samisam

New member
אני שרתתי

ואיבדתי חבר טוב שלי בשרות וגם נפצעתי באותו הזמן בפעילות מבצעית ליד רמלה,מה אני יגיד לכם אני ראיתי מה שאסור לבן אדם לראות אף פעם, אני נתתי את הנשמה שלי לצבא ולצערי חלק נשאר שם,צבא במקרה הטוב זה חוויה במקה הגרוע זה משהוא שלא עובר אף פעם

skarlet ohara

New member
תרמת את שלך, לא ידעת איך זה ייגמר

תרמת למדינה שזקוקה לך. אני לא יודעת כמה המדינה מחזירה ומעריכה אותך חזרה, אבל זה כי יש בה ליקויים חמורים וזה לא סוד.. אם הערכתי תעזור, אז קבל את הערכתי. אם תרצה לספר, או להפנות אותי למקרה הספציפי, אשמח ללמוד על המקרה. מה שכן, לולא החיילים ששומרים עלינו עכשיו (וכנראה ששומרים טוב על פי מספר ההתראות), קרוב לוודאי שרבים יותר מאיתנו היו נפצעים או חס וחלילה..

skarlet ohara

New member
נדבי סורי על שקראתי לך איד...

זה אינסטינקט מיידי כזה של פטריוטיות, ונאמנות ורצון לשרת את המדינה. אז זה היה מן התרגזות לא מכוונת של הרגע, אל תכעס עלי. ראית שתיקנתי את עצמי אח"כ ואמרתי שכל מקרה לגופו. רק אל תגיד "לא בא לי צבא", מהסיבות הלא נכונות. צבא הוא לא זכות, הוא חובה וצורך קיומי של מדינת ישראל. אבל אם אתה מעדיף לתרום במסגרות אחרות, זה גם טוב. ועכשיו אני חייבת לדחוף לפה את המילה 'חמוסים', אחרת מיכל תגיד שאנחנו כותבים הודעות שלא קשורות לפורום, אז הנה. ושיהיה לחמוסים שלך יום נפלא!!

Sweet Fantasy

New member
אין קשר בין הגיוס לבין מידת הגבריות

מי שלא רוצה ומי שרוצה גבר באותה מידה, וצריך לכבד את מי שלא רוצה.

N a d a v 1 6

New member
שונא פשוט שונא שאומרים את זה.

אני הכי שונא שאומרים "תצא גבר" אתה גבר!! זהו שמזה הסטיגמות האלו?. מה אם לא עשיתי צבא אני לא גבר?,ואם יש לי סיבות אמיתיות?,חוץ מזה..זה הדבר הכי סטיגמתי שאפשר להגיד ותשכח מזה צבא לא צבא..טחח אני לא אהיה בקרבי..אני לא מוכן לסכן את החיים שלי מצטער.(מה גם שלא ייקבלו אותי בגלל אבא שלי,ככה שזה לא משנה). שכנעתם אותי קצת..אבל יש אפשרות לצאת מבלי לעשות בעיות כי מגיע לי. מה רע בלשרת שרות לאומי?!. אז שייגדו שאני נמושה הומואית נשית. ממש מעניין אותי,אני לא מתכוון ל"צאת" מהצבא בלי מעש. ובכלל.. אתם צודקים יכול להיות שיהיה מצב שאני אחזור כל יום בשתיים הבייתה. חכו תני לבדוק אופציות אבל תודה שעניתם לי ממש הייתה חשובה הדעה שלכן. בקש ל"דור הישן". אני מקווה שהדור הישן מקבל גם חבריי הפורום הגאים שבנינו,כי משום מה הרבה מהדור הישן לא ממש. אמא שלי ליברלית מאוד,ואבא שלי א=י=ש צבא נטו נקודה. אז ככה שאני יודע בידיוק מה זה דור ישן ומזה דור חדש. ההורים שלי זה ההיפוך המושלם!!! אחד מהשני שזה מדהים גם אותי לפעמים. =[ יהיה טוב ותודה רבה לכולם

Sweet Fantasy

New member
שירות לאומי זה אחלה

זה לשרת את המדינה לא פחות מלהיות בצבא, מי אמר שחיב להיות בבסיס כדי לשרת את המדינה, אם זה לא היה שירות, זה לא היה קיים. אני בדיעבד מצטערת שלא שיררתי שירות לאומי, כי זה יותר קל, הרבה יותר אבל בזמנו לא ידעתי שאפשר לחלוניים ללכת לשירות לאומי, ולא היה בא לי לעשות הצגות (חצאיות וכאלה) בקיצור זה סבבה לגמרי, זה כמו עבודה. זה באמת יותר קל, וגם לא נורא אם בסוף תחליט לא לעשות כלום, זה לא רע כמו שזה נשמע, "לצאת על נפשי" זאת סתם הפחדה.. לא שואלים אותך אח'כ בכלל מה היית ומה עשית ואם יצאת על מה יצאת, אתה בקלות יכול להגיד משהו אחר. אין כזה דבר לקבל פטור בלי פרופיל 21 (רפואי או נפשי) ורפואי זה מאוד קשה.. הבא זה פרופיל 24 שזה "אי התאמה" וזה לא פחות "גרוע" מנפשי, זה כל אלה שנכנסים לכלא ועוברים מלא בסיסים יוצאים על 24. זה שמישהו יוצא על 21 נפשי לא אומר שהוא משוגע, זה פשוט הדבר היחיד שהמסגרת המטומטמת הזאת מאפשר, אני מטומטמת? אני משוגעת? אני חולת נפש? לא, נכון? אבל לי רשום נפשי, מה לעשות זה מה יש.. העדפתי לצאת ככה מאשר לסבול שם ובאמת לצאת בזמן אבל עם סעיף נפשי. הצבא נותן לך אופציות מוגבלות כדי שלא תרצה לצאת ותחשוב על זה פעמיים, הם לא חושבים על האנשים שהם פוגעים בהם, ובאמת שיש הרבה. אין מה לעשות זאת לא מסגרת שמתאימה לכל אחד, ואלה שלא מתאימים ובכל זאת מםחדים לעזוב, נפגשעים בטווח הארוך, חתום. ד'א, רשמתי לך תאייסי' שלי במסר.

N a d a v 1 6

New member
מיכלי..

הבעיה היחידה עם פרופיל 21,שאת לא יכולה להוציא רישיון נהיגה. אני אלך לשרות לאומי ולכן אני לא רוצה ל"בדוק" את זה כי אני יודע שזה לא מתאים לי את צודקת ב=הכל. ואני פשוט אגיד להם בידיוק,חוץ מזה שכמו שאמרתי אני פשוט לא חייב לעשות צבא עם המצב בבית,אבל אני רוצה לתרום בצורה כזו אוו אחרת. מדהים אותי שמישהו פה אמר שאני יכול כלבן,כי זה בידיוק מה שהחבר הכי טוב שלי אמר לי,אל תמהר וכאלו. למרות שהוא בעצמו הולך לשרות לאומי. אני משרת את המדינה אני עושה את זה מהלב ומהנשמה ואני מת על המדינה שלי,אבל אני פשוט לא יתאים לצבא. אתם לא מבינים אותי מבפנים,אתם לא יודעים דברים שאני עובר בבית ובכלל דברים שעברתי. אם לא שרות לאומי,אני פשוט אצא לעבוד, ואני יודע שאתם מבינים את כוונתי,וכמו שאני מבין אתכם,אנא תבינו אותי.

Sweet Fantasy

New member
שטויות

זה עוד אחת מהרבה הפחדות, ברור שאפשר להוציא רשיון, הם בודקים כל מקרה לגופו אין הכללות. בקשר לכלבן, חברה לשי הייתה כלבנית, וגם יצאה, כי היא לא אהבה תמסגרת אבל כמוך וכמוני (גם אני רציתי להיות אבלב לא נתנו לי) אמרה שהי אמוכנה אם היא תעשה מה שהיא אוהבת, היא מהר גילתה שאין קשר, הכלבים עוברים שם התעללות וחיים בתנאים של הזנחה והיא לא הייתה מוכנה לראות את זה, ועזבה.

samisam

New member
טוב אז המושג של "גבר" הוא(לפי מילון

איש, אדם, זכר; איש-חיל, גיבור, כינוי לתרנגול
חחח ככה רשום,אז אני לא רואה שרשום תעשה צבא=גבר

N a d a v 1 6

New member
טוב אני עושה שינוי מין בעתיד

אז אני אהפוך לאישה מה המושג של אישה? (במרחאות כוסית בבקשה)

samisam

New member
טוב אז כוסית זה סלנג...

אז אין במילון, אבל אישה היה דווקא בלי שטויות רק מושג בלי איזה כינוי נקבה, בחורה, נערה; רעיה, בת-זוג לחיים, גברת

terra2

New member
קודם כל,

אין לי בעיה עם הומואים, אבל אני לא אוהב אותם לידי (כי בתכלס הם בנים ואני יודע מה יש לבנים בראש). וחוץ מזה, לא רוצה לשרת קרבי? תשרת בקריה... העיקר שאלה שקורעים תתחת בשטחים לא יחשבו שרק הם נדפקים (מה שבאמת קורה) ושכל השאר עושים מה בזין שלהם. ואני לא מקבל את זה לא להתגייס בכלל, על כל משתמט, חייל אחר צריך לאכול *** ולעשות לו תעבודה השחורה.(חוץ מזה רוב מקומות העבודה לא יקבלו אנשים שלא שירתו בצבא). אנשים צריכים להתעורר- החיים הם לא סבבה והם למעשה די קשים (לרוב האנשים) והצבא זה חלק קטן שידריך אותך בחיים. ובקשר להומואים, מה אני יכול להגיד לך... תפסיקו להיות הומואים... למרות שלא איכפת לי (ככה ישארו יותר בחורות לסטרייטים
)

Sweet Fantasy

New member
ושוב אתה מדבר שטויות, בלי בסיס

ברוב מקומות העבודה, לא איכפת להם אם שירתת או עשית צבא ואם לא, איך יצאת, המקומות היחידים שאיכפת להם הם מוסדות ביטחון ומדינה. אף מעסיק לא רשאי לשאול אותך מה הפרופיל שלך, וכדי שהוא ידע מהוא אתה צריך לחתום על ויתור סודיות, ואלא אם אתה רוצה להיות איש שב"כ או שוטר אין צורך בזה. ואת הדעות האישיות שלך על הומאים תשאיר לעצמך, חתיכת חצוף הם אנשים בדיוק כמוך ויותר טובים ממך, זה בטוח. אם הייתי הומו לא הייתי מסתכלת עליך בכלל
ואלה שקורעים תתחת בשטחים עושים את זה כי הם רוצים, הם לא חייבים, גם אחי היה קרבי קרבי, והנה אני אחותי הקטנה, לא. זה מה יש, תפסיק לבלבל לי במוח כבר לפלוט שטויות כמו תינוק.

terra2

New member
הפורום נדפק

כל פעם שאני שולח תגובות ארוכות זה מוחק אותן. אין לי כוח לרשום שוב את מה שרציתי ולהתגונן. כולם פה מציגים את הדיעות שלהם ואני חושב שגם לי מותר להציג את הדיעות שלי.

terra2

New member
גזעני?

איך זה קשור לגזע? אני לא מבין, את מגדירה את ההומואים כגזע אחר?

Sweet Fantasy

New member
גם את השחורים אני לא מגדירה

כגזע אחר, אבל ההכללה אותה הכללה, לכן קראתי לזה גזענות, למרות שלא מדובר בגזע. אם אתה שונא הומואים , זה בדיוק כמו לשנוא שחורים או משהו. ומותר לך, לא פה, ולא בניסוחים שלך.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo88.gif כאן נמחקו הודעות

שתוכן יכל לפגוע בחלק מהאוכלוסיה, טרה נחסם, הוזהר והורחק. התבטאויות על סוג מסויים זה או אחר מהאכלוסייה, לא יתקבלו בפורום. יש דברים שצריך לשמור בלב.

למעלה