המ, דיון שכזה

Itay Simons

New member
../images/Emo195.gif המ, דיון שכזה

ככה לקראת הגיוס הממשמש ובא P: (וגם הגיע הזמן לדיון קשור
) אתם חושבים שתשמרו על קשר עם החברים מהתיכון גם בצבא? כאילו, פתאום אין את המסגרת היומיומית שאתם רגילים להיפגש בה, עד כמה אתם חושבים שזה ישנה, אם בכלל? ו...לאן כל אחד מכם מתכנן להתגייס? למה התמיינתם?

דללה

New member
אני מקווה שלפחות עם חלק...

עם אלא שממש חשובים לי.. זה משהו שאני חושבת עליו הרבה לאחרונה.. מה יהיה עם חברה הכי טובה שלי שאנחנו רגילות לדבר כל יום ולהיפגש כל יום וכשהיא תהיה ג'ובניקית יהיה לה יותר זמן ממני ואני מפחדת שזה ישפיע על הקשר שלנו.. אני מאמינה שזה יהיה קשה, במיוחד כשאחי מברר לי אפשרות לשרת בבסיס שהוא שירת בו (בדרום). לאן אני מתמיינת? למודיעין...

Itay Simons

New member
המ

האמת שחשבתי על זה לאחרונה המון (חוצמזה שמורדוך טורחת להזכיר לי את זה כל הזמן P:) אני ממש מקווה לשמור על קשר עם כולם, כי אלה שאני בקשר כלשהו איתם כרגע הם אלה שבאמת חשובים לי.. זה בעיה, כי אין מצב שאני אשרת עם מישהו שאני מכיר...הסיכוי הוא אפסי וזה מרגיז, ואני גם כנראה אחזור פעם בדי הרבה זמן, כשהרבה מהחברים שלי אמורים כנראה להיות ג'ובניקים כאלה שחוזרים יום יום P: (אני דווקא אהיה שמח לשרת רחוק ולהכיר ככה אנשים, וככה גם כשמגיעים סוף סוף הביתה באמת נהנים מזה..) וכרגע אני מתמיין לאולפן תרגום במודיעין, רק צריך לעבור את התחקיר D:

Karin917

New member
לא

אב לא בגלל שאני לא רוצה.. כיום מלבד האנשים בפנימייה, אני כמעט ולא נפגשת אחה"צ עם החברים מהבי"ס ובחופש הגדול לא ראיתי אף אחד מהם. אני יודעת שזה לא ישתנה לקראת הגיוס כי לפחות מבחינתם, הקשר ביננו חסר משמעות. אנחנו ביחד בשיעורים, בהפסקות, מדברים באייסקיו לפעמים ולעיתים נדירות נפגשים אחה"צ אבל רק כי יש מבחן בערבית והן צריכות עזרה וכדומה. כרגע אני משתדלת לא לקחת ברצינות שום קשר שיש לי עם אנשים כי אני יודעת שזה אף פעם לא יהיה הדדי ויש לי נטייה להעלב.. כרגע אני מחכה לתחקיר ביטחוני במודיעין [ערבית].

Karin917

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה..

נפגשתי יותר פעמים עם ליזי [ונפגשו ממש מעט] מאשר עם החברות [לא מהישוב] אחה"צ לא לצורך למידה למבחן.

semyonk0

New member
מאוד מקווה שכן

כרגע מהבצפר שלי יש פה את חמי וניצן...וזהו נראה לי אבל כעיקרון למה לא לשמור על קשר? בקשר למיונים אני לא כמו כולם פה שהולכים למודיעין...קיבלתי מיונים לחובלים/צוללות אבל לא עברתי אז ירדתי מזה בינתיים הזמינו אותי ביום רביעי לחיפה למיונים לתוכנית ברקים (עתודה) אז נראה מה יהיה עם זה כעיקרון זה כנראה עתודה...ואם אני לא אתקבל אז נראה לאיפה ימיינו אותי...פרופיל 97 אז כנראה קרבי...נשמיד כמה ערבים... דרך אגב יש פה עוד כאלה שהולכים ביום רביעי לברקים?

L a S

New member
:|

נשמיד ערבים? בן אדם אתה מגזים. ברקים? אתה יודע אולי אם המיונים לברקים נגמרים לפני סיום ההרשמה לעתודה:O?

semyonk0

New member
אני מגזים?

הניה: שחרור שליט תמורת 500 אסירים אחמדינג'אד: ארה"ב, בריטניה והמשטר הציוני - עתידות להיעלם ואני פה מגזים? אבל סליחה בכל זאת... בקשר לברקים לפי מה שהבנתי אם את נמצאת מתאימה הם שולחים לך הזמנה לעוד מיונים בחודשים מאי-יוני וסיום ההרשמה הוא עד סוף פברואר אם אני לא טועה... את שואלת כי קיבלת זימון או כי את סתם עושה סקר?

Karin917

New member
אבל אתה מפנה את זה לכל הערבים..

ולא כל הערבים תומכים באחמדמשהו וההחלטה שהנייה קיבל לא הוחלטה פה אחד ע"י כל העם הערבי..

Karin917

New member
לא מסכימה איתך..

למה להשמיד מישהו בגלל האידיאולוגיה והשאיפות שלו? כל עוד הוא לא עושה עם זה כלום, שיהנה..

semyonk0

New member
ברור...

חחח ברור אחמדמשהו לא עושה כלום סתם בא לו פצצה גרעינית...זה קישוט יפה בסוכה

nomad21

New member
אי אפשר להשוות..

ישראל לא תשתמש בפצצת אטום הזאת אלא אם כמעט ישמידו אותנו, (ובנתיים זה מרתיע את מדינות ערב)לעומת זאת אירן תשמח להשתמש בזה על ישראל..

L a S

New member
כי אתה כזה אסטרטג גדול במדינות הללו

ויודע מה כל אחת מהן תעשה עם הפצצות שלה..

n0 id3a

New member
ישראל לא טוענת שהיא רוצה להשמיד

את אירן. אחמדינג'אד טוען שהוא רוצה להשמיד את ישראל. FYO

n0 id3a

New member
לנו יש את הפצה הרבה זמן.

עשינו משהו? לא. הם, לעומת זאת, יזרקו עלינואת הפצצה בלי לחשוב הרבה. ורק אז, אנשים כמוך יקלטו שהם כן היו רציניים... אני לא חושב שאפשר לקחת את הסיכוי הזה. הוא קטן מדי. צריך להקדים תרופה למכה.

למעלה