סיכום שבוע=]

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifסיכום שבוע=]

וואי כמה זמן שלא היה... אז החלטתי לפתוח...
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע טוב.... אה ונזכרתי הרגע... איזה באסה שנגמר החופש??? היה כלכך נחמד... עכשיו עוד פעם צריך לקום בשש וחצי=[ [שזה בערך שמונה-תשע שעות מהתכנון המקורי שלי...תלוי מתי הלכתי לישון...]

talupa

New member
ראשונה!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההופעה של אגם הברבורים, ביקרתי את החברות שלי בנהריה, קניתי נעלי פוינט מחברה אחרת - גרישקו- וחזקות גם... אני מקווה שאני אסתדר איתן... ובכללי- חופש מדהים! גם ביום ראשון אחרי הסדר נסענו עם החברים שלנו לים המלח וממש השתזפתי שם...
חח משהו רע שקרה לך השבוע: נזכרתי בכל העבודות שיש לי לביס ומיום שישי אני עובדת עליהן כל הזמן... שיר שלא הפסקת לשמוע: מוזיקה של אגם הברבורים ושם מפצח האגוזים... התחדשות השבוע: נעלי פוינט, סימניות ממש יפות לספרים, חולצה מTNT, איפור... זהו נראה לי... תוכנית השבוע: סיינפלד סרט השבוע: לילה מטורף במוזיאון ספר השבוע: האדם מחפש משמעות של פראנקל מאכל השבוע: לחם! סתם חח... קורנפלקס כשר לפסח... בעעע יציאת השבוע: וואו- יותר מידי- נהריה, אגם הברבורים, נעלי פוינט, חברות... קניון עם אמא... זהו משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חוגים!! סוף סוף! כל כך התגעגעתי! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המורות שלי לבלט! ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "כדאי לך לעשות את העבודות עכשיו- אחרת תיהי לחוצה!" - זה לא השבוע אבל זה קשור... אבל שלי אמר לי את זה בשבוע הראשון של החופש- וצדק!!!!!!! ובמקום להמשיך לעשות עבודות אני פה כותבת סיכום על השבוע... חח- שמישהו יתלוש אותי מהמחשב! תמונת השבוע: תפוז ואני לא מסתדרים בנוגע לתמונות בזמן האחרון- תרדו כמה שרשורים תבינו למה
:-\ התוכניות שלי לשבוע הבא: בלט!!!!!!!!!!!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה! אחד החופשי פסח הכי כיפים!

ליאני2

New member
עונה = )))

משהו טוב שקרה לך השבוע:הישתזפתי מלא, הכרתי אנשים אחדשים לפני שבוע הייתי גם בצימר מדהיםם.. והדבר הכי חשוב השבוע > ים אל יםם XD היה כ"כ כ"כ כיף!
משהו רע שקרה לך השבוע: אממ.... כשחזרתי מהטיול הרבה מאוד שיעורים להשבוע...
שיר שלא הפסקת לשמוע:מממ.. lost cause - beck
התחדשות השבוע: <שבוע שעבר... אבל עדיין חח > 2 חולצות - היינס, פוקס מלא בגדים מעפנים חמודים כאלה משוק ראש העין צעיף וכאפיה מעכו ומכנס קצר מפוקס.. אהה כן; ולקים
תוכנית השבוע:יוו הלוואי והיה לי זמן לראות טלווזיה
סרט השבוע: כנ"ל...
ספר השבוע:קירות שלא רואים- עפרה גלברט אבני... הספר הכי גרוע בארץ הוא כ"כ משעמם שזה מפחיד
מאכל השבוע: בתכלס רק סלט ומלפפונים חמוצים (אין יותר מידי מה לאכול במחנה שחול המועד) למרות שהאוכל היה יחסית בסדר..
יציאת השבוע:C2C
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אנשים מהבצפר שלא ראיתי יובלות
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ....
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: וונאבי
תמונת השבוע:
( הקטנתי את זה אז האיכות לא מי יודע מה..)
התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים עבודות ללמוד לבמחן והרבה חזרות בהר הרצל ליום העצמאות
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדדהייםם = ))

חנוש1234

New member
יצאת לים L ים???? גמאנייי!! -כנסי-

את מהנהגת דר"ג?? אם כן איזה שבט את?

ROSE30

New member
קראתי את הספר הזה

הוא כל כך משמים!הוא כל כך גרוע שזה עצוב...

Amitush222

New member
יכול להיות שגם אני קראתי אותו?

משו עם חרם?
אם כן זה בטח היה ממש מזמן...

מחר אני הולכת להתאבד../images/Emo54.gif

זהו נגמר החופש.....
משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש וטיול מהשמו"ץ משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת האמתי חוץ מהחום שיר שלא הפסקת לשמוע: תמיד יחכו לך- לאה שבת התחדשות השבוע: אין אה כן בליסטיקס אם זה נחשב... תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי 4 סרט השבוע: אין ספר השבוע: הארי פוטר 7 מאכל השבוע: מצות? סתם אממ חמאת בוטנים יציאת השבוע:היום עם ענת לקניון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לימודים? לא נראה לי... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל החברות שלא ראיתי הרבה זמן ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "מיוהבת!!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ריקוד, לימודים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד ביותר

דנה 211086

New member
מסכמת ../images/Emo6.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי ציור שעבדתי עליו 6 ימים משהו רע שקרה לך השבוע: היה נורא צפוף במסיבה ביום שני... שיר שלא הפסקת לשמוע: לא היה התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: הדוגמניות סרט השבוע: דור הפרוזאק ספר השבוע: אין מאכל השבוע: פסטה יציאת השבוע: למסיבה לטינית במועדון השבלול ביום רביעי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לרקוד
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את נועם, ידיד שלי ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "לסגור אצבעות! קיבינימט! למה כל הבנים פותחים את האצבעות?!?!" תמונת השבוע: מהמסיבה בשבלול התוכניות שלי לשבוע הבא: לימודים, לרקוד, להיפגש עם חבר שלי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה כיף

vashla

New member
אההה איך היה בשבלול??

ורציתי גם לשאול אותך, כמה סוגים של אנשופלות יש?

דנה 211086

New member
היה כיף

יש שלושה סוגים של אינשופלות: אינשופלה (רגיל) אינשופלה דובלה- כלומר אינשופלה פעמיים אינשופלה קומפליקדו- כלומר אישופלה מסובך.

Only Dance

New member
שלי,

משהו טוב שקרה לך השבוע: חדר כושר- כל יום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו רע שקרה לך השבוע: משהו רע. לא הפסקתי עבודה במתמטיקה. ובאזרחות. שיר שלא הפסקת לשמוע: "תחזרי" של איגור קרנילוק ברוסית...דיסקו שנות השבעים. התחדשות השבוע: התחדשות? אהמ...קניתי תיק!! באמת שיפה. תוכנית השבוע: לא רואה טלויזיה, אבל בחדר כושר היה במסך שמול ההליכון שלי את "לגעת באושר" חחחחחחחחחחחח סרט השבוע: לא רואה... ספר השבוע: נקודת האל חזור של רונן ברגמן. מאכל השבוע: מאכל? זה היה פסח איזה מאכלים הכל חרטא ברטא. בננה.אהה יש לי פרוזן יוגורט אחריי אימון כושר. יציאת השבוע: אהמ... לאן יצאתי? לשום מקום, לחדר כושר, לעבודה, משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בשבוע הבא? מבחן בכימיה, מתכונות רצופות באנגלית, היסטוריה וכולי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חבר, ומורה לשעבר בריקוד שחייבת לשמוע את חוות דעתה על ההופעה. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: יציאת השבוע?... "איך אומרים מצה בבוכרית?! מאאאצו" - מבטא פרסי. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד ללמוד וללמוד!. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר מהר ככה הוא עבר:) אה הייתי בים ותפסתי צבעע שכחתי:))) קאטי

למעלה