התפקדות פברואר+שרשור סופ"ש

®NuLy®

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות פברואר+שרשור סופ"ש../images/Emo195.gif

תפסיקו להיות עצלנים!
שם:
שיר גאנז אהוב:
שיר גאנז שבועי:
שיר לא-גאנז שבועי:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
תוכנית טלוויזיה של השבוע:
משהו טעים שאכלתי השבוע:
מסר לאומה:
תמונת השבוע (אולי יקרה נס ותשימו)
השאלה המתחלפת: באיזה שיר של גאנז יש את הסולו הכי יפה? אחלה סופ"ש לכולם

eran377

New member
כן אבאל'ה../images/Emo195.gif

שם: ערן גיל: 18 (יו עוד חודש כבר 19) אזור מגורים: חיפה שיר גאנז אהוב: נובמבר ריין שיר גאנז שבועי: 14 YEARS שיר לא-גאנז שבועי: STRANGE DEJA VU - DREAM THEATER ספר השבוע: סרט השבוע: תוכנית טלוויזיה של השבוע: סאות'פארק משהו טעים שאכלתי השבוע: סיני מסר לאומה: עה תמונת השבוע (אולי יקרה נס ותשימו) השאלה המתחלפת: באיזה שיר של גאנז יש את הסולו הכי יפה? חד משמעית - נובמבר ריין (תקף לכל שלושת הסולואים)

בדנתמ

New member
../images/Emo113.gif

שם: אהוד גיל: 20 אזור מגורים: מבשרת ציון שיר גאנז אהוב: Estranged שיר גאנז שבועי: Yesterdays שיר לא-גאנז שבועי: The Dance of Eternity / Dream Theater ספר השבוע: סרט השבוע: תוכנית טלוויזיה של השבוע: משהו טעים שאכלתי השבוע: לזניה... מסר לאומה: שלג זה נחמד, במיוחד אם משחקים בו פוטבול תמונת השבוע (אולי יקרה נס ותשימו) השאלה המתחלפת: באיזה שיר של גאנז יש את הסולו הכי יפה? estranged? אפילו שקשה לי עם הקביעה של משהו מסויים כ"הכי יפה"... אני אוהב הרבה סולואים שלהם

dukeyness

New member
סליחה על הדיליי הכבד...

שם: דור גיל: 14 אזור מגורים: ירושלים שיר גאנז אהוב: Welcome to the Jungle! שיר לא-גאנז אהוב: זמנית Heart Shaped box - Nirvana... ספר השבוע: ת'אמת, אני לא טיפוס של ספרים... סרט השבוע: Pump Up The Volume, ענק! תוכנית טלויזיה של השבוע: סאות' פארק... משהו טעים שאכלתי השבוע: מחר אני הולך למוס'ז בת"א! מסר לאומה: יש שניים... 1) להקות ממוסחרות צריכות למות! 2) I wanna rock n roll all nite, AND PARTY EVERYDAY!!!! (חלום חיי...) תמונת השבוע: -----> השאלה המתחלפת: ב-Welcome או Rocket Queen.... רוב הסולואים בגאנז יפים, פשוט השניים האלה יפים יותר!

למעלה