בעיות שינה

memko

New member
מה לעשות...לילות קשים....../images/Emo7.gif

אין לי מושג אם תוכלו לעזור לי או לא אבל אני חייבת לבכות..... עומר ישן כבר חודש במיטה שלו בחדר שלו, אחרי שישן כמעט שנה אצלנו במיטה. המעבר היה קל מאוד, הוא נירדם איתי במיטה שלו, כשהוא ישן אני הולכת והוא עד הבוקר במיטה שלו. הבעיה היא שהוא התחיל כבר שבוע להתעורר כל שעתיים....ואני קמה אליו, מרגיעה אותו, לפעמים נשכבת על ידו עד שהוא נירדם, לפעמים הוא גם רוצה בקבוק. אבל פעם אחת אין בעיה, אבל הוא התחיל לקום כל הזמן, זה משגע אותי, בעלי לא שומע אותו ....אלאק...ולפעמים אנחנו קמים בבוקר והוא אומר בפליעה "מה, עומר ישן כל הלילה אה"...ב לי לתת לו בוקס!. בקיצור קשה לי, רע לי, נמאס לי... ואז בבוקר מאבק של שעה להעיר אותו ב 8.00 בבוקר כי הוא עייף ורוצה לישון, מאבק להלביש אותו, מאבק לצאת מהבית...הכל במאבק. אווווווווווווווף!

נראה לי יש וירוס כזה באוויר עכשיו../images/Emo8.gif

עמית שלי שישן כל הלילה מגיל 0 בערך,התחיל להתעורר בלילות האחרונים. בכל פעם סיבה אחרת. פעם מים,פעם כואב לו משהו(כשאני שואלת מה הוא מצביע לי בערך על כל הגוף...),פעם חם לו,פעם קר לו. אין לי תשובה. (אני אנסה לארגן אירוח של גנית פרג,מומחית לשינה אצל תינוקות,אולי יש לה תובנות) בינתיים יכולה לתת לך רק את הסימפטיה שלי וחיבוק גדול ואוהב.

memko

New member
זה באמת יהיה נפלא אירוח כזה של שינה....

ותודה על התגובות, כנראה שבאמת רק הזמן יעזור ובנתיים אני אשרא עייפה וחסרת כוחות....

אילתית 2

New member
כן יש תקופות שכאלה

אצלי אומנם ישנו תמיד במיטתם ולא עברו מיטה, אבל עם הקטן יש לנו המון לילות שכאלה ועם הגדולה היה לנו בזמנו בסביבות גיל שנה וחצי-שנתיים כמה תקופות שכאלה שבאו והלכו לאחר שראינו שכלום לא מפריע מבחינה בריאותית ובדקנו ותודה לאל לא היה כלום או אוכל/שתיה/פיפי וכו... אמרו לנו שיש להם תקופות שכאלה ולפעמים חלומות/סיוטי לילה - לא מחייב משהו רע אבל לפעמים יום מלא פעילות ומרגש או נפילה/מכה/משהו חטף משך דחף וכו...הכל מתעצם להם בלילה בחלום תקופות שכאלה מאחלת שיעבור מהר מהר

../images/Emo201.gif

גם אצלנו ככה- אמנם יש גם התחלה של דלקת אוזניים, לפעמים מתלוננת שכואבת לה האוזן, אבל דווקא ההתעוררויות בשלושת הלילות האחרונים לא קשורים. לדעתי אצלנו זה אולי ביעותי לילה- היא מכניסה את עצמה להתקפי היסטריה ורק רוצה לצאת מהמיטה. בלילה שעבר ישנה איתנו לפנות בוקר כי רציתי עוד שעת שינה לפני שאני קמה לעבודה, וגם הלילה היא רצתה לעבור אלינו משום מה (ומדובר בילדה שרגילה להרדם לבד), אבל הסתפקתי בלהחזיק לה את היד דרך סורגי המיטה ובסוף אחרי הרבה בכי ותסכול היא נרדמה. לצערי אין לי תובנות, מקווה שאצל כולנו זה יעבור מהר

Evamylife

New member
../images/Emo178.gifוואו מזדהה עם כול אחת כאן../images/Emo178.gif אנחנו..

באותה בעיה ...כבר במשך חודש היא בוכה לי בעמצה הלילה ואני מבינה שזה מחלומות כי היא גם צורכת משהו כמו "תני לי" " קשה לי" ועוד כול מיני דברים משונים... אבל מה השתנה רק בחודש אחד????..אוך קשה לי אני לא ישנה מספיק. היא אף פעם לא היתה ילדה שישנה כול הלילה אבל עכשיו זה פשוט נהיה גרוע מים ליום.. מתי אתחיל לישון..

tomer2007

New member
אולי חלומות? זה מה שקורה אצלנו...

אצלי לונזו מתעורר ומתחיל לחפש את התפוז או את האוטו או כל מיני דברים מוזרים עם עיניים עצומות... האמת אין לי ממש עצה מעשית בשבילך...אנחנו קיבלנו מיטת יחיד והצמדנו אותה למיטה שלנו, וככה איך שהוא מתחיל עם ה"איפה פוז? נו נו נו טמירי!! " ועוד הגיגים שכאלה עוד לפני שמתעורר לגמרי אני מניחה לו יד על הגב ואומרת "שששששששששש" האמת, בדיוק בגלל שגם בעלי לא מתעורר בכלל בלילה, ואם כן זה כבר אחרי שאלון ער לגמרי, התעקשתי שנשאר כולנו בחדר אחד...

בוליפלג

New member
אוי ממקוש../images/Emo10.gif יכולה להזדהות איתך..

גם אצלינו לא קל בכלל - אני מייחסת את זה לגיהנות של ה'בילוי' בבית החולים, אבל אולי זה בכלל לא קשור.. רוני מתקשה להרדם - בלילה נרדמת בנוכחות אחד מאיתנו (או אם להיות יותר כנה - נרדמת בעיקר בנוכחות אבא..) . מתעוררת לפחות פעמיים בלילה...בורכה, צועקת אבא...מבקשת בקבוק (לאחר שכבר הייתה גמולה מכך חודשים), אולי כיוון שצריכה להשלים את המשקל שאיבדה בבית החולים. בקיצור - הלילות לא פשוטים ואנחנו עייייפים. כנראה שהצרה היא צרת רבים, ואיך אומרת הפולניה< ננוח רק בקבר
קבלי
לחיזוק.

memko

New member
הודעתי לעומר רישמית שאם הוא ימשיך ככה

אז הוא יכול לשכוח מאחים ואחיות!!!

אני בטוחה שהוא יסכים לסידור../images/Emo6.gif

אצלי גם האיום הזה לא עבד...
,אצלנו זאת עובדה ידועה.

gallish

New member
אצלי זה ככה מאז ומעולם...

המון התעוררויות בלילה, אבל האיום הזה כבר אבוד
מקווה שזה משהו חולף ויעבור מהר מהר.... ואולי רק עכשיו הוא קולט את המעבר למיטה שלו....

memko

New member
אני מקווה גם שזה יחלוף...הלילה עוד לילה בלי

שינה....בא לי כבר לבכות.

gallish

New member
מותק, לא לבכות ../images/Emo24.gif

אם תשאלי אותי מה לדעתי הדבר היכ קשה באמהות (נכון לכרגע לפחות) אגיד לך שמבחינתי חוסר השינה
כל כך מזדהה וכל כך מבינה, הלוואי שהיו לי עיצות חכמות... אבל בינתיים יש לי רק חיבוק חזק חזק חזק
גלי.

memko

New member
תראי איזה מצחיק -

כתבתי לך הודעה ב 15:11 בשירשור מכתבים בזמן שאת כתבת לי פה ב 15:11 יפה לנו אה?

mAmA MiSiSiPi

New member
זה חולף

או שמתרגלים או שהמצב משתנה אצלנו השתפר כשעשינו הפוך מאצלכם עכשיו כשאנחנו ישנים יחד פחתו העיגולים השחורים מתחת לעיניים עכשיו רק נשאר לי לצבוע ת'שיער הלבן.

למעלה