סיכום שבועי
|אלפקה|

mafakit

New member
../images/Emo197.gifסיכום שבועי../images/Emo153.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

שם: גיל: שיר SP השבוע: שיר לא של SP השבוע: זמר/ת השבוע: להקת השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: יציאת השבוע: הדבר הכי מצחיק השבוע: ציטוט השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: תמונת השבוע: התחדשות השבוע: שאלת השבוע: אייפון / אייפוד?

mafakit

New member
סיכום בוקר |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

שם: דרור גיל: 17 וחצי שיר SP השבוע: Thank You שיר לא של SP השבוע: חדרים שבלב זמר/ת השבוע: ליידי גאגא מן הסתם להקת השבוע: פראמור מאכל השבוע: מקדונלדס משקה השבוע: נסטי דבר טוב שקרה השבוע: נפרדתי מחבר שלי ><" דבר רע שקרה השבוע: נפרדתי מחבר שלי ><" יציאת השבוע: לאדעת חברים וזה הדבר הכי מצחיק השבוע: כל דבר שקשור בחברים שלי ציטוט השבוע: גם כן משהו כזה משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת תמונת השבוע: אין כח התחדשות השבוע: חולצות חדשות שאלת השבוע: אייפון / אייפוד? אייפון

PerfectSP

New member
><״ ../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo190.gif

חחח את לא מבינה איך שאלת השבוע שלך יצאה בדיוק בתזמון חחחחח כי השבוע התחלתי להשתלט על האייפון של דנה ולחבב אותו לאללהP:

shaked2010

New member
אני D:

שם: שקד גיל: 14 שיר SP השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=XAbcgmwq3EU&feature=player_embedded נשאר אותו אחד שיר לא של SP השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=BovthPByLTo ואת של קייטי פרי.. http://www.youtube.com/watch?v=P4FXeEq8OKU זמר/ת השבוע: קריסטינה אגילרה.. או איך שכותבים XD להקת השבוע: היהודים P: מאכל השבוע: מנה חמה וחביתה בלחם כי אין פיתה XDD משקה השבוע: שוקו
דבר טוב שקרה השבוע: הצלנו את הסניף תנועת נוער שלנו אולי :) דבר רע שקרה השבוע: שאולי XD יציאת השבוע: לסניף.. XD הדבר הכי מצחיק השבוע: אממ מלא.. XD ציטוט השבוע:
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ללכת לביניין העירייה לדבר עם ראש העיר! תמונת השבוע:
התחדשות השבוע:
שאלת השבוע: אייפון / אייפוד?

^_^

שם:שנבD: גיל:17 שיר SP השבוע:מי שומע אותם?! שיר לא של SP השבוע:HIM-Wicked Game זמר/ת השבוע:ליאור נרקיסD: להקת השבוע:HIM^^ מאכל השבוע:פלאפלD: משקה השבוע:נסטי^^ קניתי חדש בטעם תפוחD: דבר טוב שקרה השבוע:יש לי חולצות חדשותD:, חברה שלי חזרה מחולD: דבר רע שקרה השבוע:רבתי עם אנשים מפגרים>>" יציאת השבוע:זכרון וקניון?D: הדבר הכי מצחיק השבוע:אתמול בסלקום^^ ציטוט השבוע: אני:"אני רוצה להתחתן עם רמי לוי!@$@" אמא: אבל הוא זקן..ויש לו ילדים בגיל שלך!~" אני:"טוב אז אני אתחתן עם הילדים שלוD:" משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:שומדבר מיוחד^^אה יש לי מיונים לצבא><" תמונת השבוע:
התחדשות השבוע:חולצותD: שאלת השבוע: אייפון / אייפוד?אייפוד?

PerfectSP

New member
נהה..בדיוק,זה פורום סימפל ../images/Emo190.gif

אנחנו פה בשביל האווירה ויודעים לרדת על סימפל או גם להישאר בפורום כשאנחנו כבר לא באמת שומעים אותם חחח

Dana SP

New member
סיכומונההה! מאת דנה ויסמין ../images/Emo69.gif

שם: דנה ויסמין גיל: דנה- 17 וחצי, יסמין- נתקעה בגיל 4 ^^ שיר SP השבוע: Crazy שיר לא של SP השבוע: lady gaga- alejandro זמר/ת *האופרה* של השבוע: יסמין להקת השבוע: סימפל פלאן!3> מאכל השבוע: יוגו !!!!! משקה השבוע: מיץ תפוחים ומיםXD דבר טוב שקרה השבוע: יסמין הייתה אצלי כמעט כל השבוע D: דבר רע שקרה השבוע: יסמין התמכרה לאייפון שלי יציאת השבוע: ת"א סנטר וזה^^ הדבר הכי מצחיק השבוע: אממ יסמין שכחה להתעורר והיא נתקעה ביהוד (אצלי) עד יום שבת! XD ציטוט השבוע: "take my chair tonight..." -יסמין "הם תימנים, אז הם עושים אקורדים מתומנים" -דנה משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לסיים את האלבום !!!11111 תמונת השבוע: מההקלטות XD
התחדשות השבוע: עשיתי הליקס נוסף !D: [דנה] שאלת השבוע: אייפון / אייפוד? ברור שאייפון !!!! D:

Dana SP

New member
../images/Emo26.gifתמונה של ההליקסD: ../images/Emo69.gif

ההליקס הנוסף זה התחתון יותר..XD

מסכמ"שת ^__^ ../images/Emo60.gif|פטריה|

שם: נוי [:
שיר SP השבוע: המ...................... ^^"
שיר לא של SP השבוע: ohy'soul sister - train כי זה ממש ממכר XD
זמר/ת השבוע: השחר אלגבי הזה שהדיחו מכוכב נולד >: מה הם חושבים לעצמם?!!! הוא מ מ ש חתיך XD
להקת השבוע: NONE
מאכל השבוע: טוסט? שיו באלי טוסט *-*
משקה השבוע: מים חחחחחח
דבר טוב שקרה השבוע: שסיימתי לראות את כל העונה של GLEE *_*
דבר רע שקרה השבוע: שרבתי עם ההורים שלי |:
יציאת השבוע: לסרט בפארק עם חברות חחחחח כולנו באנו עם איזה שני סדינים וחטיפים לשבוע חחחח יכלנו לגור שם ממש
הדבר הכי מצחיק השבוע: לאזוכרת נו
ציטוט השבוע: כנ"ל
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: האמת שתכננתי לא לעשות כלום במשך שבוע שלם מהיום חחחחחחחחחחחח אז לאדעת (כי אני יוצאת מלא וכאלה)
תמונת השבוע: אין O:
התחדשות השבוע: שומדבר חח
שאלת השבוע: אייפון / אייפוד? אינלי מושג מה ההבדל בכלל מה את חחחח אני חסרת השכלה בכל מושגי הגאג'טים וזה P: (למרות שאח שלי הגדול בא אלי יום אחד עם המחשב שלו והתפעל במשך שעות מהסרטון של אייפון 4 נראהלי O: למה ישלזה גם מספרים עכשייייוו? XD)

../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif

שם: לילי, נו P: גיל: 17 וחצי שיר SP השבוע: Thank You *-* שיר לא של SP השבוע: Avenged Sevenfold - Buried Alive ^^ זמר/ת השבוע: מיסטר ג'וק. סתם לאדעת O_O להקת השבוע: קאיזן מאכל השבוע: גלידה
משקה השבוע: מאלט XD דבר טוב שקרה השבוע: יצאתי הרבה והיה נחמד, לאדעת XD דבר רע שקרה השבוע: הרבה.. יציאת השבוע:
הדבר הכי מצחיק השבוע: משהו מצחיק (חה-חה) ציטוט השבוע: לרוץ על הגדר :D משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ללכת לת"א ולהופעה של קאיזן, נמ, אולי <: תמונת השבוע: אין לי כוח נו XD התחדשות השבוע: בזכות חברה שלי, סוגשל סיכה של סימפל וסיכות HIM שאלת השבוע: אייפון / אייפוד? אייפון, כי אפשר גם להתקשר, איזו טכנולוגיה

PerfectSP

New member
אבל תחשבי על זה, ../images/Emo190.gif

שאייפון הוא גדול כזה... ואייפוד נאנו למשל יכול להיות קטן D: את הולכת להופעה של קאיזן בשלישי??
אגב, A7X הוציאו דיסק חדש?יעני רביעי?חחחח

Dana SP

New member
קטן, גדול, ירוק, סגול, אין כמו אייפון! ../images/Emo69.gif

מי כמוך יודעת אה? מכורה קטנה!

Tutix

New member
../images/Emo210.gif בלו בלו בלו *הוו החוכמה*

שם: סיגלית מרירי |NOT| גלי צ'וןןןD: גיל: 85 סתם הלוואי עליי |NOT...AGAIN| מה ישלי?! > - < 15 ו12 יום. ווהו שיר SP השבוע: אממ.. כל מה שבהארד רוקD: כי בדיוק דיברתי עם חברה עליו היום אז נהיה לי חשק וראיתי אותו אחרי מלא זמן *_* גם סידרתי את המדיה פלאייר כי הייתה בו בעייה וזה D: שיר לא של SP השבוע: ברייד אלייב, החדש של אבנג'ד *~* וכל מיני של פאפא ראוץ שיצא לי לשמוע כפרעלייהם זמר/ת השבוע: - להקת השבוע: פאפא ראוץ *ך* |כמו בערך בכל אחד מהכמה חודשים האחרונים| XD מאכל השבוע: נודלס P: ושוקולד לייק דא *.* אה והטרפלס המוזרים של חברה שליXD משקה השבוע: מיםD: דבר טוב שקרה השבוע: שסידרתי את המדיה פלאייר, וראיתי את ההארד רוק ואת הביג פאקג', אחרי, כמו שאמרתי, המון המון המון זמן שלא ראיתי. זה עושה הרגשה מעולה. אני כל כך אוהבת את היצורים האלהD: דבר רע שקרה השבוע: כואבים לי הרבה דברים-_-" יציאת השבוע: אממ.. לאיזה חברה שניפגשנו אצלה ואכלנו טרפלסD: הדבר הכי מצחיק השבוע: אמ.. לאדעת :O ציטוט השבוע: בטוח בטוח היה משהו... אבל כמובן ששכחתי הכל אני שוכחת > < משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: אמ. שופינג שאני ממש ממש צריכה *.* תמונת השבוע: הו העצלנות התחדשות השבוע: לא זוכרת :O אוף אני אומרת לכם שאני סנילית ואתם לא מקשיבים!!@# שאלת השבוע: אייפון / אייפוד? אייפון. כי זה כמו אייפוד, אבל גם טלפון! ~*פלאי הטכנולוגיה!*~

למעלה