חקירה

../images/Emo196.gifחקירה../images/Emo196.gif

נושא הרציחות של קורבי המישפחה בישוב מטריד את כולם אנחנו פה כדי לבדוק את החשודים ........................................................ ............................................................................ עוד................................... עוד............................. יש כמה וכמה חשודים אוקי באו נתחיל בנח..... אופי:נח הוא מנהל הישוב הוא אחרי על כול מה שקורה ,נחמד חביב,מיתחשב [מי ניכנס מי יוצא] מניע:הוא רצה להכניס כמה ילדים לישוב גישה:הוא יכול לעשות הכול אפשר אפילו לנחש שיש לו טכנולוגיה הרבה יותר מידקדמת מאשר בישוב בעיה:קודם כול אין הוחכה חד משמאית שזה הוא,וגם אם הוא רצה להכניס ילדים הוא הריי יכול לעשות הכול הוא לא היה חייב לעישתמש ברצח?. אופי:אסף סגן האבטחה בישוב עדיין לא יודעים מה אופי דמותו[חוץ מאשר שהיא מצחיקה] מניע:מניע לא ברור גישה:אבטחה זה נשק זה טכנוליגה בעיה: אין לו מניע או שיש ואנחנו לא ממש יודעים אותה אופי:עומר הגבר גבר דמותו אגואיסט,סנוב שויצר והילד הרע מניע:מניע לא ברור גישה:כמו שראיינו הוא ברח סתם,למה??? מניע:לא ברור או כמו שאמרתי יש ואנחנו לא יודעים.... תגובות ועם יש לכם עוד חשודים אתם יכולים גם להוסיף....

ילד רע 16

New member
אני חושב שנח קשור להכל

ולמה? אפשר להוסיף את הפרט הקטן הזה - שהוא הבטיח לצורי שיבדוק את התמונות, ובזה שאמר "אני לא שולל אותן על הסף" - הוא בעצם כן הביע סוג של התנגדות/שלילה. חוץ מזה שהוא מאוד מסתורי ומוזר. חוץ מזה, שבתמונה - האדם עם המעיל הוא גדול, ככה שאפשר לקשר מבחינת מבנה הגוף. לדעתי זה נח.

הוכחה:

אם תסימו לב בפורמו הארוך רואים את מאור(הגבר גבר)אם מעיל (כמו שיש בעיתונים)והוא גם היצמיד אקדח לרכה של מישהי[לא יודעת מי] אבל עדיין התיק לא סגור עד שנגלע את כול הפרשה

Yarinv

New member
זה לא הואף זה מישהו אחר

זה נראה כמו משימה של כל החמישיה, כולם לבושים שם בשחור.

יש לי ניחוש

אולי כול אלה שנהרגו(נירצחו) הם חייזרים ולבנים שלהם יש כוחות[עובר בדם] אולי כמו שאמרתי אולי הם אפילו לא מתו

למעלה