Dark chocolate
New member
../images/Emo197.gif|ליני|
שלום רב לכל פורום שירי מימון. אני רוצה להציג בפניכם את הלהקה Lyn 69, להקת הפאנק-חסידי המצליחה ביותר בירושלים!!!!!1 Lyn 69 פרצה בזכות הלהיט "כמו של לין" שהפך לשלאגר בתחנות הרדיו המקומיות. המבקרים מהללים: "השיר נפלא. גרם לי לרוץ להוציא את הפופקורן מהמיקרוגל"(גל אוחובסקי, ידיעות אחרונות) "סוף סוף ייצוג טוב ללהקות הפאנק החרדיות באיזור! Lyn 69 מייצגת את כל הדברים הטובים במגזר החרדי, הצניעות, המוזיקה הטובה והשיוויון ההדדי, כולנו שווים גם אם אנחנו נעליים. אה, ויש לנו גם אחלה מסיבות טרנס." (הרב מצגר, מעריב) "Lyn 69 נותנים בראש!!!!!!"(מייקל לואיס, וואלה!) "Lyn 69 שולתתתתתתתתתתתתת!!1111אחדאחד" (ש!למ*ת המ!שלמת=שלמ!ת, NRG מעריב) Lyn 69 היא להקה שהתחילה לנגן ביחד מגן החובה, כאשר הסולנית, לינוי בת-שבע(המוכרת לכולנו כ-linoy7
), פגשה את נייק, אדידס וואנס והם התחילו לנגן ביחד. כעת הם מביאים לכם את הסינגל הראשון מתוך אלבום הבכורה שיקרא - "לליני יש אח כוסון", ויצא עם בוא המשיח. Lyn 69 חיממו בהופעות המון אמנים מוכשרים, כמו הראל סקעת, נינט טייב(שחיבקה את לין ואפילו נתנה לה את המתנה היקרה מכל - הקיא שלה), אביב גפן(שזרק על לין עגבניות משומרות) ועוד. אתם מוזמנים ליהנות מסינגל הבכורה של לין. כמו של לין
מילים: מיכל לחן: רענן פוגל די, זה נגמר מתי אני אקלוט את זה כבר אני צריך אותך בעזרת נשים, לידי אבל את כבר מזמן לא שלי. בואי אליי וננשק את המזוזה נברך על עוגיות ונשמע קצת מוזיקה.. אנלא אשים פאנק רוק כי את לא אוהבת אני בבית כנסת, למה את מאחרת?!!?! בחיים אנלא אמצא מישהי יותר דוסית ממך שתחליף אותך עם כיסוי ראש כזה יפה - כמו של לין!1 ועיניים - כמו של לין! ואוזניים - כמו של לין! ונעליים - כמו של לין!!!!!!!!!!!!!!!11 אתמול במסיבה היו כ"כ הרבה דתיות אבל אף אחת מהן לא הייתה כמו לין! לידך הן סתם חבורה של חולות מין את לא באה אני מתפלל ומחכה לך את אצל הרב מצגר ואני כזה קירח שם קצת פאנק רוק כדי מלין לשכוח מגביר את הווליום להעסיק ת'מוח!!!!!1 בחיים אנלא אמצא........X 2
שלום רב לכל פורום שירי מימון. אני רוצה להציג בפניכם את הלהקה Lyn 69, להקת הפאנק-חסידי המצליחה ביותר בירושלים!!!!!1 Lyn 69 פרצה בזכות הלהיט "כמו של לין" שהפך לשלאגר בתחנות הרדיו המקומיות. המבקרים מהללים: "השיר נפלא. גרם לי לרוץ להוציא את הפופקורן מהמיקרוגל"(גל אוחובסקי, ידיעות אחרונות) "סוף סוף ייצוג טוב ללהקות הפאנק החרדיות באיזור! Lyn 69 מייצגת את כל הדברים הטובים במגזר החרדי, הצניעות, המוזיקה הטובה והשיוויון ההדדי, כולנו שווים גם אם אנחנו נעליים. אה, ויש לנו גם אחלה מסיבות טרנס." (הרב מצגר, מעריב) "Lyn 69 נותנים בראש!!!!!!"(מייקל לואיס, וואלה!) "Lyn 69 שולתתתתתתתתתתתתת!!1111אחדאחד" (ש!למ*ת המ!שלמת=שלמ!ת, NRG מעריב) Lyn 69 היא להקה שהתחילה לנגן ביחד מגן החובה, כאשר הסולנית, לינוי בת-שבע(המוכרת לכולנו כ-linoy7