סיכום שבועי

../images/Emo198.gifסיכום שבועי../images/Emo198.gif

- שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם - תמונה:

יושב על כיסא מול שולחן הכתיבה וכותב!

- שיר השבוע (של העוגיות): "לנו לנו" - שיר השבוע (כללי): "מלחמה"- קורין אלאל, "מוות"- רם אוריון, "סל המטבעות"- קורין אלאל - אלבום השבוע: "נקודה טובה" -שולי רנד - האדם שעשה לכם את השבוע: האנשים המפגש, הזי"נוקים החדשים, החברים מהישיבה והר"מ שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "האדמה מקולקלת! התורה לשוטים, האהבה למדוכאים וחולי שפעת!" (אוהד פישוף) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אל תכניס לשם את הקונדום! רק האייפוד נכנס לשם!" - דבר שהשגתם השבוע: קאזו - מאכל השבוע: נקניקיות מגעילות המטיול היום - משהו שעשה לכם את השבוע: קאזו!! - משהו שהרס את השבוע: בצפר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "אי אפשר לשתול פרחים בבור" -דפנה ערוד השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שביתהההה, הופעה של שולי רנד ושיעור אצל רם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שביתהההה, הופעה של שולי רנד ושיעור אצל רם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הסניף המדהים שלי ואת שולי רנד סתם אנחנו מרגישים שזה לא סתאאאאם סתאאאאאם (וולך) - תמונה: הודגש באמצעות מדגישומטיק

S m e l l y Cat

New member
להלהלהל@@2

- שיר השבוע (של העוגיות): ואלס לעניים! - שיר השבוע (כללי):כל האיפי של אסף אבידן ושל תמרייזנמן גם - אלבום השבוע: חה! מה שלמעלה! - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יור א צ'לו איים א פלוט, בייב - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ממ משפט המחץ... לא עולה לי אחד - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תפסיקו לרצוח את הילדים שלכם מה זה השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו החודשיים האלה: הופעה של פול ושל רופוס אמן ואולי גם חוזה גונזלס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם - תמונה: של עולם יפה.

limors2

Well-known member
אוי ילדים זה מזכיר לי. אבל זה מבחיל אז לא פה.

limors2

Well-known member
עוד 3 פעמים.

אני מסכימה. זה דבר אחד לספר בדיחות על רצח תינוקות ודבר שונה לחלוטין לשמוע על מקרים חולניים אמיתיים.

limors2

Well-known member
רית'ם. יו קאן פיל איט.

- שיר השבוע (של העוגיות):חבר ערבי! לפני כמה ימים שמעתי אותו בהנאה מרובה בחלל שלי. - שיר השבוע (כללי):התבלינים/בתחנה/Rihana-Disturbia/Pink-So What - אלבום השבוע:התבלינים-התבלינים
- האדם שעשה לכם את השבוע:אף לא אחד ספציפי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אין חיה כזו. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)מלא משפטים מ30רוק! - דבר שהשגתם השבוע:את אלבומם המופלא של התבלינים וכאב בטן איום. אין קשר אחד לשני. - מאכל השבוע:פָּלוֹ חוֹרֶש - משהו שעשה לכם את השבוע:אלבומם של התבלינים, אוטונומי - משהו שהרס את השבוע:הבירוקרטיה האמריקאית
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מוות לבירוקרטיה האמריקאית. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חופש ביום חמישי! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לקבל מלא כסף. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ההיא שדומה לריימי ואז אשאל אותה אם היא קרובה שלה! אולי. סתםאני דורשת הבהרה. - תמונה:זה נמצא ממש בתנועת עכבר ואין לי כח לחפש יותר. איש כחול קטן!

kepit

New member
סתיו התפטרה חח

וואי האמת,התפקיד היה אמור לעבור לאלעד! הוא היה קודם!

yula15a

New member
שבוע ראשון בתיכון

שיר השבוע (של העוגיות):דפנה פיק - שיר השבוע (כללי): "מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר?..." זה הצילצול שלנו בביה"ס השבוע וזה כל כך מדבק! - אלבום השבוע: one - האדם שעשה לכם את השבוע: שרה מורתי החדשה לצרפתית שנתנה לי סוכריית תפוז :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אני אף פעם לא מצליחה לחשוב על כלום בקטגוריה הזו - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אני במלכה!" - המורה לאנגלית - דבר שהשגתם השבוע:ספרים(?!?!) - מאכל השבוע: סנדוויץ - משהו שעשה לכם את השבוע:בת דודה שלי התחתנה - משהו שהרס את השבוע:הכנות לארוחת יום שישי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בא לי לישון! השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוגה:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: התבטלות מסתורית של מלאאא שעות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברים:)

kepit

New member
דאדי דאדי קווול

- שיר השבוע (של העוגיות):אמ אין.. - שיר השבוע (כללי):אפרת גוש-לראות את האור,כמו שזה היה והדג נחש-מה נעשה
וגם קצת גאנס אנד רוסס - אלבום השבוע:אמ לאדעת.. - האדם שעשה לכם את השבוע:טומי:] ]: התקשר אתמול
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"שמש במרום, שקט ושלווה,אהבה וחום-חום ואהבה! לא צריך לחשוב מעבר!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "התקשרתי רק כדי להגיד לך לילה טוב"
- דבר שהשגתם השבוע:אתה תיק הכי יפה ביקום
- מאכל השבוע:פשטידת תירס!!!!
- משהו שעשה לכם את השבוע:אתמול שטום התקשר:] - משהו שהרס את השבוע:בצפר:S - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני ממש שונאת את הבצפר שלי, ויש לי מנהלת חדשה סתומה!>< השבוע שבפתח אמן! - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אמ לאדעת.. לראות את טום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אראה את טום! ולעבור בצפר:S -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:תנחשו XD סתם - תמונה:

yula15a

New member
:)

המנהלת שלי נראת כמו הג'וקר... יש לב חיוך תמידי דביק ומזויף והיא תמיד אומרת "משפחת רוטברג"

limors2

Well-known member
הג'וקר../images/Emo10.gif

ראיתי אתמול "האביר האפל", זה היה נפלא ומחריד.

למעלה