סיכום שבוע..

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifסיכום שבוע..

תגידו זה יפריע לכם אם אני כבר יפתח את זה כל שבוע??כי אף אחד אחר לא פותח...או לפחות לא פתחו את זה כבר איזה אלף שנה...[עד שבוע שעבר...] משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: זמר\זמרת\להקת השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אוף יש לי מיצב שבוע הבא בהבעה....:&#39
אם גם לכם יש מיצבים בקרוב אז אני מרחמת עליכם....

natyly

New member
מייצבים זה קל XD

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחלנו ריקוד חדש
משהו רע שקרה לך השבוע: שבוע טוב... בערך
שיר שלא הפסקת לשמוע: וון איימ גון, סימפל פלן
התחדשות השבוע: שומדברXD זמר\זמרת\להקת השבוע: לא משהו ספציפי
שיר השבוע: וון איימ גון! תוכנית השבוע: הלוחשת לרוחות
סרט השבוע: לא ראיתי חחח ספר השבוע: הנסיכה מתאמנת
מאכל השבוע: עוגיות שוקוצ'יפס אהההה
יציאת השבוע: השאלה לא רלוונטית לגביי XD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעור רכיבה (הלוואי הלוואי הלוואי) אמ.. לרקוד?
כמה מקורי.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חסוי? XD סתם... לדבר עם חברה שלא ראיתי המון זמן
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:
תמונת השבוע: שומדבר מיוחד.. התוכניות שלי לשבוע הבא: O-0 ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד

Amitush222

New member
סופשבוע רגוע../images/Emo79.gif [לא יהיה../images/Emo3.gif]

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיעור מודרני בתחילת השבוע.. משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול לא כל כך הרגשתי טוב בחזרות ממש ארוכות..:S ועיצבנו אותי.. שיר שלא הפסקת לשמוע: city התחדשות השבוע: אין זמר\זמרת\להקת השבוע: sara bareilles שיר השבוע: city
תוכנית השבוע: ואו לאדעת לא ראיתי בכלל טלוויזיה.. רמזור נראה לי חחח סרט השבוע: - ספר השבוע: איזה משהו שאני עורכת.. מאכל השבוע: שניצל תירס:] יציאת השבוע: לא נראה לי שתהיה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעת יום העצמאות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת..P: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: -אפצ'י- "לבריאות!" -"מה לבריאות איזה בריאות איזה?!" תמונת השבוע: לפני חצי שנה ככה.. התוכניות שלי לשבוע הבא: סטודיו הופעה לימודים עניינים.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ככה..

מיטלוש44

New member
=]

משהו טוב שקרה לך השבוע: חברה טובה שאמרה לי משו שחימם לי תלב=] משהו רע שקרה לך השבוע: כאב לי ממש הבטן שיר שלא הפסקת לשמוע: מבול של קרן פלס התחדשות השבוע: חולצות בצפר , נחשב? זמר\זמרת\להקת השבוע: - שיר השבוע: תוכנית השבוע: ואו לאדעת לא ראיתי בכלל טלוויזיה.. רמזור נראה לי חחח סרט השבוע: הייתי אמורה ללכת אתמול אבל ממש לא הרגשתי טוב ספר השבוע: ספר על השואה שהיינו צריכים לקרוא לעבודה בהיסטוריה מאכל השבוע: פיצה מטר יציאת השבוע: אממ אולי היום בערב לקניון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעת יום העצמאות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: " כבר אמרתי לך שאין לי כוח?" "יהיה טוב" המשפטים הקבועים של חברה שלי תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: הופעת יום העצמאות , מחר כנראה אני הולכת לאוניברסיטה כי חברה שלי מקבלת תעודה=] ואומרים לה היא התקבלה לשנה הבאה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסדר

מיטלוש44

New member
אופס בטעות לא מחקתי את מה שעמית רשמה

בתוכניות טלוויזיה.. אממ בעיקר ראיתי איזור התעשייה.

talupa

New member
עונה...

משהו טוב שקרה לך השבוע: מיקמו את אחד הריקודים היפים שלנו... אני בשורה 1
... ציון ממש טוב באנגלית, החוגים מעולים, נעלי פוינט חדשות (זה גם רע חח), זהו נראה לי........
משהו רע שקרה לך השבוע: נעלי פוינט חדשות (חח), רבתי עם אמא- אבל השלמנו אז הכל טוב... ולפני יומיים בערך התעוררתי ממש מאוחר ככה שיצא שאני הייתי ממש עצבנית
זהו.... ?
שיר שלא הפסקת לשמוע: מוסיקה למחול...
התחדשות השבוע: כלום- איזה באסה... חח
זמר\זמרת\להקת השבוע: סוויד
שיר השבוע: אים יש גן עדן (נראה לי שככה קוראים לזה) אין לי כוח להסביר ככ למה השיר הזה גורם לי לבכות כל פעם מחדש...
תוכנית השבוע: כבר לא רואה ככ טלויזיה
סרט השבוע: --
ספר השבוע: "האדם מחפש משמעות" של ויקטור פראנקל
מאכל השבוע: סלט חח
יציאת השבוע: לשוק עם חברות ...
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חוגים, מיצב בהבעה, בוחן באנגלית ובערבית, יום העצמאות...
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כווווולללללללללםםםםםם!
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: מיאו
תמונת השבוע: --
התוכניות שלי לשבוע הבא: לנסות שהשבוע יעבור מהר חח
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסיידר....................... בעייפות יתרה....

השבוע שלי :]

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי המון גימלים! והבטחה לעבור בסיס בקרוב... משהו רע שקרה לך השבוע: ימים מתסכלים בבסיס שיר שלא הפסקת לשמוע: עמית ארז - cinnamon scattered along your shoulders התחדשות השבוע: חיים? זמר\זמרת\להקת השבוע: עמית ארז! שיר השבוע: כמו זה שלא הפסקתי לשמוע... תוכנית השבוע: עמוק באדמה, כרגיל סרט השבוע: לא יצא... ספר השבוע: אוסף שירים של לאונרד כהן מאכל השבוע: עוגת גבינה עם פירות יער בקפה מצדה בטיילת, בשלוש בבוקר עם חברות טובות :] יאמי. יציאת השבוע: זו שבה אכלנו את עוגת הגבינה... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחזור לרקוד ולהתחיל לעבוד על הכוריאוגרפיה שלי למופע סופשנה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המורה לפילטיס. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "בנאדם יכול לבחור בעצמו להרוס את חייו במו ידיו". אנשים מעצבנים. תמונת השבוע: מדים - בפעם האחרונה לשבועות הקרובים התוכניות שלי לשבוע הבא: המון המון בלט ופילטיס!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה.

שבת שלום../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש או שבעצם הוא נגמר.. אז ריקוד?
משהו רע שקרה לך השבוע: חזרנו לבצפר ומבחן בצרפתית שבעצם היה די טוב וגם יום השואה...
שיר שלא הפסקת לשמוע: וואי האמתי? לא ממש זוכרת...
התחדשות השבוע: אין
זמר\זמרת\להקת השבוע: אבריל
שיר השבוע: the best damn thing
תוכנית השבוע:האנטומייה של גרי
סרט השבוע: הקיץ של אביה
ספר השבוע: הארי פוטר ה-7 סיימתי אותו!!
מאכל השבוע:אממ אכלנו היום בצהריים קצת מאג'דרה וצ'יפס ושיפודים... ואני לא יכולה לזוז....
יציאת השבוע:האמתי שלא הייתה...
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא ממש מצפה אבל מבחן במדעים, יום הזכרון ויום העצמאות כמובן!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ענת
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "הוא היה אמור להיות לפני שעה בקן, הוא לא הכין פעולה והוא לא הודיע לחניכים שלו לבוא לטקס" אח שלי מדריך למופת!
תמונת השבוע: האבולוציה של אבריל
התוכניות שלי לשבוע הבא: ריקוד, לימודים,לחגוג, לבכות ועוד הרבה...
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד מאוד.

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifמסכמשת...

הרגע קלטתי שכתבתי שיר של הפסקת לשמוע וגם שיר השבוע...לא משנה.... משהו טוב שקרה לך השבוע:נשעתיים מחזמר,ושבוע נחמד כזה...לא חופר ומעצבן... משהו רע שקרה לך השבוע:לא משו ספציפי שאני נזכרת בו כרגע...אולי אח"כ שיר שלא הפסקת לשמוע:this is halloween-the nightmare before christmas וגם blowin' in the wind-bob dylan התחדשות השבוע:התחלתי לנגן על תופים במקלט בנגבה [סוף סוף!!!!!!!] זמר\זמרת\להקת השבוע:tenacious d,bob dylan,the nightmare...[ארוך] ועוד כמה... שיר השבוע:אין לי כוח עוד פעם... תוכנית השבוע:בטי סרט השבוע:
לא ראיתי השבוע ספר השבוע:צלה של הרוח-קרלוס רואיס סאפון...[כן ככה קוראים לו...בדקתי...] מאכל השבוע:קוטג'...[אני יודעת שאני מגעילה אבל אני ממש ממש אוהבת לאכול קוטג' עם כפית...] יציאת השבוע:לא היה הרבה חיים השבוע אז למקלט... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לא יודעת...רק למיצב...אבל זה לא משו... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:ריטה [בלי רותם הביצ' שלה אבל...] ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:"שרה שרה סיר שמח"...נכון,אני גאונה... תמונת השבוע:אני ממש חולה על בסרט הזה....אבל ממש שונאת את האוגי בוגי הזה [מי שראה מבין...] התוכניות שלי לשבוע הבא:לא משו מתוכנן...נראה מה יצא... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה בחלה דוב קואלה...[כן אני יודעת שזה המשפט הקבוע שלי...המון אנשים אומרים לי את זה...] חם לי.נורא... לא הודגש באמצעות מדגישומטיק וזה היה ממש חופר...מזה המדגישומטיק הזה??רוצים לספר לי עליו????

אוגם

New member
(=

משהו טוב שקרה לך השבוע: מממ....יום חופשי לבד בסטודיו(= משהו רע שקרה לך השבוע: מבחן גרוע בלוגיקה...בלעעע... שיר שלא הפסקת לשמוע: ארר...היר איי אם של בראיין אדמס התחדשות השבוע: סוודר חמים ורך...(= זמר\זמרת\להקת השבוע: אין שיר השבוע: השיר שלא הפסקתי לשמוע... תוכנית השבוע: חח...החיים זה לא הכל. סרט השבוע: החיים היפים, סרט מדהים מצחיק ועצוב. ספר השבוע: אסור להפוך תנין בשבת... מאכל השבוע: פיצה!! יציאת השבוע: לקניון עם חברות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעור של 3 שעות על פוינט(= אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בת דודה חמודה חמודה שלי מחו"ל... ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: סוס/סוסן\סוס בן סוסה....אחי התחיל עם הבדיחה הזו וזה לא נגמר... תמונת השבוע:נההה התוכניות שלי לשבוע הבא: לרקוד, לרקוד, ללמוד, לישון, לרקוד, ללמוד, לישון, להפגש עם חברה ולישון שוב. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: די טוב אם חושבים על זה...(=

למעלה