שירשור התפקדות

cuteangel16

New member
../images/Emo195.gifשירשור התפקדות

אז ככה אני מתחילה לחכת פה את העניינים ברצינות הפורום יבש איפה הפורום התוסס של הראל סקעתתתתת? תתחילו להתעורר!!! כל שבוע יהיה שירשור אחר!! יאללה אני מתחילההה שם: גיל: מהיכן אתם בארץ: טיפ: איך עברה עליכם השנה: ותמונה אם יש אם אין אז תמונה של הראל

cuteangel16

New member
../images/Emo195.gifמתחילהה

שם: נופר יהושע גיל: 17 ושלושה חודשים מהיכן אתם בארץ: נהריה טיפ: "אל תבכו על חלב שנשפך" איך עברה עליכם השנה: מצויין המון בגרויות אבל היה כיףףף ותמונה אם יש אם אין אז תמונה של הראל :תמונה שלי

../images/Emo175.gifעונה .

שם: מיכל . גיל: עוד קצת יותר חודשיים בע"ה - 15 . מהיכן אתם בארץ: אשקלון . טיפ: --- איך עברה עליכם השנה: סבבה , אבל היום עבר חרא . \: ותמונה אם יש אם אין אז תמונה של הראל: אני ישרשר לפה .

chuti

New member
עונה =]

שם: הילה גיל: 14 מהיכן אתם בארץ: מרכז טיפ: אל תשימו לב למורות אם הן טובות או לא..פשוט תלמדו איך עברה עליכם השנה: מהר..תודה ותמונה אם יש אם אין אז תמונה של הראל : לא בא לי

מתפקדדת;]

שם:לירון =] גיל:14 וחצי :] מהיכן אתם בארץ:ר"ג ;] טיפ: ממ יש כממה:"תנצלו כל רגע בחיים , כל דקה שעוברת לעולם לא חוזרת.." , "חייך אל החיים ואם יחייכו אלייך בחזרה :) " "תמיד תיהיה עצמך - ככה יותר יאהבו אותך :] " איך עברה עליכם השנה:ממ סבבה קצת קשה אבל עבר ;] ועכשיו אנחנו בסוף וכמ ותמונה אם יש אם אין אז תמונה של הראל

מאעד

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שם:דניאל
גיל:15 מהיכן אתם בארץ:נתניה טיפ:לא כדאי לעשות קורס קיץ בלשון
איך עברה עליכם השנה:בסדר גמור:p ותמונה אם יש אם אין אז תמונה של הראל

שירה 94

New member
עונה..

שם: שירה גיל: 14 וחצי מהיכן אתם בארץ: יש"ע טיפ: "עדיף לצחוק ממשהו לא מצחיק מאשר לא לצחוק בכלל" איך עברה עליכם השנה: נחמדה דווקא - כתהח'..אף אחד לא לומד ותמונה אם יש אם אין אז תמונה של הראל.....

../images/Emo9.gif

שם: לינוי גיל: 12 וחצי מהיכן אתם בארץ: ירושלים טיפ: אל תוותרו על החלומות שלכם
איך עברה עליכם השנה: מעפנה =/ ותמונה אם יש אם אין אז תמונה של הראל נשים תמונה שלי נו .. חח ..

נ צ ל " ש ... ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ב-9 ביולי אני אהיה בערוץ הילדים ב"מופרעים" חח כן אני מודעת לזה שזה מטומטם שאני הולכת
נרשמתי באתר בשיא הציניות חרי כמה ימים התקשרו אליי חח אין דרך חזרה
בקיצור מי שיכול שיראה

שירה 94

New member
מצחיקה...חחח אני אגיד לך איך נראת שם..

תחשבי על זה..אולי תפגשי את הראל כי במקרה הוא היה צריך ללכת לצילום תוכנית באחד האולפנים שם..חחחח תמסרי לו ד"ש...

שירה 94

New member
ראיתי אותך..חחח את פיצית...אמאלה..הייתי בטוחה

שאת בת 17 או משהו כזה..ואפילו אני יותר גדולה ממך..וואי איזה צחוקים..

למעלה