בוקר טוב בנות - מספיק לישון

batyasher

New member
../images/Emo199.gif בוקר טוב בנות - מספיק לישון

בנות יקרות מה קורה עם הפורום? למה רדום פה? איפה אתן? מה קורה לכן בחיים? נעלמתם לי. אצלנו אין כל כך חדשות טובות. השבוע הייתי בשאיבת ביציות (פעולה שעושים בהרדמה מלאה) ולצערי שאבו רק ביצית אחת, למחרת אמרו לי שהיא הופרתה ומאד שמחנו אבל אתמול ההינו בבי"ח שיחזירו לנו את הביצית המופרת ולצערנו אמרו לנו שהיא לא המשיכה להכפיל את התאים והיה רק תא אחד (היה צריך להגיע לפחות ל-8 תאים) בקיצור הסיכוי החודש להריון הוא אפסי. מצד שני הבנתי שבד"כ במחזור הטיפולים הראשון לא נתפס הריון כי הרופאים רק לומדים אותי ואת הגוף שלי ואיך אני מגיבה לתרופות, מינון ההורמונים וכו'. בקיצור די מבאס. מקווה שבחודש הבא יהיו לי בשורות יותר משמחות. אבל בינתיים אני יכולה לסכם את התהליך של ה-IVF כ- לא נעים אבל לא נורא. מאיה גם בסדר, שרה לנו בלי הפסקה... השבוע הייתה לי ולבעלי פגישה (בלי מאיה) עם הפסיכולוגית מהתפתחות הילד . היא רצתה להכיר את מאיה כדי לנסות ולעזור לקלינאית לתקשר איתה. היא אמרה לנו שמאיה לא נמצאת מבחינת ההבנה שלה יחד עם בני גילה ומה דעתנו על חינוך מיוחד. בעלי חטף את העצבים לאור העובדה שהגננת כבר הזהירה אותנו מהפסיכולוגיות האלו שכל מה שהן יודעות להגיד זה "חינוך מיוחד" אמרנו לה שלדעתנו כל הסיפור הוא לא מקצועי. איך היא מחליטה על חינוך מיוחד מצפייה של 10 דקות במאיה ומשיחה איתנו. היא טוענת שמאיה לא מבינה דברים. הסברנו לה שהיא מבינה הכל ולפעמים היא לא רוצה לבצע משהו אז זה לא אומר שהיא לא הבינה. לדוגמא אני יכולה להגיד לה משהו והיא תבצע, אחרי חמש דקות אגיד לה את אותו דבר והיא תסכל עלי ולא תבצע - נו, אז היא מבינה או לא??? בכלל, היה נראה לי, ככה בין השורות, שהיא לא ממש ידעה מה זה תסמונת טרנר ואולי נסתה לשייך לתסמונת הזו דברים קוגנטיביים ... בקיצור אמרנו לה שאנו רואים במערכת הזו כמערכת לא מקצועית. לו היא והקלינאית היו מקצועיות הם היו מדברות עם הגננת, באות לגן לצפות בה מס' פעמים, היא עצמה היתה צריכה לצפות במאיה במספר מפגשים ולא מפגש אחד בן 10 דקות, לבוא גם לבית אחה"צ לראות אותה בבית בסביבה שלה, במגרש המשחקים ורק אז לתת לנו חוות דעת. נו, מה אתן אומרות? זהו לעת עתה שתהיה לכן שבת שלום בתחה

barbushi

New member
היי בתיה!

קודם כל אני מצטערת לשמוע על חוסר ההצלחה בשאיבת הביצית אבל אל תתיאשי. זה יגיע. יש זמן לא? אני מתארת לעצמי שלא קל להתמודד עם הכל ביחד. אני מאוד מאוד מסכימה עם מה שאמרת על הפסיכולוגית. בלי להבין כלום בפסיכולוגיה, אני מאוד מסכימה שהן צריכות לראות את מאיה לפחות כמה פעמים בסביבה שלה, ולמשך זמן מסוים. איך באמת אפשר לקבוע משהו על סמך 10 דקות (אפילו אם היא מאוד מנוסה ומשוכנעת). כל הכבוד לכם (לך ולבעלך) שאתם מבקרים אותה ולא נבהלים. אלה לא החלטות שאתם תעשו ברגע וכל פסיכולוגית צריכה להבין את זה! כל העניין עם הקשר בין ההתפתחות לטרנר תמיד סקרן אותי. מה את יודעת על זה? ובלי קשר, הפסיכולוגית לא צריכה להיות בגישה שאם לילד יש בעיות התפתחות הוא "מפגר" או לא מבין! המון בהצלחה ואני מחזקת אותך מפה ! לאט לאט אל תמהרי הדברים יסתדרו. שבת שלום בנות- ספרו מה שלומכן. ומזל טוב לאנגל שחגגה יום הולדת!

yaelluu

New member
היי בתיה

לגבי ההפריה מקווה שיצליח יותר בפעם הבאה אל ייאוש,בסוף בתקווה זה ישתלם :) בנוגע למאיה כל כך חשוב לי להגיד את זה שחשוב שתלחמו ,תמיד אנשים מבחוץ יחשבו שאינכם מסםיק אובייקטיבים לגבי הבת שלכם אבל באמת מי מכיר אותה הכי טוב אם לא אתם? אולי כן כדאי ללכת לפסיכולוגית פרטית שתתן את אבחנתהחשוב לא להתייאש וכן להחלם למען מאיה כי בסופו של דבר עתידה יקבע לפי כך אם זה רושם ואם זה מבחינה של התעקבות בהתפתחות במידה וירצו להעביר אותה לגן כזה או אחר בהצחלה בדרכם תיהיו חזקים אני פה ,אם את צריכה תמיכה או עזרה כלשהי יותר מאשמח :) שבוע מקסים לכולם

ה יי בתיה

גם אני מצטרפת לבנות ומאחלת לך המון הצלחה בטיפול הבאה. אל תתאיישי. לגבי מאיה אני יכולה בוודאות להגיד לך שאל תוותרי. מניסיון שלי אישי. אבל כן חשוב לעזור לה. אם את רוצה לשאול עוד שאלות שקשורות לעניין הזה את מוזמנת . יום מקסים לכולן דרומית

1שרהפ

New member
מאד מענין!!

הפסיכולוג במקרה שלנו ישב בגן של הבת שלי שלוש פעמים לפחות וצפה בה כל פעם בפעילויות שונות ולאחר מכן דיבר אם הגננת ואיתנו אני לא מבינה למה הפסיכולוגית שלכם לא עשתה זאת ??!! באמת איאפשר להכיר ילד מ10 דקות זה לא הוגן . בתיה גם הבת שלי עקשנית לא קטנה שהיא מחליטה משהו כמו לא לשתף פעולה לא יעזור כלום .שבוע שעבר הינו אצל מרפאה בעיסוק בקופה כדי שיאשרו לנו עוד טיפולים והבת שלי החליטה שלא מתחשק לה לצייר באדום אלא בצבע שהיא רוצה ולא עזר כמה שביקשנו היא בשלה .(נתנו לנו בסופו של דבר עוד 9 טיפולים שזה כלום) אני אישית מרגישה במלחמת התשה כל דבר הוא מלחמה איאפשר לאשר בלי בלאגן???אמרו לי שזה ככה במאוחדת מה לעשות . בגן אומרים לי כל הזמן שבגלל העקשנות של ביתי היא מצליחה להגיעה להשגים ענקים בכל התחומים (לדוגמא היא עולה 100 מדרגות כל יום כי יש למעלה גינה והיא רוצה להתגלש במגלשה שם .כל הילדים בגן חוץ ממנה מתיאשים באמצע אבל היא בשלה!!) בהצלחה בטיפולים שזה ענין גם לא פשוט ומתיש בכל אופן המון המון הצלחה ושהכל ילך בקלות ובמהירות ובבריאות שרה

היי בתיה'לה

קודם כל אני מאוד שמחה לשמוע ממך ושאת מעדכנת אני מאחלת לך בהצלחה בטיפולים וששהילד השני יבוא במהרה ושהכל ילך בקלות לגבי מאיה , אני מאוד מאוד מציעה שתלכי לפסיכולוג פרטי ושתראו מה הוא אומר ומה הוא מציע ואולי תוכלו לקבל המלצות מפורומים להתפתחות הילד או משהו. אני מקווה מאוד שיהיה בסדר. תמשיכי לעדכן דלית

למעלה