צבא

TanTanIM

New member
היי:)

רציתי לשאול על תפקידים קרביים שאתם ממליצים/מכירים לבנות, משהוא שהוא פחות חי"ר... אה וגם אם מישהוא מכיר אנשים מחייל ההנדסה או בכללי יכול לתת לי מידע איך שם ממקור ראשון, כי הפחידו אותי בקשר לחייל ההנדסה. תודה מראש.

חניבעל91

New member
מיואש מהמערכת

הסיפור שלי זה הולך ככה: אני דן בן 18, לפני שנה בערך נפלה טעות וקיבלתי פטור מצה''ל, אחד הרופאים בלשכת גיוס קבע שיש לי "מחלת כבד כרונית" ואיני כשיר לשרת בצה''ל. עברתי הרבה רופאים ואינסוף בדיקות, וכולם אומרים חד משמעית, לא רק שאני כשיר לגיוס, אני גם בריא לחלוטין.. את כל הניירת שלחתי בצורה מסודרת בפקס למיט"ב במטרה לערער פרופיל, כבר עברו יותר חודשיים ולא שומעים מהם כלום,לא טלפון ולא מכתב, אני כמובן לא מוותר, מתקשר כל יום וכל פעם מקבל אותה תשובה בזלזול:"זה בתהליכים". אשמח לכל עזרה אפשרית מכם, טלפונים של דרגים גבוהים , ובכלל אנשים שיכולים להשפיע על זירוז תהליכים (עיינתי בספר הטלפונים באתרים שונים, ולא מצאתי)

הילאריי

New member
דילמה

אז אתם סיימתם פה י"ב בדיוק, ורציתי לשאול,אני עכשיו בי"ב ועשיתי את שאלון 05 עם נכשל אבל ממש נכשל,03 קיבלתי סופי 95 ועכשיו נשאר לי 04 שאני כבר רואה את הקשיים שהולכים להיות בו. אני מפחדת שאני יכשל או שבסוף אני יקבל סופי 65. האם זה שווה 65 ב4 יחידות או שעדיף ב3 יחידות משו שקרוב ל100. מה הייתם עושים במקומי?

O0 LoliTa O0

New member
היי :)

היי לכולם, אני חדשה פה בפורום אז נעים להכיר.. רציתי לשאול מי מתגייס ב1.3.2010?

MARIANUSH

New member
שלום אנשים:)

אני מאוד רוצה לגשת למיונים ללהקת צבאית או לתיאטרון צה"ל... אבל אני לא יודעת למי עליי לפנות בעניין זה...אני לא יודעת אם זה רלוונטי לפורום הזה ... ניסיתי בפורום "מתגייסים" ולא ענו לי... אז בבקשה אם יש פה מישהו שיודע בבקשהה שיענהה... תודה מראש :)

nadia93

New member
צו ראשון, והמון שאלות לא מובנות.

שלום. כפי שאתם יודעים המון תלמידים מכיתות י' ויא' עוברים את הצו הראשון. בחוברת שניתנה לי ביחד עם המכתב היו המון הסברים על מה שיקרה ביום ההוא. מה אני אמורה להביא, ומה אני אצטרך לעשות שם. ההסברים מובנים. אבל עדיין אני לא מצליחה להבין. הרי יש "שירות לאומי" שאמורות לעשות הבנות שמתגייסות. ויש את הכניסה הרגילה לצה"ל שכוללת את כל היחידות שלהן מתיגייסים הבנים עכשיו השאלה: האם השיבוץ נעשה לאחר הצו הראשון? ואו הם מחליטים מיד אחריו? תודה לכל העונים. ואם טעיתי בפורום, אנא הגידו לי. תודה רבה :)

oO Barbie Oo

New member
תפקידים קרביים ולא חי"ר?

למה את מתכוונת? להיות מ"כית טירונים קרביים וכאלה? זה הכי קרוב ובעצם היחיד שאני יכולה לחשוב עליו, חוץ מטייס וחובלים. חייל הנדסה.. זה בהגדרה של קרבי לייט (פרופיל 72 או 82 אם אני לא טועה) ואני חושבת שבנות לא מתגייסות לגדודים שם, ככה ש.. תפקיד "קרבי" בחייל? מ"כית טירונים או מקסימום מד"סניקית וגם זה אחרי שנסחפתי עם עצמי והרשתי לעצמי לפרשן אותך אחרת. בכל מקרה.. הנה, זה משהו שאני מקווה שיעזור לך קצת יותר. תמלאי את הפרטים המתאימים ותראי לאן את מגיעה. בהצלחה חמודה!

oO Barbie Oo

New member
שמע.. זה בעיה כשאובחנת כחולה כבד כרוני

וזה לא מפתיע אותי שזה לוקח כ"כ הרבה זמן... אתה לא מכיר אף אחד שמשרת במיטב? או בלשכת גיוס שלך? אם אתה כן מכיר כאלה- הם יכולים לעזור לך לגלות מה באמת המצב של ה"תהליכים" שלך. אין לך מה להתייאש מהמערכת, אתה צריך להבין אותם. מבחינתם אובחנת ויש לך פטור מהצבא. אבחנה של רופא שעובד עם הצבא! הם לא יכולים לערער את האבחנה שלו בכזאת קלות. אגב, אתה יכול לנסות לעשות עוד משהו... לשלוח בקשה להתנדבות לצה"ל, כמו הרבה אחרים שמקבלים פטורים. מה הסטאטוס שלך? סיימת תיכון? בי"ב? בהצלחה וסחה על המוטיבציה

oO Barbie Oo

New member
שמעי.. בין כה וכה 90% שתשלימי אחרי צבא

השאלה היא האם את מוכנה להשקיע עכשיו וללמוד כמו שצריך ואחרי צבא יהיה לך יותר קל, או שאת מעדיפה להתעצל עכשיו ולסיים 3 יח' מתמטיקה? בכל מקרה זה לא יעזור לך בכלום, זה אפילו לא נותן לך בונוס לחישוב ממוצע (להבדיל מ4-5 יח"ל שכן נותנים). אני באופן אישי לא הייתי עושה 3 יחידות, אני מאמינה שאת יכולה להשקיע ולסיים עם יותר מ65.

O0 LoliTa O0

New member
כן אני יודעת..

אני אמורה להתגייס למודיעין.. לאן בסוף את מתגייסת ומתי?

חניבעל91

New member
הציעו לי להתנדב

אני לא רוצה להתנדב, אני רוצה להיות לוחם, וזה מה שאני אהיה בסוף.

חניבעל91

New member
כן, אך ניסיתי לקבל עזרה

אם אתם יכולים להביא לי מספרי טלפון , פקס של בכירים שאני יכול לפנות אליהם על מנת שיזרזו תהליכים, הפקידים לא ממש רוצים לעזור.

חניבעל91

New member
אני בלשכת גיוס חיפה

דרך אגב יש עדכון, אחד הפקידים אמר שבינתיים אין וועדות רפואיות אך כאשר יהיו אקבל זימון, הוא אמר שזה יכול לקחת כמה שבועות.

oO Barbie Oo

New member
כן יש איזה טיפשות עכשיו..

מעין פגרה של כל מיני דברים בטח אחרי הגיוס הגדול של נובמבר הכל יהיה בסדר. לא אמרת לי מה הסטאטוס שלך רק

חניבעל91

New member
אה אופס :]

אז כן סיימתי י''ב, אני רוצה להיות לוחם ביחידה מובחרת, ורק עד ינואר יש ימי סיירות, זה יהיה מבאס אם הם ימשכו את זה יותר מידי זמן ואאלץ להתגייס שנה הבאה =\

oO Barbie Oo

New member
אין מה לעשות מאמי... כל עכבה לטובה

ואם זה חשוב לך אז זה שווה את זה.

למעלה