שם: אבירן גיל: 18 אזור מגורים: המרכז, או אם לדייק, ראשון לציון. מסנג'ר: [email protected] (כתוב גם ב"עולם שלי") איסיקיו: 273846680 (כתוב גם בעולם שלי) שיר החודש: Seether and Amy Lee - Broken אלבום החודש: Minute to Midnight של לינקין פארק הדבר שעשה את החודש: אור
את צריכה לשואל "איך אני יכולה לחפר על מה שעשיתי". והאממ, מה כבר עשית.. האממ, פגעת בציפור הנפש שלי, דרכת עלי לאפר, מעכת את כבודי, שיחקת במוחי, ולבסוף, עוד שאלת מה עשית.. האם זה מספיק? בברכה, אבירן..
שם: סוסומן גיל: בקרוב מאוד 14. אזור מגורים: חור יהודה. מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: לא פעיל שיר החודש: Blue Oyster Cult - Don't Fear The Reaper אלבום החודש: Guns N' Roses - Use Your Illusion 1 הדבר שעשה את החודש: אהבה. הדבר שהרס את החודש: אהבה. תמונה:
שם: פילו גיל: 17 + אזור מגורים: מודיעין מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 290892583 שיר החודש: אני עצלנית מדי אלבום החודש: ואין לזה שום קשר הדבר שעשה את החודש: שביתהתה הדבר שהרס את החודש: הוי אמ לאדעת P: תמונה:
שם: יעל גיל: 18 אזור מגורים: צפון מסנג'ר: [email protected] (זה מה שקורה כשפותחים מסנג'ר ואז נזכרים לעבור לג'ימייל
) איסיקיו: פותחת אותו פעם בשנה שיר החודש: Side Of A Bullet - כולנו מכירים את הלהקה אלבום החודש: Foo Fighters - One By One הדבר שעשה את החודש: בשישי- מסיבה בחניתה הדבר שהרס את החודש: נפל לי המחשב
תמונה: ובגלל הנ"ל נמחקו לי כל התמונות. אם יהיה מפגש ואני אוכל להגיע, תוכלו לראות אותי במציאות..
שם: אור גיל: 17 אזור מגורים: ר"ג מסנג'ר: אין לי כוח לכתוב איסיקיו: 222145976 שיר החודש: פאלינג אוואי - דופ אלבום החודש: דופ! הדבר שעשה את החודש: יום חמישי שבוע שעבר וימי שישי ובכלל כל פעם שאני עם חברים .. גם בעבודה כיף .. אע וכמובן השביתה!! הדבר שהרס את החודש: טיפה עצבים פה ושם .. וכמה רגעים שחשבתי שטעיתי בנוגע למשו .. תמונה: אין לי כוח
הרבה זמןן לא הייתי פה.התפקדות!../images/Emo195.gif
שם:בת אל גיל:17.5 אזור מגורים:מרכז מסנג'ר:במסרים איסיקיו:במסרים שיר החודש:Arctic Monkeys-Teddy Picker אלבום החודש:אין הדבר שעשה את החודש:לא זכור לי משו מיוחד... הדבר שהרס את החודש: לימודיםם
לכבוד הוא לו לחלוק איתך יום הולדת ../images/Emo13.gif
איך אני יודע? אני פשוט זוכר שיום הנישואין שלהם יוצא על אותו תאריך. ושל אמא שלי אני זוכר פחות או יותר.. ואם את לא זוכרת את של ההורים שלך, אז תתביישי! לא באמת, זה לא יפה, הם ההורים שלך. ובקשר למתנה, אני מוכן להפתיע אותך. סבבה, יש לי רעיון חמוד לילדה חמודה
. ואני לא מדבר בשם עצמי אלא כולם. חוגגים רק בלועזי! בברכה, אבירן..