The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo207.gif

אני רק חייב לציין כמה מדהים ויפהפה השיר Chasing the Dragon של אפיקה. רק בשבילו שווה לקנות את כל האלבום המשמים הזה.

Euterpe

New member
סופ"ש משעמם ../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: overcome, ice queen שיר/י השבוע לא של ווית'ין: שוב, כל נייטוויש, בעיקר wish i had an angel
אלבום השבוע: wishmaster מה את/ה שומע/ת עכשיו: פיינט של אפיקה דבר טוב שקרה השבוע: וואלה לא זוכרת כלום מהשבוע
דבר רע שקרה השבוע: גיליתי שוב שיש לי הורים.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא אהיה שבוע בבית! אתר השבוע: ישראבלוג מאכל השבוע: בורקס ספר השבוע: מן המצר סרט/סדרת השבוע: - לא ראיתי כלום...

ZuLi90

New member
=]=] שבוע מעולה =]=]

השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אוהו הרבה The Dresden dolls: Sex Changes Backstabber Half Jack הרבה רדיוהד - במיוחד האלבום OK Computer |מאוהב עד מוות| הרבה כנסיית השכל המון דיפ פרפל!! ~הלהקה הכי טובה בעולם~ אלבום השבוע: OK Compuer של רדיוהד ומשין הד של דיפ פרפל מה את/ה שומע/ת עכשיו: קרן פלס - לרוץ לרוץ
דבר טוב שקרה השבוע: הסתיימה לי תקופת המלווה דבר רע שקרה השבוע: אנערף סתם שבוע חרא בכללי. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציונים טובים לשם שינוי אתר השבוע: תפוז. מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

ZuLi90

New member
../images/Emo45.gif לגמריי! יש לה פוטנציאל גדול יש לה את זה

SheWillBeLoved

New member
כל כך לא.

תנסה להקשיב למבול או לרצה הביתה. הליריקה רחוקה מלהיות של כוסית. אני מודה שבדיסק הליריקה לרוב השירים לא משהו, ומצחיקה נורא והכל - אבל שווה לשמוע שירים שאני חושבת שלא היה לך מושג עליהם, ואם בכ"ז אתה מכיר את השירים הנ"ל - איך אפשר להגיד שהליריקה לא טובה? היא מעולה!
|סחפירה|

ZuLi90

New member
בטח שאני מכיר. שמעתי הכל. חלק מהליריקה

באמת טובה. אבל על הכל בכללי אי אפשר להגיד שהליריקה מעולה כי זה ב*חלק* מהשירים

למעלה