דקסטר

הסיכום שלי מפורום דקסטר-

למען האמת-כל הפרק צעקתי על דקסטר "אל תעשה את זה! אחרי שתהרוג אותה הוא יהרוג אותך!!!" ודברים כאלה
פולניה מטורללת שכמוני D: פתאום רואים שיש לדקסטר רגשות,וזה נורא מפתיע. אני חושבת שכל העניין שהוא לא הביע שום רגש,או ליתר דיוק לא הרגיש שום רגש,היה בגלל ההדחקה של כל מה שקרה. אני מאוד מקווה שבעונה השנייה דקסטר שוב יחזור להיות אדיש כמו שהיה,ושהכל יחזור להיות פחות או יותר כקדמותו. אני מתכננת לקנות את הספרים לבוקריפורטים הבאים שלי באנגלית. אני גם מאוד מקווה שיס ישימו לדקסטר שידורים חוזרים. אני עדיין בשוק מהפרק.

P A T D F A N

New member
../images/Emo45.gif על הכל!

ואם את קונה את הספרים תגידי לי איפה קנית כי אני גם רוצה חח :)

LeRanch

New member
וואו וואו וואו!

פשוט פרק גדול!!
בחיים לא הייתי עולה על זה שרודי ודקסטר אחים. רק ברגע שדקסטר נזכר בקטע שהוא שיחק עם אמא שלו מחבואים ואז הוא אמר "בייני שם" ואז ראו את רודי קמתי וצעקתי "פאק הוא אח שלו!!!
" וכל הקטע הזה כשרודי נתן לו ת'סכין פשוט לא הבנתי למה הוא לא דוקר אותו כבר!!! אבל מסתבר באמת שפתאום הוא קלט שיש מישהו שמבין אותו. גם אם הוא פסיכי יותר ממנוXD הקטע שבו דקסטר גרם לרצח של רודי להראות כמו התאבדות - מעולה!!
והסיום שדקסטר מדמיין שכולם מריעים לו היה קורע

LeRanch

New member
ואחרי צפייה בפרק 2.01 (בלי ספוילרים)

תאמינו לי שהעונה השנייה הולכת להיות מעולה!!!

LeRanch

New member
אני יודע

אבל צריך להשאיר קצת לאח"כ אחרת לא יהיה מה לראות

../images/Emo3.gif

אני לא יכולתי להתאפק אז עכשיו יהיו לי כמה שבועות נטולי דקסטר, לא יודעת את זה טוב או רע...

וואו../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

כמובן שברוב טיפשותי ראיתי פרומו לעונה השניה ששם דקס אומר שהוא הרג את אח שלו..אז טיפה הרסתי לעצמי אבל בכל זאת....היה פרק ע-נ-ק
כל הקטע של איך שהוא גילה על רודי היה ממש גדול...ובקטע שהוא הביא לו את הסכין להרוג את דב היתי מזה בלחץ... דוקס לגמרי מפחיד אותי, מעניין לאן זה יתפתח... היה טיפה עצוב לי שדקס אשכרה התחבר אליו ואז שהוא היה צריך להרוג אותו... חחחחח הסוף היה קורעעעע

שיאוו.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

חתיכת פרק. בשניה שאמא של דקסטר שאלה 'איפה אחיך?' או משהו כזה, קפצתי וצרחתי "הוא אח שלו???????" זה היה חתיכת שוק ובכלל~בכלל~ לא צפוי.ממש. ואח"כ כשכולם הריעו לו והוא חייך.XD שיו.איזה חיוך מטריד יש לו. לא יכולתי שלא להתפקע מצחוק. אחלה סיום.אחלה פרק. D: מתי תגיע העונה הבאה, ד"א?

LeRanch

New member
../images/Emo45.gifבקשר לחיוך

החיוך של מייקל פשוט מפחיד ומצחיק בו זמנית
בתמונת הפרומו לעונה 2 הוא מחייך ואני פשוט נבהלתי כשראיתי אותה

Guy24Gold

New member
וואו

התפללתי מאוד חזק שהם לא יסיימו את העונה כמו שהעונה הראשונה של גיבורים הסתיימה. כנראה זה עזר. הפרק הזה היה מסטרפיס. החל מהדברים הגדולים: הגילוי המפתיע שהם בעצם אחים (שנתמך ע"י הרבה דברים ולא היה סתם תלוי באוויר), ההתפחות של כל הדמויות בסדרה וסצנת סיום המופתית, וכלה בפרטים הקטנים המעולים: הלק על האצבעות של אמא שלהם, הקליפ האנגר לעונה הבאה עם הנעל, וכמובן, הדיאלוגים בין דקסטר הילד לדקסטר המבוגר. "LOOK OUT!" פרק שהשאיר אותי עם תחושה של "וואו". הם בקלות היו יכולים לסיים את הסדרה עם עונה אחת והייתי נשאר מאושר.

למעלה