יום שני

hadarinke

New member
הולך נגד הרוח...

התעוררתי ב10, הלכתי לבצפר, משעמם משעמם משעמם ואז.... המורה הדאבה שלי לאדריכלות הסתובבה והתחת שלה פגע בשני כיסאות שהיו מורמים על שולחן וכולם נפלו XDDD חחח כל השיעור הייתי בשקט ואז לא יכולתי שעה שלמה להפסיק לצחוק XD

ננננניני

ביו- חח רבתי קצת עם המורה, היה מצחיק. סל תרבות - איזשהי הצגה עם לוסי דובינצ'יק מת'- הברזתי עם חברות אנגלית - שמענו איזשהו שיר ועשינו עליו ליסנינג אקסרסייס D:

pRimaVeriTaVIV

New member
נראה לי שגם לי היה את ההצגה הזאת../images/Emo12.gif

לא מזמן
משהו עם ארז שאבא שלו ברח לחו"ל ומונגיסטו האתיופי שאח שלו מת בצבא?

How I Disappear

New member
יואו אני עייףף O_X חח

שעה ראשונה ושנייה- לווינים וחלל, היא הראתה לנו איזה סרט אחד שמראה לנו שעוד כמה זמן, ייפול אסטרואיד על העולם וישמיד את כולנו חחחחחחחחח התפקעתי מזה XDD שעה שלישית ורביעית- מבחן באנגלית, היה קלול ביותר .. חח שעה חמישית- פיזיקה, אני ומי שיושב לידי שיחקנו באיש תלוי והמורה תפס אותנו חח אבל הוא לא עשה לנו כלום .. שעה שישית ושביעית- מתמטיקה, נוסחאות וייטה ... חרשתי היום על מחשבים ואני עייף מזה .. ואבא שלי קנה היום ג'חנון [שכבר 4 שנים לא אכלתי !!!] חח

בלעע../images/Emo5.gif

שעתיים מערכות ספרתיות[שעה שלישית רביעית] לא באתי לראשונה, לא היה לי כוח. מפות קרנו. נמאאאאאאאאאאאס מהמורה המ^##!@%$^ הזו. ואז שעה חשמל פריקת קבל או משהו. הוא נתן עבודה להגשה ליום רביעי ואין לי כוח לעשות. יופי.

למעלה