You're in the army now

Naych

New member
../images/Emo195.gifYou're in the army now../images/Emo195.gif

רועי שלנו מתגייס ביום שני הקרוב..
(Roy191 למי שלא מזהה...) התחלת לכתוב בפורום אי שם ב...אממ... מרץ? יצרת קשר לראשונה בצ'אט, ומאז הפכת לאחד משלנו.. חשבתי שאולי כדאי שנפתח לך שרשור גיוס... לא?
אז רועי היקר! עם גיוסך לצה"ל..... קרא את המכתב שכבר חפרתי בו מספיק..
שרשור ברכות של גיוס קל וכו'..
שיהיה המון הצלחה, גיוס קל, שפשוף נעים... אל תשכח אותנו ותכתוב בסופי שבוע כשתחזור הביתה, כן? תשמור על עצמך.

יעלי S

New member
אז מה אם אני -לא- אחת משלכם?

אני אחת משל רועי ושל נוחנוח, [נכון משפחה שלי? ;] אז.. חתיך, מטורפת עלייך מכל הבחינות, שיהיה לך ת'גיוס הכי חלק וקל, תזכור שאנחנו פה בכל רגע, ו.. שאני מכירה את הקצינת ת"ש שם
[תמיד שימושי]

B a 7 a K

New member
רועיקי יקר,

בפעם הראשונה שאמרת לי את התאריך [אע"פ שהוא נדחה קצת מאז
], השליתי את עצמי שהנובמבר הזה יגיע רק בעוד המוווווווווון זמן, והנה- פתאום זה פה, בעוד יומיים אתה כבר על מדים.
כ"כ הרבה קורה באותו יום מבחינתי, דברים טובים, אז אם אני אהיה אנוכי לרגע (למען מטרה טובה)- זה אומר שגם הגיוס שלך הולך להיות אחד מן הדברים הטובים האלה- בעבורך.
אין לי ספק שכל החששות הלגיטימיים האלה של הלפני יחלפו כאילו הם לא היו בכלל מהרגע הראשון. כי זה אתה- רועיקי. אם היה מדובר במישהו אחר, אולי הייתי חושב פעמיים על העניין הזה. אצלך אין שום ספק. אין בכלל סיכוי לתסריט אחר. ו...נו, דיברנו כ"כ הרבה על הנושא הזה, שאתה כבר יודע כל מה שאני חושב. ואנחנו עוד נדבר לפני יום שני בבוקר, שלא יהיה ספק.
בינתיים, אני אאחל לך כאן: גיוס נעים, תקופה נפלאה, ובאופן כללי- רק טוב, כמו שמגיע לך.
ברק.

רועי גיוס קל ונעים ומעניין!!

באמת מאחלת לך שכל השירות יעבור לך בסבבה ומהר... ושתצא איפה שאתה רוצה שתכיר הרבה חבר'ה טובים ושתמצא את כל השירות שלך כי בכל זאת זה 3 שנים מהחיים שלך וזה לא קצת.. רועי תהנה כמה שאפשר... תשמור על עצמך... תחזורלספר חוויות... דנה נ.ב- לאן אתה מתגייס?

Margarita chum

New member
אתה קורא לעצמך "אבא"../images/Emo12.gif../images/Emo111.gif../images/Emo128.gif?

איך אתה מתגייס לי ככה? אתה יודע שאני צריכה ללדת בעוד פחות מחודש?
איך אתה עושה לי את זה?!.......................................................................................... זה פשוט לא מגיע לי, אני אישה טובה לך מדי... נהיית לסוציומט, אנטיפת, וולגרי ושוביניסט. אני לא מוכנה לסבול את זה................................. אתה יודע מה?! בכל מקרה, שיהיה לך כיף!! שתצליח, שתהנה, שתפיק פשוט המון, תלמד על עצמך, על הכוח שלך, על יכולתך להציב בפני עצמך מטרות, לעמוד בהן בהצלחה, ולא לוותר. לעולם לא לוותר.... אבל רק שתדע שאת הילדה אתה לא הולך לראות, תדמיין איך היא נראית, המ, דמיין את פרצופה- "פרצופה של המדינה"!!

driffted girl

New member
../images/Emo2.gif רועי ../images/Emo2.gif

תוך כמה שעות אתה תהיה כבר בדרכך לבקו"ם. תעבור שינוי שכזה. מאזרח ללוחם
חוץ מכל ציוד אפשרי, תקבל גם מספר אישי. השם שלך יהפוך להיות סדרה מספרית... אבל זה לא צריך לבאס אותך. אתה תלמד על בשרך מה זה להתעפץ, פק"לים יומים, ושביזות. וכל זה, כן כ-ל זה- שולי
הדבר היחיד שחשוב שתעשה זה לשאת בגאון את העובדה שאתה לוחם! וגם אם אתה רק שומר באיזה גבול שקט, או במחסום סואן, אתה תורם! אתה שומר על האנשים שאתה אוהב
, ומבטיח את ביטחונם. אבל יותר מכל אתה יוצר חוויות, שילוו אותך למשך כל ימי חייך... רק עבור כך, זה שווה.
"אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת רק מילה בעברית חודרת אל עורקי אל נשמתי בגוף כואב בלב רעב כאן הוא ביתי"
זו הסיבה למהות הלוחמים!
אורפז
שמתחיילת עוד 3 ימים

Roy191

New member
וואו...

נחומי תודה שפתחת לי שרשור..ותודה לכולם על כל האיחולים.... אז כן.. יום שני אני עולה על מדים.. ואומנם אני אכתוב אפילו פחות מעכשיו..אני אשתדל לכתוב כל פעם שאני אחזור..וכל פעם שרק יצא לי להיות על מחשב.... אחרי הכל, במקום הזה הכרתי את האנשים הכי מדהימים שנמצאים לי בחיים עכשיו, האנשים שאני הכי אוהב בעולם, ושאני לא מסוגל לראות את עצמי לא מדבר איתם, תודה לכם

מוחטה1

New member
../images/Emo7.gif

כבר? אוף
. סתם, לא אוף, זאת הולכת להיות תקופה נפלאה ומיוחדת, שבטוח לא תשכח
ומעבר לכך שאני בטוחה שתפיק הרבה מהתפקיד שלך, ותכיר הרבה אנשים נחמדים יותר ונחמדים פחות, חשוב ש...לא תחשוש הרבה. להתרגש ולהיות במתח זה טוב, אבל בעיקרון מפיקים ממנה המון, ואני בטוחה שתגלה שכל מה שחששת ממנו זה כלום. [למה מתנגן לי בראש "כל העולם כולו, גשר צר מאוד..."? אולי כי אני בנאדם קיטשי ודביק?
] אוף, לא הצלחתי לבטא טוב את מה שרציתי, פשוט זה מן גמגומים כאלה שאני אומרת לכל המתגייסים לאחרונה
אתה מבין, נכון?
אביגל

dabnir15

New member
רועי,

אני מקווה שיהיה לך הגיוס הכי קל בעולם, שתלמד בו, שתתבגר ותתגבר על כל המיכשולים בדרך, שתכיר חברים חדשים לחיים ושיהיה לך הכי קל שיכול להיות. כמו שכולם אמרו, מקווה שתמשיך לבלות פה גם בזמנך המועט. שפשוף נעים ושיהיה גיוס קל, ניר.

MaaYanGa

New member
רועי!../images/Emo24.gif

גיוס קל ונעים! תהנה ותלמד מכל רגע ורגע! תכיר אנשים חדשים ומעניינים, ובקיצור, שיהיה רק טוב!
בהצלחה!
מעיין

למעלה