התפקדות

ירדן88

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות

שיר החודש [איגי]:
שיר החודש [לא איגי]:
אמן החודש:
אלבום החודש:
תמונת החודש:
משהו שביאס החודש:
משהו שעשה את החודש לקצת יותר טוב:
משהו שבא לכם להוסיף?
שתהיה לכולנו שנה נפלאה,מתוקה ומוצלחת

ססילייה

New member
"2,3...מחשב!" ../images/Emo11.gif

שיר החודש [איגי]: אדום, כמובן.
שיר החודש [לא איגי]:רונה קינן-לחיות נכון. אמן החודש: רונה קינן. אלבום החודש:קונה קינן-לנשום בספירה לאחור. תמונת החודש: אני נראית פה כל כך יפנית
משהו שביאס החודש: שמשהו שהיה לי במשך כמעט שלוש שנים, נגמר בשלוש דקות. משהו שעשה את החודש לקצת יותר טוב: הכרתי את הבן אדם הכי מקסים בעולם. משהו שבא לכם להוסיף?אני צריכה עוד בקבוקונים של אבק פיות מהחנות הקסומה הזו בסנטר.

Peeeach

New member
חאחאחאחחעחעחחחוחוח

שיר החודש [איגי]: אמממ בדרך למלווקי:) לא מקורי הא? סתם פשוט נתקע לי בראש ^_^ שיר החודש [לא איגי]: אנערף.. חיות מחמד- מוניקה סקס
אמן החודש:פיטר רוט
אלבום החודש: אממ.. לא זוכרת נו חחח תמונת החודש: משהו שביאס החודש: תחילת הלימודים? D: סתם נו נעבור את זה :) משהו שעשה את החודש לקצת יותר טוב: הכל ! מזה לקצת יותר טוב? חחח חודש אימו.. היה אחלה חודש! משהו שבא לכם להוסיף? אני לא לוקחת סמים. חחח זה הסיכום שלי.. כולם שאלו אותי את זה בזמן האחרון פשוט אני מפוצצת אנרגיה. התמונה זו חדרו לי המון מים לאף אז כדי אובדן חוש הריח חחח

ירדן88

New member
../images/Emo209.gif

שיר החודש [איגי]:כל הדיסקים
שיר החודש [לא איגי]:תנופה-בעז בנאי,רונה קינן-מבול,בואי נעזוב-רן דנקר,היינו עושים אהבה-כנסיית ה-
,אין לי מקון-מטרופולין,נגעה בשמיים-יובל בנאי,הדיסק של הבנות נחמה
,וכל מיני באינגליש. אמן החודש:הבנות!! אלבום החודש:הבנות נחמה
תמונת החודש:
משהו שביאס החודש:כלום! משהו שעשה את החודש לקצת יותר טוב:ניצנים,ת"א,אוף כל מיני... משהו שבא לכם להוסיף?שיואו איזה כיף הקיץ בא באבאבאבאבא!!
התמכרתי

A t z a

New member
הווו,מחונכת משהו! מתפקדת../images/Emo80.gif

שיר החודש [איגי]:כל השירים,כי ככה! שיר החודש [לא איגי]:so far של הבנות, arms of an angel שרה מקלחןלחןןודען,אחד אלוהים איפה הילד וחמלה של חמי. אמן החודש: איגי,הבנות נחמה,חמי. אלבום החודש: מממ... תמונת החודש:
משהו שביאס החודש: וואי,מליייייייייארד דברים?
משהו שעשה את החודש לקצת יותר טוב: החברות המדהיייייימות שיש לי,אילת,הרבה הרבה כיף ובילויים וכמובן איגי. משהו שבא לכם להוסיף? שיהיה אחלה חודש לכולם

Ronushnush

New member
כמה טוב לחכות למלחמה הבאה

שיר החודש [איגי]: עליה קבוצתית למזבח שיר החודש [לא איגי]: אותיות בגשם - יגאל אמן החודש: יגאל וחמי ואיגי ושרון הולצמן אלבום החודש: mercury rev - the secret migration תמונת החודש: לאדעת אני על תגובה מהירה משהו שביאס החודש: ביצפר משהו שעשה את החודש לקצת יותר טוב: חופש משהו שבא לכם להוסיף? פעם שישית החודש שאני חולמת שיש אזעקה ומלחמה

"נצעד ביחד יד ביד ונאמין באל אחד"

שיר החודש [איגי]: רק בשביל לקבל חיבוק שיר החודש [לא איגי]: להיות,לעולם מצידי-היהודים אמן החודש: היהודים
אלבום החודש: פורטה,דה
תמונת החודש: אחותי,ההוא ואני באמסטרדם
..יו איך פחדתי ממנו הוא הלחיץ אותי רצח
כי הוא קירב אותי אליו יותר מידיי וחשבתי שהוא בא לחנוק אותי
רק ככה אני יכולה לעלות ת'תמונה.. http://img484.imageshack.us/img484/2859/p8100071tr3.jpg
משהו שביאס החודש: לחזור לביצפר :\ משהו שעשה את החודש לקצת יותר טוב: אם מדברים על אוגוסט אז זה שאבא הביא לי 700 שקל
משהו שבא לכם להוסיף?

מאיה911

New member
יאא עוד מעט ראש השנה!!../images/Emo99.gif

שיר החודש [איגי]: תאת"נ, בעדינות
שיר החודש [לא איגי]: כל מיני של הבנות נחמה.. בעיקר so far, כל מיני של דנה עדיני, ליידיD- קוצים חלודים, כמה של שרון הולצמן אמן החודש: איגי, חמי, שרון הולצמן ודנעדיני! אלבום החודש: של הבנות נחמה תמונת החודש:
משהו שביאס החודש: לחזור ללמוד... משהו שעשה את החודש לקצת יותר טוב: חופשששש!!
תורכיה, ים, הופעות משהו שבא לכם להוסיף? לא מאינה שרק היום ה2 של בצפר ולא הלכתי

Oyster Girl

New member
אני אני אני ../images/Emo74.gif

שיר החודש [איגי]: אדום
שיר החודש [לא איגי]: יותר מדיי אמן החודש: חמי
אלבום החודש: פסקולים של דני אלפמן
תמונת החודש: המממממ... משהו שביאס החודש: המון דברים משהו שעשה את החודש לקצת יותר טוב: האנשים שאני אוהבת משהו שבא לכם להוסיף? חמי חתיך

למעלה