התפקדות אפריל

®NuLy®

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות אפריל

חזרתי על מנת להציק לכם
אז שתפו פעולה
שם:
שיר אהוב של גאנז:
אלבום אהוב של גאנז:
משהו שאני מקווה שיקרה החודש:
תמונה מאאאגניבה של איזי
'

Alice108

New member
CtrlAltDel

שם: אליסה גיל: 16 עוד מעט אזור מגורים: חיפה שיר אהוב של גאנז: Estranged אלבום אהוב של גאנז: אפטייט משהו שאני מקווה שיקרה החודש:
תמונה מאאאגניבה של איזי

zohar36

New member
למה '../images/Emo99.gif' ? הוא דומה לסוס.

אגב, מה נסגר!? תתחברי כבר למסן!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאיזי הכי חמוד בלהקה

והדגש הוא על חמוד. אקסל הוא היפה, סלאש הוא המגניב, דאף סתם גבוה ומאט הוא אממממ שמן?

otlumak

New member
לא נכון... דאף הוא THE DUFF... את לא מבינה את

המהות שלו כנראה... הבן אדם גאון!!! והוא גם מלך... תואר המבניב הולך לדאף.. סלאש יש לו את התואר של מלך הנחשים הסמים, והגיטרה...

Slash105

New member
../images/Emo152.gif

שם:טום גיל:16 אזור מגורים: המרכז שיר אהוב של גאנז: Nightrain אלבום אהוב של גאנז:appetite for destruction משהו שאני מקווה שיקרה החודש: שנופיע ליד הכוכב השמיני סוף סוף :p תמונה מאאאגניבה של איזי

zohar36

New member
פה.

שם:זהר גיל:16 אזור מגורים:מעלה אדומים שיר אהוב של גאנז:נכון לעכשיו,ליב אנד לט דיי אלבום אהוב של גאנז: אפטייט
משהו שאני מקווה שיקרה החודש:עבודה בעיקר. תמונה מאאאגניבה של איזי: לעע, המחשב שלי דפוק מדיי.

otlumak

New member
יש לי בעיה עם צדדים ../images/Emo13.gif

זאת שמלקקת את הכלב או זאת שלידה? חחח

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif|מתפקדת|

שם: גלי גיל: עוד חודש 18 אזור מגורים: אזור ירושלים שיר אהוב של גאנז: Civil War אלבום אהוב של גאנז: אפטייט משהו שאני מקווה שיקרה החודש: לעבור בשלום כל מבחן, מתכונת ובגרות תמונה מאאאגניבה של איזי

otlumak

New member
../images/Emo11.gif

שם: אופק טלומק גיל: עוד 3 חודשים 17 אזור מגורים: כרכור אני לא אוהב לתת שיר אהוב כי אני אוהב הרבה אז בשבילכם אני אתן לכם ציטוט משיר שכרגע אני מתחבר אליו של גאנז: "what I thought was beautiful don't live inside of you anymore..." אחת ההופעות הטובות ביותר של השיר : http://www.youtube.com/watch?v=l-yrVgzSJoU אלבום אהוב: chinese democracy אני מקווה... משהו שאני מקווה שיקרה החודש: chinese democracy לא בא לי לתת תמונה מה יקרה לי?...if you don't shut your mouth you'r gonna feel the fucking floor!

למעלה