עדכון שוטרים

Queenati

New member
../images/Emo196.gif עדכון שוטרים

לאחר בדיקת דוחות השוטרים החודשיים, להלן המסקנות: פוליס 9 – תומר, מפאת חוסר זמן, פרש מהבלוגים סופית. אנו מאחלים לו בהצלחה בכל אשר יפנה. פוליס 15 – שחף, ממעיט להיכנס לבלוגים וגם כניסותיו קצרות ביותר. כבר קיבל הערה על כך. באם לא יחול שינוי, הרשאותיו יוסרו. פוליס 21 – שרון,ממעיט להיכנס ואינו פונה למורשים לחסימות. – הוחלט כי הרשאותיו יוסרו. פוליס 22 – אלעד, ממעיט להיכנס ואם כן אז למעט מאוד זמן, אינו פונה למורשים – הוחלט כי הרשאותיו יוסרו. פוליס 24 – רן, בשל חוסר זמן ביקש מרצונו לפרוש אך ביקש למסור לנו: "תמשיכו בעבודה הטובה לשמור על הבלוג – אחלה של נכס יש לכם !!!" נאחל לו בהצלחה בהמשך דרכו
פוליס 25 – לירן, מעט מאוד כניסות אם בכלל, אינו פונה בכלל למורשי החסימה. בחודש הבא באם לא יחול שינוי – הרשאותיו יוסרו. פוליס 31 – אוריין, כבר הערתי לו בעבר על כך שאינו פעיל. הבטיח לחזור לפעילות מלאה אך טרם עשה זאת. ממעיט בכניסות ולפרקי זמן קצרים. באם לא יחול שינוי, הרשאותיו יוסרו. פוליס 44 – מיקי, אינו נכנס כבר תקופה ארוכה. – הוחלט כי הרשאותיו יוסרו.
נא לעדכן את רשימת המסנג'ר שלכם בהתאם. אני רוצה להודות לכל אלו שהיו עימנו ותרמו לנו מזמנם. וכמובן לאחל להם בהצלחה בכל אשר יפנו.
פינת המחמאה מופנית לקובי אשר מבלה ימים ולילות בבלוגTV. קובי קיבל לאחרונה הרשאות למירק כך שניתן לפנות אליו ולהסתייע בו.
נאחל לו בהצלחה!
התפנו מספרי פוליסים. למי שרוצה / חש צורך לשנות מספר – אתם מוזמנים לפנות אליי. המספרים הם: 21, 22, 24, 32, 37, 42.
אז שיהיה לנו שבוע נפלא ושקט!

Queenati

New member
עדכון

מכיוון שאלעד 22 לא קיבל התרעה/הערה ברורה ממני, אני נותנת לו הזדמנות נוספת להוכיח את עצמו. מהיום, עליו לפנות למורשים ולהיות יותר פעיל ובשת"פ עימכם. אני בטוחה שתשתפו עימו פעולה.

BlogTV Police14

New member
../images/Emo23.gif

קובי מזל טוב תכין לי גם מירק מיניסטרונה מירק שבלולים תודה לך שאתה איתנו

BlogTV Police38

New member
אנשים אני כבר התבלבלתי....

כל המסנגר שלי פוליסים ישנים עזבו נשארו החליפו מספר החליפו מייל בלאגן אחד שלם למי שיש רשימה מסודרת ועדכנית כולל היום מי שעזב וכו שישלח לי בבקשה ומה זה יש מספרים פנויים אני מוכר את המספר שלי מ5000 שח ומעלה:) הצעות של סכומים כאלה יתקבלו בברכה :) מי עושה את ההצעה הראשונה? :) שיהיה לכולנו שבוע שוב טל

BlogTV Police16

New member
אז ככה לי יש כמה דברים לומר...

מי שבאמת מעניין אותו מה יש לי להגיד זה כבר טוב. 1. דחוף רשימה מסודרת של מסנג'ר של כל הפוליסים. 2. רצוי שומרי צ'אט גם שיש להם מירק. 3.בהצלחה קובי ותתחדש על התספורת , ושאתה מתפנה תוריד את המיים של האסלה אחרי
4.לכל אלה שעזבו באמת חבל , ושיהיה להם בהצלחה. 5.חסר לי מישהו בצוות , משיהו בעל השפעה מוכן לשכנע אותו לחזור..? 6 . אוהב אותכם

Queenati

New member
תשובה ל 16

אז ככה, אני לא רוצה שתסתובב לה רשימת פוליסים ומסנג'רים וגם שלא תפורסם אחת בפורום שלנו. הרשימה של צחי מכילה את השמות כך שזה אמור להספיק להבין את הרשימה. מי שמיותר - להסיר. לגבי שומרי הצאט עם מירק - אם אתה מכיר אותם - תוכל לפנות אליהם ולבקש מהם (זה נתון לשיקולם). בעיקרון הם לא חייבים להכניס אותך כי גם ככה הם לא פעילים מידי בבלוגTV.

BlogTV Police26

New member
מזל טוב לקובי

סחתיין סחתיין, בשעה טובה.. עכשיו אפשר להציק לך יותר (לא שלא עשינו את זה עד עכשיו) הבא בתור נאור

BlogTV Police14

New member
../images/Emo123.gif

נאור אחרי 13 בא 20 מה לא ידעת? אני רק בעד מרק מינסטרונה (בקטנה)

BlogTV Police16

New member
בזזזזזזזזז תשובה לא נכונה../images/Emo13.gif

אחר כך בא 14 , 15 , 16************התותח********* , 17 ההומו 18 המסודר 19 , ואז רק אז 20 .....מה לא לימדו אותכם לספור , איפה למדתם..?

למעלה