מחר...

A t z a

New member
../images/Emo195.gifמחר...../images/Emo80.gif

מחר המנהלת המאממת שלכם מתגייסת לצבא
אז בואו תאחלו לה בהצלחה רבה בטירונות ובשירות הסדיר בכלל
... בהצלחההה למיכלללל החיילתתתתת
ואני מאחרת אז ביי

Oyster Girl

New member
בדיוק נכנסתי בשביל לבשר../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif

מחר, בשעה טובה, יגיע גם תורי להתגייס. אני עוד לא יודעת מה אני הולכת לעשות וכמה זמן אני הולכת להעדר מהבית, אך במשך הטירונות הלא ממש ארוכה שאני הולכת לעבור בשבועיים שלושה הקרובים, דנה המאממת
[A t z a] היא זאת שתחליף אותי. אתם יכולים לפנות עם כל דבר אליה, היא באמת מאד נחמדה ותשמח לעזור
יש לי עוד מלא תוכניות, הפתעות ודברים חדשים להריץ בפורום אז אני באמת מקווה שבהעדרי תשמרו עליו פעיל ונעים, כמו שרק אתם יודעים
וזהו לבינתיים... תשמרו על עצמכם

A t z a

New member
אה כן,../images/Emo80.gif

כמו שמיכל אמרה, על כל בעיה או מה שלא יהיה- תפנו אליי (שימו לב, מענה יתקבל או בשעות בוקר מחרידות או בשעות לילה מוקדמות
)

vagz

New member
המון בהצלחה מיכל../images/Emo70.gif

גיוס קל ונעים כמה שיותר..

A t z a

New member
עדכוני מיכל מס' 1-../images/Emo80.gif

היא בסדר
!!!!!
היא מצאה אנשים טובים
ואיזה אחת שמיכל כבר חולה עליה
(
)
היא חוזרת בשישי הביתה, ואז יש לה עוד שלושה שבועות במחנה 80 וזהו להיום
אפשר להרגע.

A t z a

New member
בעיקרון../images/Emo80.gif

יש לה טירונות ארוכה ומוזרה, אבל סביר להניח שהיא תסגור רק שבת אחת מבין השתיים שנשארו לה חוץ ממחר... אבל אני לא יודעת כלכך.

vagz

New member
../images/Emo131.gif../images/Emo128.gif המון מזל טוב!! (למרות שאני לא דנה)

A t z a

New member
מזל טוב קושקוששששששששששששש../images/Emo80.gif

אני שמחה לשמוע!!!
את רואה? את פשוט צריכה לבקש ממני להחזיק לך אצבעות לפני כל דבר חשוב בחייך ואז יהיה בסדר
! סעי בזהירות ותהניייי!!

gray star

New member
מזל טוב על זה שעכשיו כבר לא תצטרכי

להתגלגל כל הדרך חזרה הביתה

gray star

New member
קריית טבעון, לילה:

רתם (באדישות): בואו נתגלגל כל הדרך חזרה הביתה. הזכרת משהו על שמיכות, או שאנחנו דומות לשמיכות בלילה או שהשמיכות, שאינן איתנו, יקלו עלינו בהתגלגלות. מיכל: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אסתי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עד היום.

מה זה היה אחרת לא?

משהו כמו :אין לי כוח ללכת את כל זה אולי פשוט נתגלגל הבייתה" חלחח לא משנה בשתי הדרכים זה היה קורע!חח

למעלה