N a d a v 1 6

New member
מיכל תקשיבי ותקשיבי טוב

מתפתח בנינו סיפור אהבה, זה ממש מרגש אותי מבפנים(ואני רציני). :( תנק'ס מיכל. אני בבית ספר התיכון האחרון סבלתי כ"כ אתם לא יודעים מה עברתי..גיהנום הרבה בנות רצו אותי,ולא כולן ידעו שאני הומו,נו כי אני כן מטופח ואני כן נראה בסדר,ואני כן נקי וכן אכפת לי מהסובבים אותי ואני רגיש אבל אני לא אישה(ומי שהיה במפגש ר=א=ה!) אני לא אומר שאני מאצ'ו וכאלו ממש לא. בכל אופן בתיכון האחרון(שכמובן עברתי ממנו) השאירו לי מכתבי איומים על זה שאני הומו גזרו מהעיתון,הדפסים ואותיות וחוץ מהחברים הכי טובים שלי..אף אחד לא ידע,הגעתי למצב שבקושי אכלתי מרוב דיכאון,אמא שלקלטה שלא טוב לי,ואם זאת ידעה שאני לא מוכן ועדיין לא מוכן לספר לה,והיא העבירה אותי בית ספר. זה היה בית ספר חדש בית חדש הכל היה חדש. ולכן אני אומר לכם...תקבלו כל אחד לפעמים דברים לא נובעים מבחירה באמת שלא!!!.

זה

ממש מעצבן... מה שאנשים עושים. צריך לכבד את החלטות של כל אדם. אנשים כאלה צריך לנדות מהחברה. ועוד משהו... לא כל מי שהומו הוא מתנהג כמו אישה,יש אנשים שמחצנינים את זה ויש שלא. ואני בטוח שיש כמה וכמה הומאים שמשרטים בקרבי.

Sweet Fantasy

New member
שירת איתי הומו כשהייתי בגדוד

הוא היה החבר הכי טוב שלי שם, אני ממש מתגעגעת אליו. הוא לא יצא מהארון, בדיוק מהחששות שנדב מעלה.. הוא סיפר לי אחרי שבת ראשונה שהיינו יחד, הוא הרגיש אפשר לסמוך עליי, וזה היה ממש כיף, הרגשה טובה
ומאז היינו החברים הכי טובים, בזכותו העברתי בין הזמנים הכי טובים שכן היו לי בשירות.

?

"ובקשר להומואים, מה אני יכול להגיד לך... תפסיקו להיות הומואים..." מה זה אמור להביעה? תאמין לי שיש לך מזל שתיקנתה את עצמך! ובאמת מה אכפת לך ?אז למה אתה רושם כדי לפגוש באנשים? לא צריך לשפוט איש ואישה ובי אדם בכלל בגלל הבחירה שלהם. אתה לא חייב לאהוב אותם ולהיות איתם 24/7. ולא כל האנשים מתאימים לקרבי. ואתה לא צריך להחליט בשבילהם זאת הבחירה של כל איש עם עצמו. נכון אפשר להביעה דעה אבל בצורה יפה ומכובדת. בפעם הבא שאתה כותב הודעה אנא שוכל כל מילה ומילה דודי.

N a d a v 1 6

New member
שוב דודון כנס שניה..וגם כולם בכלל.

הומו זאת לא בחירה!! לא משנה מה יגידו,הבחירה היא אוו לדעת לחיות עם זה אוו להתעלם ולחיות לפי רצונם של אחרים. ותפנימו את זה כולם. אגב יש לנו פה בפורום הרבה הומואים לסביות,וגם סטרייטים כמובן. אבל דווקא בפורום הקטן שלנו יש 3 הומואים 2 לסביות. ועוד כמה שלא רוצים לצאת מהמגירהה? חח. סתם!.=] אוהב אתכם ותודה שאתם מבינים,חשוב לי.

N a d a v 1 6

New member
נכון אני מכיר ממש הרבה

חיילים גבריים לאללה,שהם משרתים בקרבי..והכי קרביים שיש,שנראים לך הכי "גבר גבר". בכל אופן..דודון!:] תודה=] חמוד אתה!!!.

בבקשה...

זה פשוט מעצבן אותי מה שאנשים כותבים ואומרים,לא צריך לקבוע את האופי של הבן אדם לפי המראה גזע דת לאום ונטיות מיניות.

N a d a v 1 6

New member
אני יכול להגיד לך משהו אחד.

בורות. זה מה שיש לך,ואתה יודע למה?,כי אני בתור אחד כזה יכול להגיד לך דבר אחד. אני יכול להיות עם בנות ואני יכול להיות איתם במצבים אינטימים והייתי(וכן הייתי). אבל זה לא משנה את מה שאני באמת,אני לא בחרתי להוולד ככה אני לא בחרתי להיות כזה,אני לא יכול לשנות את זה,וזה בידיוק כמו שאתה יודע שאתה נמשך לנשים,ככה אני מרגיש. אני סבלתי המון בתיכון,למרות שאני הייתי ילדון יחסית פופלרי,ומקובל. בגלל אנשים כמוך הגעתי למצבים מתוסבכים. ובגלל אנשים שחושבים כמוך יש לי חבר שהתאבד בחודש ינואר האחרון. הגיע הזמן שתבין.."שאת ההומואיות" אני לא יכול להפסיק ולא אף אחד אחר. אני כזה וככה נולדתי וזה אני. וזה גם מה שיש. ואתה יודע מה? כרגע אני במצב מאוד קשה כי אני רומז לאמא שלי ואני לא כזה מחוץ לארון ממש לא. אבל החששות שלי נבעו בגלל אנשים שחושבים שהומואים זה בחירה. וזה מה שהכי הפריע לי,כי אם לא הייתי ממזמן מרצה את כולם. אבל אי אפשר..אני לא יכול לרצות אותם בזה שאני אהיה עם משהו שאני לא אוהב. אני אוהב את מה שאני אוהב,ויש לי זכות לאהוב, וחוץ מזה לאף אחד אין שום זכות להכנס למיטה שלי.

נדבוש ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אומנם אני מהדור הישן, אבל גם מאלו שמקבלים כל אדם על פי בחירתו, ללא הבדל דת וגזע (וזאת לא קלישאה שלי) יותר מזה אם הילדים שלי יבוא אלי יום אחד ויגידו לי "אמא- אני הומו/לסבית" (ואני לוקחת את זה כאופציה כי אי אפשר לדעת) אכבד אותם, לא אבכה על מר גורלי או גורלם, לא אנסה לשנות את דעתם, אבל כן אהיה שם כדי להיות שותפה למה שהם עוברים, כן אתמוך בהם, ואמשיך לאהוב אותם כמו שהם. כשאחד הילדים מתבטא ואומר "הערבים האלה" "האתיופים האלה" הם יודעים בדיוק מה יבוא ממני אחרי זה........ אני בדעה שצריך לכבד כל אדם באשר הוא, בנאום שנאמתי בבר המצוה של הבן שלי, אמרתי לו שאני מקווה שילך בדרך של הפתגם "ואהבת לרעך כמוך" כי זה הכי חשוב לדעתי, יותר מכסף, יותר ממעמד, יותר מהכל. זה הא.ב. של האנושיות. אז מתוקי שלי, אם היית לידי עכשיו הייתי מחבקת אותך, יודעת איזה התחבטויות אתה עובר, זה לא פשוט. אבל עצה ממני (עוד אחת
) עצה לחיים, לעולם אל תנסה להשען על המגבלות שלך כדי להשתמט מחובה שעליך לעשות תעמוד מנגד, מול המגבלה, ותתמודד איתה, עד כמה שזה יהיה קשה, תתמודד! אין לך מושג מה שזה עושה לנשמה ולאישיות. אפפפפפפפפפפפפפפ, כמה אני מדברת

N a d a v 1 6

New member
סופענע:( גורמת לי להתרגש!

אני שמח מאוד לשמוע אך..תשמעי אחד הדברים הקשים ביותר לילד שהוא מגלה שהוא הומו היא ההתמודדות עם המשפחה,לפעמים הוא כ"כ פוחד שהוא שוקל לסיים את חייו... וכן זה נשמע נוראי:(. אני נולדתי במשפחה שאמא שלי נורא ליברלית,וכל החברים שלי "מקנאים" בי. אבל עדיין עד שזה לא "מגיע" לילד שלך קשה מאוד לדעת מה יגידו ההורים. (ואיך המשפחה בכלל תתמודד יש עוד להתמודד עם אחים,אם יש וכו). את צודקת שצריך לשנות את המחשבה,וכן אני מאותם אנשים..שלא מקצינים התנהגות..ומדבר "מוזר". חח אבל יש לי חבר (יש רק 2 שהם הכי הכי טובים והוא אחד מהם) שאצלו זה באמת לא מבחירה הוא נולד ככה נשי בהתנהגות,בדיבור לא יכול לשלוט על זה הוא כזה,ואין מה לעשות ונכון שאני איתו יודעים ישר,אבל מה אני אעשה,זה החבר הכי טוב שלי וזה מה יש. ואני יודע שגם אותו קשה ל"קבל".אבל גם הוא לא בחר להתנהג ככה. כי שוב,לא הכל בחיים זה בחירה,גם אם זה נראה שכך. ואת צודקת ב1000000% בקשר להתמודדות...... החבר הנשי שלי(ההכי טוב) מתגייס באוגוסט הוא: הומו נשי!!! הוא לוקה בתסמונת טוראט!!=מי שלא יודע מזה(תנועות בלתי רצוניות). הוא גאה במה שהוא עושה הוא אנרגטי בעל כח,בעל מח! בעל רצון ומוטיבציה והוא באמת רוצה להתגייס לאומת זאת אני והחבר הכי טוב השני(אנחנו שלישיה כזו) לא רוצים ככ להתגייס,ומה שהכי מצחיק שהוא הכי נשי מבין שלושתינו..והוא הכי רוצה להתגייס..:) בכל אופן את צודקת אבל אני עוד צריך לברר ואני אעדכן אתכם לגבי ה=כ=ל! מזה תודההה:( אני גודל עם הפורום:) חח.

../images/Emo13.gif

יודעת מה תסמונת טורט. וממה שאתה מספר, אני מעריצה את החבר הזה שלך, זאת חתיכת התמודדות. ולענינינו, אתה אומר ש"עד שזה לא מגיע לילד שלך, קשה לדעת מה יגידו ההורים" אני יודעת מה תהיה התגובה שלי, גם הבן שלי יודע את דעותיי (אני ההיפך מאבא שלהם) ותאמין לי נדב, ב- 5 שנים האחרונות אני מתמודדת עם משהו שקשור לבת שלי, שאנשים מסוימים (כולל האבא ומשפחתו
) מנסים להעלים את מה שקרה מחמת הבושה (לדעתם) שאנשים לא ידעו, ששכנים לא ישמעו חס וחלילה, אסור לדבר על זה (לדעתם) ואני עומדת מול כל אותם אנשים קטנים וצועקת את זה, כי שום דבר שקורה לנו הוא לא בושה ולא צריך להסתיר. ופתחתי בזמנו פורום בנושא, והתראיינתי בטלויזיה בנושא, ואני מדברת על זה עם כל מי שרק רוצה לשמוע, והכל כדי להלחם על זכותם וכבודם של כל אלו שאומרים להם שמה שקורה להם (כולל הזדהות לאותו בן מין) לא ירגישו שהם פשעו במשהו. אז נכון, הבן שלי עוד לא בא ואמר לי שהוא הומו, אבל נמצאת בסיטואציה לא פשוטה,תאמין לי. ואתה, תלך על פי האמונה שלך,הכי חשוב, ותמיד תזכור שאת הכל כמעט אפשר לנצח!!!!

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo195.gif../images/Emo32.gif../images/Emo34.gif

להתגייס או לא להתגייס, זאת השאלה.

צבא לא משנה את כולם

מי שהוא גבר אז הוא גבר, גם בלי הצבא מי שאחראי אז הוא אחראי ומי שדפוק אין מה לעשות, ישאר דפוק והצבא לא יעזור לו! יש מקרים שעוזר ויש שלא. יש לי כמה ידידות שכמו שהן היו לפני הצבא פסיביות ככה עד עכשיו ולא יודעות מה זה אחריות ובכלל מה הם רוצות מהחיים שלהן בכלל!!! וחוץ מזה אני לא רואה שום ניסיון חיים בזה שבחורה מכינה כל יום למישהו קפה
אז תסלחו לי וזאת הדעה שלי בלי להעליב אף אחד ואחת מחברי הפורום היקרים אני חושבת שצבא זה חרטה!

למעלה