סיכום שבועי:)

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifסיכום שבועי:)

אוף משעמם לי ואני חולה... אין מה לעשות בבית הריק שלי כי כולם בשפיים אז אני יושבת ושומעת בלופים את knockin' on heaven's door וstairway to heaven.יש לי קטע עם גן עדן:) סתם שירים טובים... הפעם כמו שהובטח......*מתח* ..... ספיישל אדום וקצת ורוד!!!
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
התחדשות השבוע:
זמר\זמרת\להקת השבוע:
שיר השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:
שאלה מתחלפת-האם אתם עושים הליכות וריצות וכל מיני כאלה כדי לשמור על הכושר? (קלטתם את השפה?האם..:)
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע הבא:ספיישל סגול
שבוע נעים
כולם לענות

../images/Emo210.gif סיכמושון:)

משהו טוב שקרה לך השבוע:קניתי לי דברים לשנה הבאה מישראדאנס משהו רע שקרה לך השבוע: נגמר לי כל התיקתק שקניתיייייי
התחדשות השבוע:נעלי ג'אז,נעלי בלט ורשתות לשיער, ופיג'מה מדלתא זמר\זמרת\להקת השבוע:AKON שיר השבוע:body on me-אייקון ונלי תוכנית השבוע:חשופים מאכל השבוע:פונדו עם פירות יציאת השבוע:אתמול למתחם הנוער-סטנדאפ עם אורי חזקיה (היה קורע ברמות על בינלאומיות!) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:קניון גבעתיים+ים ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:לא זכור לי כרגע... תמונת השבוע:-------> פרסי ביצוע השנה שאלה מתחלפת-האם אתם עושים הליכות וריצות וכל מיני כאלה כדי לשמור על הכושר? הליכה, פעם בשבוע ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מלא הרפתקאות

GAlgirl712

New member
מסכמש"ת

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ. חברותי הנהדרות 33> סתם.. נסיעות ויציאות מגניבות משהו רע שקרה לך השבוע: ריבים מטומטמים שנאלצתי לקחת בהם חלק =[ התחדשות השבוע: אמ... חולצה זמר\זמרת\להקת השבוע: אין ___ שיר השבוע: when i grow up תוכנית השבוע: היפה והחנון אחללה של תוכנית! סרט השבוע: אממ יש שניים שממש אהבתי ראיתי בטלוויזיה - אליזבטתאון ומילים ולחן מומלץ!!! ספר השבוע: אין... חחח מאכל השבוע: אורז ! וגם קצת גלידה יציאת השבוע: יום ניווט בת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין כל כך.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כנ"ל ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "עומדת אני היום לפניכם..." חחחח בדיחה פרטית XD תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אין -- מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: האחים שלי שאלה מתחלפת-האם אתם עושים הליכות וריצות וכל מיני כאלה כדי לשמור על הכושר? (קלטתם את השפה?האם..:) אני מנויה למכון כושר.. אז כן... ואחלה שפה!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד מאוד :) שתיהיה שבת שלום לכולם !

SPSP1

New member
אחלה ספיישל אדום-ורוד... אהבתי ../images/Emo6.gif מסכמש"ת..

חחח גמאני הייתי חולה השבוע... משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי לעבוד והרווחתי כסף (=]), הלכתי פעמיים לסטודיו אחרי מלא זמן שלא הייתי... משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה... =[ התחדשות השבוע: חחח לא התחדשתי... זמר\זמרת\להקת השבוע: וגם לא שמעתי מוסיקה שיר השבוע: תוכנית השבוע: פרוייקט מסלול??? סרט השבוע: למי היה זמן??? ספר השבוע: כנ"ל... מאכל השבוע: ש-ו-ק-ו-ל-ד! יציאת השבוע: לא יצאתי... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני טסה לויאטנם מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ל17 יום!!!!!!!!!! אז אני לא יהיה פה מלאאאאאא זמן... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני לא הולכת לפגוש אפאחד חחחחחחח ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "עורכי דין שלום" - ככה עניתי לטלפון בעבודה 1000000 פעם ביום... =] תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ו-י-א-ט-נ-ם מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: לאכול רק אורז ומרק במשך ימים שלמים בשביל שלא תכאב לי הבטן ושאני לא אקיא שוב..... חחח זה נשמע רע.... שאלה מתחלפת-האם אתם עושים הליכות וריצות וכל מיני כאלה כדי לשמור על הכושר? (קלטתם את השפה?האם..:) הייתי השבוע בשני שיעורי שמירה על כושר בסטודיו... נחשב??? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ככה ככה כי רוב הזמן או שעבדתי או שהייתי חולה... אבל השבועות הבאים יהיו פשוט מעולים בחו"ל.... אז ביי לכם לבינתיים!!!! תעשו חיים בחופש!!! (אפאחת פה לא טסה לאנשהו??? אם כן, לאן???)

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifיווו איזה מגניב לך!!!

וואי ויאטנם!!!!!!!!!!! איזה כיף לך!!! תהני:)

SPSP1

New member
חחח תודה!!! יהיה כיף!!! ../images/Emo6.gif

אני נוסעת היום בערב =]

מסכמת חח D:

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי לעבוד D:- התחיל החופש, בית ריק אצל ידיד שלי אז באלגנים חח, בולגריה מתקרבב משהו רע שקרה לך השבוע: התחיל החופש והייתי משועממת, שיחות עם אנשים \: התחדשות השבוע: האמת שבא לי לבכותתת אבל כלווםם זה לא פייר ואני חייבת ואמא לא רוצה XD זמר\זמרת\להקת השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע:שמשש חח מרתון צפייה. סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע:ספגטטיי :) יציאת השבוע:יום חמישי אצל ידיד שלי הכי סטייל ללכת לישון ב6 וחצי ולקום ב9 לנסוע לקניון עם דודה XD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:בווווולגריייההההה אעאעאעאע, ברית לבנדוד, שתי חזרות אחרונות עם הזונהה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: איזה בולגרי חמודד D: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:'סשהה.. דווויי קלצניקווב' תמונת השבוע: ישנה רצח.. מלפני שנה אבל אני אוהבת :) התוכניות שלי לשבוע הבא:חזרות, קניות, ת''א, ברית, בולגריייההה מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:שיחות עם אנשיםם בלעע שונאת. שאלה מתחלפת-האם אתם עושים הליכות וריצות וכל מיני כאלה כדי לשמור על הכושר? (קלטתם את השפה?האם..:)ממ.. מידי פעם, עכשיו כמעט ולא כי אסור לי לרוץ בגלל הגב והליכות אני לא אוהבת.. גם אין לי נעלי ספורט ): ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ממ יכל להיות טוב יותר אני חושבתת..

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif.

משהו טוב שקרה לך השבוע:אילת
... היה מדהים, בעיקר כשאיזה צרפתי חמוד התחיל איתי
. ופגשתי שוב את החברים שלא ראיתי 20 שנה
. משהו רע שקרה לך השבוע:חזרה מאילת
... וזהו
. התחדשות השבוע:קשת באילת, וזהו, עצוב מאד!! זמר\זמרת\להקת השבוע:אין... שיר השבוע:אמריקן בוי, כל אילת רק חפרתי בו
. תוכנית השבוע:גילמור גירלס. סרט השבוע:אין. ספר השבוע:משוואה עם נעלם, עוד לא סימתי אבל.. מאכל השבוע:ארוחת בקר של אילת
. יציאת השבוע:נייטמייר באילת
. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:עבודה, אבוי לי... וכנראה אני הולכת לסטודיו קצת לרקוד
. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אין אפ'חד ספציפי.. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:"בא לי לתת לפלאפון ביס". חברה שלי קצת לא ברורה
. תמונת השבוע:מאילת
...לא הצלחתי להלעות אותה בגודל נורמלי... התוכניות שלי לשבוע הבא:עבודה, עבודה ועבודה... מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:נסיעה לאילת
. שאלה מתחלפת-האם אתם עושים הליכות וריצות וכל מיני כאלה כדי לשמור על הכושר? (קלטתם את השפה?האם..:)הממ יצאתי לריצה פעם אחת ופעם אחת להליכה... ועשיתי לעצמי שיעורים בבית לגמישות ולא להתבטט. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבי
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

דנית666

New member
סיכמוש ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי ללמוד ת'תואר (אומנם נשארו המבחנים, אבל עדיין..) משהו רע שקרה לך השבוע: אממ.. כלום התחדשות השבוע: עוד בגדים לאוסף זמר\זמרת\להקת השבוע: Akon שיר השבוע: לא משהו ספציפי תוכנית השבוע: מחר קורס מחול!!! סרט השבוע: MAMMA MIA- מעולה!!! ספר השבוע:לא קראתי.. מאכל השבוע: שוקולד, כרגיל
יציאת השבוע: קפה קפה ויםםםם
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לרקוד ולרקוד ולרקוד... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אין תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לרקוד ולהנות מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: מבחן על פווול חומר משעמם שאלה מתחלפת-האם אתם עושים הליכות וריצות וכל מיני כאלה כדי לשמור על הכושר? (קלטתם את השפה?האם..:) ממש לא, פעם אחת עשיתי הליכה כמה בניינים בודדים ברחוב שלי חזרתי ונרדמתי.. חח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה אבל השבוע החדש יהיה הרבה יותר טוב : )

מיטלוש44

New member
עניתי[:

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ סופסופ קניתי כרטיסים להייסקול מיוזיקל[: משהו רע שקרה לך השבוע: אממ.. שהיו ימים משעמים/= התחדשות השבוע: שמלת סטרפלס , כפכפים וחזיות. זמר\זמרת\להקת השבוע: - שיר השבוע:- תוכנית השבוע: חשופים סרט השבוע: מחר למאמה מיה ספר השבוע: - מאכל השבוע: מממ אוכל של אמא יציאת השבוע: יםם+נמל ת"א היה כ"כ כיף(= משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: איללללללת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממ חברות טובות. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אין תמונת השבוע: אני לא מוצאת תכבל יו אס בי אז אני לא יכולה לעלות תמונות חדשות למחשב/= התוכניות שלי לשבוע הבא: אילתתת מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: חברה שחפרה יותר מדי שאלה מתחלפת-האם אתם עושים הליכות וריצות וכל מיני כאלה כדי לשמור על הכושר? (קלטתם את השפה?האם..:) אמממ לא/: אני רוצה אבל אין לי כוח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצוין:)

אוגם

New member
להלהלהלה(=

משהו טוב שקרה לך השבוע: גמרתי קורס קיץ בבלט הישראלי וזה אומר- אפשר לקום נורמלי!!!!!! משהו רע שקרה לך השבוע: גמרתי קורס קיץ בבלט הישראלי וזה אומר- חרא. התחדשות השבוע: טוניקה מקסימה(= זמר\זמרת\להקת השבוע: הלהקה האירית הזאת... נו... עם שם שדומה למלפפונים באנגלית... שיר השבוע: וונטד. תוכנית השבוע: האוסופית!!! זה כזה חמוד!!! סרט השבוע: אל תתעסקו עם הזוהן...( : ספר השבוע: בשורות טובות (בפעם השנייה!) (= מאכל השבוע:ספגטיייייייייייייייייייייייייי י י י י י יי יי יי י י י יי יי י י י י יי יי יי י י י בום. יציאת השבוע: עם חברה לקניון רחובות. [= משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לישון אצל הסבתא החמודה שלי! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בנות דודות עסוקות במיוחד שלי(= ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: סופר דמבו. תמונת השבוע: לאלאלאלאאלא. אין לי כוח... התוכניות שלי לשבוע הבא:לישון. והרבה הרבה הרבה. מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: אחי הגדול. שאלה מתחלפת-האם אתם עושים הליכות וריצות וכל מיני כאלה כדי לשמור על הכושר? עדיין לא אבל זה בטח יגיע... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע- סבבי בבי. (= (= (= יומטוב

דנה 2110

New member
הסיכום שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: עשיתי פיקניק עם חבר שלי בים היה כיף.... משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי עייפה בטיול :/ התחדשות השבוע: קניתי שמלה חדשה- שחורה קצרה שתהיה בשביל הסלסה והסלוניים. זמר\זמרת\להקת השבוע: אין שיר השבוע: השיר מפוקהונטס, שהיא שרה על "צבעי הרוח הקסומים..." חחח רקדנו את זה אתמול תוכנית השבוע: כוכב נולד סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: חזה עוף- יווו איך טעים!!!! יציאת השבוע: למסיבה אתמול- היה כיף אפילו שהגעתי קצת מאוחר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הדרכת ריקודים ומסיבת ריקודים מחר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל החברים שלי מקורס מדריכים ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "בואו לבריכה"- נאמר כל היום כשהיינו בטיול בצפון תמונת השבוע: שקיעה שצילמתי בים התוכניות שלי לשבוע הבא: לרקוד בימים שני ושישי, להשלים את השיעור מרנגה שהפסדתי ולעשות חזרה על טנגו. מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע: להתכונן נפשית לזה שאני אפסיד שיעור בקורס מדריכים. שאלה מתחלפת-האם אתם עושים הליכות וריצות וכל מיני כאלה כדי לשמור על הכושר? (קלטתם את השפה?האם..:) לא. בעיקר בקיץ לא עושה בכלל כי חם. אני דוחה את זה לסתיו.... חחח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד מאוד ומגוון מהרגיל.

natyly

New member
שליי

משהו טוב שקרה לך השבוע:---המון יציאות עם חברות:O ים
משהו רע שקרה לך השבוע:--- קראתי את התחת בריצות האלה:/ מקווה שזה ישתלם בריקוד לפחות... והסטודיו יוצא לפגרה של חודש
התחדשות השבוע: ---אלוהים יודעO0 זמר\זמרת\להקת השבוע: ---וואו דווקא לא ממש שבוע של מוזיקה חחXD שיר השבוע:--- כלמיני.. מזדמנים
תוכנית השבוע: ---גילמור
סרט השבוע:--- הדירה של ג'ו
זה מצחיק כל פעם מחדש
ספר השבוע:--- הארי פוטר (אהה נוסטלגיה...:) ) מאכל השבוע:---פ-י-צ-ה יציאת השבוע:---המון D: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא-*---ברכה O0: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:---- אנשים למינהם D: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:---היה ככ הרבה אני לא זוכרת =) תמונת השבוע: אינלי כוח (כרגילD:) התוכניות שלי לשבוע הבא:--- לשחות מתישהו, ללכת לקניות, לעשות משהו מטורף ולהשתלט על העולם O0 מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:--- היה שבוע נחמד שאלה מתחלפת-האם אתם עושים הליכות וריצות וכל מיני כאלה כדי לשמור על הכושר? (קלטתם את השפה?האם..:)--- עושים גמישות כל יום (או מעמידים פנים) ועושים הרבה ריצות, לפחות ארבע פעמים בשבוע:) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ---אחד הנחמדים:) סבבה ביותר:)

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifבאיחור:)

משהו טוב שקרה לך השבוע:סוף סוף התחלתי ללכת קבוע כל יום,פעילות מצחיקה ביותר,חזרתי לדבר עם חברה אחרת שלי והרמקול שלי סוף סוף חזר לפעול ואפשר לשמוע שירים במחשב נורמלי.
משהו רע שקרה לך השבוע:היה משעמם טונות,נדמה לי שחברה שלי כועסת עליי ואין לי מושג למה.
התחדשות השבוע:צעיף מפול אנד בר,חולצה:)
זמר\זמרת\להקת השבוע:בוב דילן הגאון,גאנז אנד רוזז (כמו כל שבוע),לד זפלין,וכל מיני אנשים שאף אחד לא מכיר כי יש להם רק שיר אחד טוב.אה ואז בלוד רנס בלק ורד הוט צ'ילי פפרס.אה וכוורת הגאונים:)
שיר השבוע:snow,blowin' in the wind,stairway to heaven,knockinw on heaven's door,גוליית ופה קבור הכלב של כוורת...(איזה שירי נוסטלגיה אלה:)
תוכנית השבוע:הפרק האחרון של האוס:(,בטי,בוסטון ליגל (נו כמו כל שבוע.)
סרט השבוע:החופשה,טיניישס די:)
ספר השבוע:אנה חנה ויוהנה (שם מוזר...)
מאכל השבוע:הסושי המגעיל שהכנו במועדון....
יציאת השבוע:הייתי חולה רוב השבוע...אבל נגיד למועדון אתמול...
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יותר נכון מחר..ים עם המועצה.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אנשים מהבצפר,את דינו שחוזר מהצפון,איה..
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:פרפלך:)וואי אנשים בועדון (כולל אני) רואים יותר מידי דבר עם הסוכן שלי
תמונת השבוע:היי הוא גם רוקד:)
התוכניות שלי לשבוע הבא:לא מותכנן שום דבר רציני...
מה הדבר הכי חופר שעבר עליכם השבוע:אליזה כשר.כל מילה נוספת מיותרת.
שאלה מתחלפת-האם אתם עושים הליכות וריצות וכל מיני כאלה כדי לשמור על הכושר? (קלטתם את השפה?האם..:)כמו שאמרתי בהתלחה אני הולכת כל יום ויש לי שיעורי אירובי פעמיים בשבוע,ואני מתחילה ללכת למכון כושר שבוע הבא...
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:די גרוע ת'אמת.

למעלה