם מה לעשות....
משהו טוב שקרה לך השבוע:סתם היו לי השבוע כל מיני שיחות מצחיקות עם אנשים ובואו נגיד "התרחשויות" נחמדות.אה והיה יום התנסות בפנימייה שהיה ממש ממש כיף ומצחיק
משהו רע שקרה לך השבוע:חברות שלי רבות והם חופרות לי על זה בשכל כל הזמן...
התחדשות השבוע:נאדה
זמר\זמרת\להקת השבוע:בוב דילן [וואי אני ממש דבוקה לשיר אחד שלו],אז בלוד רנס בלאק [אין לי כוח לאנגלית...זה כאילו: כשדם זורם בשחור...תרגום דיסלקטי],טיניישס די,בוב מארלי,והיעל נעים הזאתי עם השיר החופר...איך קוראים לו?new soul [טוב נו אז השקעתי קצת באנגלית.
שיר השבוע:שירים של כל מי שכתבתי עכשיו.
תוכנית השבוע:האוס,חברים,בטי
סרט השבוע:גם אני ראיתי השבוע את 27 שמלות...לא משו אבל נחייה.
ספר השבוע:עדיין בצלה של הרוח
מאכל השבוע: פתיתי פנימייה...בואנה זה אשכרה טעים
יציאת השבוע:איזה??אין לי הרבה חיים בזמן האחרון.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני עושה ספטום!!!!!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:לא יודעת...רק לא את גל...
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:"וואו זה הרבה מה שכתוב לך על היד!אפשר לכתוב את השם שלי?" [אחרי שכתבתי לעצמי שיר על כל היד,אחרי המרפק,והמר קלט את זה.עכשיו כתוב לי טל על היד..]
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:לא משו צפסיפי [איך קיבינימט אומרים ת'מילה הזאת???]
מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:אחות של ידיד שלי ישבה לפני באוטובוס [היא בכיתה א'] והיא החליטה שאני חברה שלה והיא לא הפסיקה לפור לי ולחברה שלי בשכל עד שאיזה אחד אמר לה שנשחק אתמשחק השקט [כי היא צעקה בלכ האוטובוס וזה חירפן אנשים] ואז היא סוףסוף שתקה.
שאלה מתחלפת:טעמתם פעם את המסטיק בטעם אקליפטוס?נכון זה מגעיל? [למה שמישהו ירצה לאכול עצים?מה אתם דובי קואלה?]כן אכלתי [די ברור לא?]וזה ממש ממש ממש ממש מגעיל!!!אל תעשו את זה לעצמכם!!!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה בחלה דוב קואלה=]

Only Dance

New member
הנה שלי:) חחח או שלא

חחחח התחלתי לענות אבל זה היה כל כך מונוטוני שלא רציתי לשעמם אתכם:) קאטי

דנה 211086

New member
הסיכום שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי פלאפון חדש משהו רע שקרה לך השבוע: עשיתי חיסון וזה עדיין כואב התחדשות השבוע: שיעורי סלסה חדשים זמר\זמרת\להקת השבוע: אין שיר השבוע: umbrella תוכנית השבוע: הישרדות סרט השבוע:בן וג'ין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: סלט פסטה יציאת השבוע: למסעדה בראשון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול לצפון ביום שבת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ידיד שלי נועם ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "אני כל הזמן מדבר שטויות" תמונת השבוע: אני ואורי במסיבה לטינית ב"שבלול" התוכניות שלי לשבוע הבא: לרקוד בימים שני ושישי, על האש ביום חמישי, טיול ביום שבת. מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: המדריך לריקודי כל הזמנים חפר שחייבים לבוא לשיעורי סלסה ב-12 בצהריים.... שאלה מתחלפת:טעמתם פעם את המסטיק בטעם אקליפטוס?נכון זה מגעיל? לא טעמתי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה כיף

אמא נהגת שודים../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ריקוד ,לרקוד גם בבצפר לקראת הערב שורשים ולפספס שיעורים. משהו רע שקרה לך השבוע: לא רע אבל די מבאס שלהבין שאני גרועה במתמטיקה ובעיקר בבעיות. ושהולכים להיות לי שבועיים עמוסים. והמשפחה שלי עצבנה אותי כל כך בערב. התחדשות השבוע: באפרסקים? סתם אין כל כך... זמר\זמרת\להקת השבוע: ג'יימס בלאנט שיר השבוע: James Blunt- Tears and Rain תוכנית השבוע:האנטומיה של גריי סרט השבוע: אני והמזלי שלי בפעם המי יודע מכה ספר השבוע: אין. מאכל השבוע: וואו. אממ ג'חנון שמתחמם ברגע זה למחר. וגם העוגה עם האגוזים שסבתא שלי הכינה. אגדי. יציאת השבוע:אין. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים את המבחן בתנ"ך,מתמטיקה, לשאול את המורה לקלאסי כמה קיבלתי בבחינה, חג קן 73! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ענת ויסמין ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "את נהגת שודים!" אומרת לאמא שלי תוך כדי נהיגה פרועה תמונת השבוע: אבריל. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמודמ למבחנים, לנסות לא להכשל במתמט', לעבור את החג קן בשלום XD לראות עם מי אני בכלל עושה ל"ג בעומר... מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: חופר? לחזור שוב ושוב על הריקוד בקלאסי כי בנות כל הזמן מתבלבלות והריקוד ג'אז לערב שורשים שעושים יותר מידי פעמים. שאלה מתחלפת:טעמתם פעם את המסטיק בטעם אקליפטוס?נכון זה מגעיל? [למה שמישהו ירצה לאכול עצים?מה אתם דובי קואלה?] האמת היא שראיתי את זה ואמרתי לעצמי WTF?? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד...

moruush

New member
../images/Emo90.gifראית האנטומייה ביום שני? ../images/Emo2.gif

איזה מלחיץ הסוף! עד עכשו כולי צמרמורות חחחחח

שכחתי מה היה הסוף....../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif

תזכירי לי? בכל מקרה הקטע עם הנאצי ושבילי ניתחה אותו היה מרגש כשאמרה להם :" ואל תקראו לי יותר נאצית."

moruush

New member
../images/Emo90.gif.. נכון..

נאצי מטומטמם. הסוף היה שנכון החמודי עם העורק החושפני אז הוא ולקסי צחקו ממשהו וראו לאט לאט איך הדופק שלו ניהיה יותר מואץ ופתאם זה התפוצץ [אין רקמת שומן בין העור והעורק] זה היה פשוט מלחיץ הייתי בהלם מול המסך

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifוואי נכון!

פאק, פשוט הייתי עם פה פעור מול הטלוויזיה! XD

נכון ראיתי היום.../images/Emo54.gif

שאני ראיתי את זה נעצתי את העיניים שלי במשך כמה שניות מול המסך עם פה פעור.

למעלה