סיכום שבועי:)

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifסיכום שבועי:)

ולא באיחור!! משהו ששימח אותי השבוע: משהו שהעציב אותי השבוע: סגנון הריקוד של השבוע: שיר השבוע: זמר/ להקת השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: ציטוט נבחר של השבוע: התוכניות שלי לשבוע הקרוב: תמונת השבוע: ולסיום: איך עבר עלי השבוע: אין לי כוח לחפור היום...

דנה 2110

New member
שוב נגמר לי השבוע

משהו ששימח אותי השבוע: הגעתי למשקל היעד שלי. מנסה לא לרזות יותר... ימות המשיח הגיעו :) משהו שהעציב אותי השבוע: נתפסו לי השרירים בתחת ביום חמישי והלכתי עקום. סגנון הריקוד של השבוע: ג'אז! שיר השבוע: sola- שיר סלואו שנטחן ברמות בסופרדאנס... זמר/ להקת השבוע: אין תוכנית השבוע: חשופים, כמו בכל שבוע סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: אבוקדו!!!! כי כל כך נדיר למצוא בביתי אחד שלא נרקב ואתמול מצאתי. יציאת השבוע: לא היה שומדבר שווה. ציטוט נבחר של השבוע: אני בשיעור וואלס: "להרים גב! להרים גב! אני לא אפסיק להגיד עד שתעשו את זה" התוכניות שלי לשבוע הקרוב: לרקוד ולחפש עבודה. תמונת השבוע: אין כי לא צילמתי השבוע. ולסיום: איך עבר עלי השבוע: היה די חלש.

אוגם

New member
(=

שמתם לב שכולם כ"כ עסוקים עד שלאף אחד אין זמן להיכנס? זאת הפעם הראשונה שלי על המחשב מתחילת השבוע(= הכל בלחץ כזה.... משהו ששימח אותי השבוע: פתחו אצלנו מגמת מחול(= היא עדיין נבנת והיא לא נראת כזאת מבטיחה (בנתיים) אבל זו התחלה(= משהו שהעציב אותי השבוע: כאבי ברכיים תוקפים אותי בזמן האחרון... סגנון הריקוד של השבוע: השיטה המוזרה של נדין בומר(= שיר השבוע: פרינדלי של רג'ינה. זמר/ להקת השבוע:רג'ינה ספקטור:) תוכנית השבוע: חברים(-: סרט השבוע: איזה סרט? למי יש זמן? ספר השבוע: הבן הבכור. מאכל השבוע: קורנפלקס עם חלב... המגעיל ההוא, הצהוב. יציאת השבוע: לקניון רחובותתת!!!! ציטוט נבחר של השבוע: " עכשיו תגידו לי בנות,מה באמת יותר חזק, הר אבן או צדקה?" ".....אממממ תלוי ממה עשויה קופת הצדקה המורה..." . עזבו. דתיים מבינים(=. התוכניות שלי לשבוע הקרוב: להטיש את עצמי ואז לחרפן את הסביבה. נשמע טוב, נכון? ולסיום: איך עבר עלי השבוע:לחוץץץץץץ(= יומטוב(=

למעלה