סופ"ש

../images/Emo199.gif סופ"ש

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

עונה :]

שיר השבוע של לירז - בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז - השיר של דרדסים
ששרנו לדיאנה משהו טוב שקרה השבוע -יציאה קורעת עם חברים ! משהו רע שקרה השבוע - כלום ! עיתון/ספר/תוכנית השבוע -לאישה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -יומולדת של ליאור ! וליראות את עמית המהממת :)) משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - חחח מקווה שכולם ! תמונה - יום קורע ביותר בבירכה של ליאור
הערות/תלונות וכו' -אתם פורום קורע ! מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -עמית ליאור וארתור !

עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז -אין שיר השבוע לא של לירז - הזמן עושה את שלו-אברהם טל משהו טוב שקרה השבוע - החופש הזה עשה רק טוב חח משהו רע שקרה השבוע -כלום עיתון/ספר/תוכנית השבוע - מכירים את זה שדני דודים שלך הקטנים באים ואתה צריך לשבת וליראות איתם הופ?! סיוט !! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - יום הולדת לליאור משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - חזרה ללימודים מזה אין לי כוח תמונה - הערות/תלונות וכו' - תגידו גם לכם הפורום עושה בעיות ולא תמיד נותן לכם להגיב? מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

עונה

שיר השבוע של לירז -אין שיר השבוע לא של לירז - איזי עושה ביצפר משהו טוב שקרה השבוע - חופש הכי טוב !! משהו רע שקרה השבוע -כלום..אני בסבבה שלי עיתון/ספר/תוכנית השבוע - ראיתי כל מיני סרטים .. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - יאללה בלאגן ביומולדת של ליאור חחחח משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לחזור לביצפר ! תמונה - הערות/תלונות וכו' -אין מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כולם

עדנוש31

New member
עונה ../images/Emo8.gif

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - דודו אהרון בחור רגיש - ואיתך זה לעולם ' , ועפרה חזה : פרחה
משהו טוב שקרה השבוע - ת''א עם החיימשלי , היה אש
ועוד כמה יציאות מהעיר . משהו רע שקרה השבוע - שסבא שלי לא מרגיש טוב
עיתון/ספר/תוכנית השבוע - חדשות .. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ללכת להופעה
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לא יודעת
תמונה - .... הערות/תלונות וכו' - חחח כמה זמן לא נכנסתי לכאן , זורם טוב הפורום
מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לכולם !

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז -גולה סנגם בפרסית,אל תפסיק,עוד צהריים,ריסים,נשכח מליבך,מלכה קרה. שיר השבוע לא של לירז - כל השירים של ריטוש המלכה הדייווה הבינלאומית שירי מימון,דודו אהרון וקובי פרץ משהו טוב שקרה השבוע -צחוקים בבצפר ובעל האש עם המשפחה משהו רע שקרה השבוע -שאין לי אפשרות לבוא לליאור עצובה עיתון/ספר/תוכנית השבוע - כמעט מלאכים,שמש,והפיג'מות עונה חדשה,החיים זה לא הכל עם אמוש שלי אייזה צחוקים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - חופש הופעה הראל סקעת יום שני משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - שהחופש יגמר ולחזור לבצפר תמונה - אין הערות/תלונות וכו' -לבי מזל טוב אהוובתיי אוהבת אותך כל כך!!!!!!! מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -ליאורוש,ארתור,סיון

עונה

שיר השבוע של לירז -אין שיר השבוע לא של לירז -הדיסק של ביונסה :] משהו טוב שקרה השבוע -חופש חג יציאות עם חברים חזרות
משהו רע שקרה השבוע -כלום ואם אפשר שימשיך ככה !! עיתון/ספר/תוכנית השבוע -לא יצא לי ליראות טלוזייה השבוע כמעט..חוץ מצחוק מעבודה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -עמית באה אלי תודה לאל !!!!!! ונסיעות לתל אביב עם חברים :) משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - כלום ראה לי יהיה שבוע נדיר ! תמונה - הייתי חייבת לעלות אותה
הערות/תלונות וכו' - אני אוהבת אותכם !! מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -ארתור עמית אליסה דיאנה וניקה : ]

RTur

New member
השבוע המגניב שלי

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - Willow Smith - Whip My Hair Usher - Dj Got Us Falling In Love Usher - Pop Ya Collar Enrique Iglesias & Nicole Scherzinger - Heartbeat Enrique Iglesias & Whitney Houston - Could i have this kiss forever Bryan Adams & Mel C - when your'e gone Kylie MInogue - In Your Eyes משהו טוב שקרה השבוע - 2 יציאות עם חברים, על האש אצל חברים, 2 הופעות באשדוד, מרתון בערד (מהעבודה) משהו רע שקרה השבוע - מרתון בערד
עיתון/ספר/תוכנית השבוע - וואי.. נראה לי לא ראיתי ולא קראתי כלום השבוע משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אין עדיין ממש תוכניות משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - כנ"ל תמונה - אין לי כוח.. הערות/תלונות וכו' - תמשיכו להפעיל את הפורום..אתם עושים עבודה מעולה מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - כולם

למעלה