בוקר טוב כורדינסה + הודעות הפורום

../images/Emo198.gifבוקר טוב כורדינסה + הודעות הפורום../images/Emo140.gif

♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼ בוקר טוב כורדינסה - מה שלומכם היום?
חדשות הפורום
רעיון כדי לצור עניין בפורום
תוכניות הפורום לארח זמרים אומנים כורדים ישראלים מכול סגנונות התרבות שהקהילה מציעה זמרים להקות פולקלור נגנים על דהול וזורנה יש כמה אומנים שיצרתי איתם קשר בפייסבוק והם נענו לבקשה בשמחה האומן הראשון שהפורום יארח יהיה הזמר דניאל עוזרי שמפרגן מאוד לפורום,איש נעים לשיחה המכרות אישית שנוצרה בפייסבוק לכן הפורום מתבקש לכול מי שיש וידאו כתבות מוזיקה שיעלה באותו היום או שישלח אלי , יתאפשר לפתוח בשיחה הכרות ולשאול שאלות אישיות - לפעמים מסקרן מי עומד מאחרי המוזיקה ובדרך כלל על במות הסהרנה ובאירועים משפחתיים
הפורום יכבד את האומן ונאדים לו את הכינוי.אם יש לכם עוד רעיונות למפגש בבקשה לשתף
כול הודעה חשובה שתגיע תפורסם בהודיות מנהלתיות של הפורום - דוגמה על אירועים שנקיים בפורום או אירועים ומסיבות באירגון הארצי ליהדות כורדיסטאן,כולל הודעות נבחרות - ניתן לראות בראש הפורום
לכול מי שיש וידאו ומעוניין שנעלה אותו לוידאו של הפורום מוזמן להעלות קישור ואני יעדכן אותו בפורמט של הפורום הוידאו נמצא בצד שמאל של תפריט הפורום.
אם יש לכם רעיונות לפורום אתם מוזמנים להעלות כאן או לשלוח בתא המסרים הפורום פתוח לכול נושא ולאו דווקא בנושא כורדיסטאן,כאן זה הבית שלנו ולכן אתם מוזמנים לשתף ולהשתתף בכול נושא וגם בנושאים אישיים - לדוגמה מוזיקה אקטואליה מתכונים אופנה וכו'
תוכניות הפורום לשבוע הבא - נעשה דגש על אופנה כורדית אתם מוזמנים להעלות תמונות כתבות וידאו
הפורום חיב להצליח ועל מנת שיצליח הוא נתון בידיים של כול מי שחבר בפורום מה אתם אומרים? המשך גלישה נעימה בפורום,ותודה על השתתפות בפורום תודה עמנואלה וצוות ניהול הפורום זיוון נח וחימי
☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼ ۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞
۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞

|../images/Emo198.gifקליפ ../images/Emo240.gif לזמרת Deshani../images/Emo79.gif

۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼ ۝♰۝♰۝♰۝♰۝♰۝♰۝۝♰۝♰۝♰۝♰۝♰۝♰۝۝♰۝♰۝♰۝♰۝ קליפ חדש לזמרת DESHNI ft MERA - Happy Birthday

../images/Emo198.gifNwenar- Sozi dlm../images/Emo240.gif

۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞

../images/Emo198.gifNwenar - Dozexi vinos

۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞ השיר מבוסס על סיפור אמיתי על נערה צעירה משבט Azadi שברחה עם אהובה הנוסלמי בדרך היא נתפסה ע"י קרובי משפחתה,על הבחורה נגזר גזר דין מוות והיא הוצאה אל הרחוב וסוקלה באבנים משטרת כורדיסטאן שלחה את גופתה לנתיחה לאחר המוות הבדיקה ראתה שהבחורה הייתה בתולה ולא כפי שטענה המשפחה שהיא הוצאה למוות על חילול כבוד המשפחה בסיפור הפך לסיפור וסקירה בתקשורת הבינלאומית שיר מחאה שנוגע בלב !!! בכורדיסטאן ישנו אירגון לזכויות האשה והאדם שפועל להפסקת הוצאה להורג של נשים על חילול כבוד המשפחה היום נגזר על רוצחי נשים בגין חילול כבוד המשפחה מאסרים כבדים - מה שהיה לפני נגמר בהרתעה ונזיפה בלבד מדי יום החוקה הכורדית משתלבת בתיקון חוקות בנלאומיים כדי להשתלב עם העולם בפרט "זכויות האדם"

../images/Emo198.gifNwenar - Xoshawisti Mn

۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞

../images/Emo198.gifKarwan - Honrawe

../images/Emo198.gifKarwan & Chopy - Be Soz

☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼ ۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞

../images/Emo198.gifShopy - Da Bro

☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼ ۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞

../images/Emo140.gifThank you for all Kurdish music

שלום לכולם וצהריים טובים
תודה לך על העדכונים בפורום
תודה על המוזיקה היפה והמיוחדת עד הערב להתראות לכם ויום טוב

../images/Emo238.gifכורדים אוהבים המון קבב קבלו מתכון

אז יש לנו את הקובה ואת הממולאים אורז שועית במיה מג'דרה,אבל אין כזה דבר שהשבוע יעבור בלי להבעיר פעם אחת לפחות את המנגל יש צלעות ויש שישליק ותמיד חובה שיהיה קבב כורדי מתכון לקבב כורדי על האש חומרים: 500 גרם צוואר טלה טחון גס לא קפוא 500 גרם כתף טלה טחון גס לא קפורא 300 גרם שומן כבש חובה לטחון דק 5 שיני שום כתוש למי שאוהב בצל קצוץ דק אפשר גם שתיים 2 כפות פטרוזיליה קצוצה אפשר גם 4 1/2 כפית בהרט מלח ופלפל ומעט פפריקה אדומה הכנה: 1. מערבבים את כל החומרים . מוסיפים את המים עם הסודה ומערבבים היטב. מכסים את התערובת בניילון ושומרים במקרר למשך 4 שעות לפחות. 2. יוצרים קציצות קטנות וצולים על הגריל כ - 3 דקות מכל צד. קל להכנה טעים מאוד את הדלקת המנגל תשאירו לגברים

../images/Emo41.gifכורדים בפיקניק מממ מריחים עד לכאן

כורדים בפיקניק קבב על האש וגם עושים שמח אין על הכורדים בכול מקום בכול מצב קופצים על ההזדמנות לרקוד קולולווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

../images/Emo41.gifLittle Kurdistan USA כורדיסטאן הקטנה USA

Nashville Public Television is currently producing a new series of documentary programs entitled Next Door Neighbors. Next Door Neighbors looks at Nashvilles status as a new destination city for re... Nashville Public Television is currently producing a new series of documentary programs entitled Next Door Neighbors. Next Door Neighbors looks at Nashvilles status as a new destination city for refugees and immigrants, and explores the rich diversity of people now calling Nashville home. The first program in the Next Door Neighbors series, Little Kurdistan, USA looks at Nashvilles Kurdish population, which is the largest in North America. Kurds first arrived in Nashville in 1976 and have since established a vibrant community recognized by Kurds nationally for its strong cultural and traditional heritage. As refugees, Kurds have overcome significant barriers to survive, and flourish in Nashville. But, refugees inevitably become outsiders; estranged from their homeland, and strangers in their new home. Over the past thirty years, Kurds in Nashville have built the first Kurdish Mosque in the US and opened businesses, restaurants, markets and bakeries, all of which provide benefits to the Kurdish community and points of access to Kurdish culture for all Nashvillians

../images/Emo41.gifעדיף להכנס לקישור הזה הסרט באורך מלא

אל תכנסו לקישורים שהעלתי,אני מעלה קישור באורך מלא הוידאו מאוד מרתק ומעניין,גם בתוך החיים המודרנים באמריקה הכורדים עדיין שומרים בהדיקות את מורשת כורדיסטאן

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifצהריים טובים../images/Emo140.gif

שיהיה לכם אחלה יום!! הנה לכם תפילה לכל יום תקראו ותפיצו הלאה!!
מלך מלכי המלכים, הקב'ה אדון עולם, ריבונו של עולם תודה !!! תודה על רוב ריבי רבבות פעמים שעזרת לי , תמכת בי, הושעת אותי, הצלת אותי שמחת אותי, ריפאת אותי, שמרת עליי, עודדת אותי . תודה שאתה תמיד איתי. תודה שאתה נותן לי כוח לעשות מצוות, כוח לעשות מעשים טובים, כוח להתפלל . תודה על כל הפעמים שעזרת לי ולא ידעתי להגיד תודה . תודה על החסדים שאתה עושה עימי בכל רגע ורגע . תודה על כל נשימה ונשימה שאני נושמת. ותודה לך מלך מלכי המלכים גם על הדברים שאין לי, תודה לך שקשה לי לפעמים , תודה שקצת עצוב לי לפעמים, כי הכל לטובתי, ואפילו לא תמיד ראיתי שזה לטובתי .. עמוק בלב אני יודעת שכל מה שמגיע ממך, הוא הדבר הטוב ביותר עבורי ,והוא נעשה במיוחד בשבילי, בהשגחה פרטית מדויקת ומושלמת, כמו שרק מלכי מלכים יכול לעשות. תודה שלפעמים קשה לי, כי רק ככה אני יודעת להעריך את הטוב, רק אחרי שנמצאים בחושך, אפשר להעריך את האור. תודה על החיים הנפלאים שנתת לי. תודה על כל דבר הכי קטן שיש לי, כי את הכל אתה נ ת ת לי, ולא אף אחד אחר . תודה שאתה תמיד שומע את התפילות שלי . בורא עולם, אני מבקשת סליחה מעמקי ליבי אם היו פעמים שלא הערכתי את מה שנתת לי , ובמקום לומר לך תודה רק התלוננתי. אני עפר ואפר ואתה כל העולם אנא אל תרחק ממני לעולם. האומר תחינה זו מהלב הופך מידת דין לרחמים ויזכה לראות ניסים גלויים מבורא עולמים. התפילה נכתבה לגידול ולפרסום ה' יתברך מצווה גדולה לפרסם ולהפיץ את התפילה אנא לא למחוק! להעביר הלאה.....

../images/Emo197.gifע"ב שמות הבורא

שמות הבורא - להגדיל את המסך ולסרוק את האותיות מימין לשמאל מלמעלה למטה כמה פעמים תלחשו בקשות בעוומקי הנשמה והלב ובע"ה תזכו בנס בהצלחה "אור אהבה"

Avigail levi1

New member
../images/Emo65.gifערב טוב פורום מה שלומכם../images/Emo24.gif

תודה רבה לכולם על כול מה שהעלתם היום במיוחד שנפתח לי התאבון לסיח קבב כמו בוידאו
בא לי קבב בלאפה לחם כורדי רטוב יאמי יאמי זה קטלני ביותר

למעלה