The Silent Weekend

Liquid Dreams

New member
../images/Emo45.gif 0.0

חוץ מזה שגם אין קשר מי האימא הכי צעירה, מן הסתם בגיל 22 סימון הייתה יכולה להיות אימא אבל היא לא 0.0

../images/Emo183.gifזה לא כזה בולשיט.

החלק הראשון של ההודעה שלו זתומרת. האמא הצעירה ביותר היתה בת 5 משו. קראו לה לינה מדינה.

אימו?XDD../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

מי שנכנס לשם, שיפסיק!! אתם מביכים אותנו
שיר/י השבוע של ווית'ין: Our Farewell, Caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Garbage - Only Happy When It Rains, Alice Cooper - Poison
אלבום השבוע: Use Your Illusion II של גאנז
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Our Farewell
דבר טוב שקרה השבוע: מקס ברנר
, אממ..עדי :] דבר רע שקרה השבוע: פספסתי את הטיול השנתי :( משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש
אתר השבוע: מאכל השבוע: מזרק שוקולד במקס ברנר. ספר השבוע: ניל גיימן - אלים אמריקאים. סרט/סדרת השבוע: דקסטר!!#$@
. אני לא מאמינה שזה נגמר
תמונת השבוע:

עונה../images/Emo197.gif|אימו|

שיר/י השבוע של ווית'ין: blue eyes שיר/י השבוע לא של ווית'ין: haggard-awaking the centuries, prophecy fullfilled, eppur si mouve nightwish-the escapist בגללך אביעד!!
אלבום השבוע: haggard- awaking the centuries, eppur si mouve distorted-memorial kamelot- ghost opera מה את/ה שומע/ת עכשיו: draconian-seasons apart
זה יהיה אלבום כל כך טוב. דבר טוב שקרה השבוע: ניצחתי בהתערבות!!! מוחעחעחע. עכשיו חייבים לי את האלבום החדש של דראקוניין
דבר רע שקרה השבוע: הלך לי מעאפן במבחן בפיזיקה, הלך מזוויע בבוחן באלקטרוניקה תקבילית, וגם במיקרו מעבדים
נמאס לי כבר!
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה שבוע אחד של שקט בלי שום מבחן או בוחן
אתר השבוע: אין מאכל השבוע: חומוס ספר השבוע: אין
סרט/סדרת השבוע: קלוברפילד. זה סרט חביב אבל הוא עושה כאב ראש נוראי
, ותיכף אני אראה את הפרק השני, אז גם אבודים
תמונת השבוע: אין סופ"ש נעים לכולם

Jilian

New member
../images/Emo7.gifBE ../images/Emo99.gif למה לא שרו אותו ברוטרדם

אבודים../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

התחלתי לראות את העונה השלישית, ואני חייבת לציין שסוייר ממש ממש שווה
.

../images/Emo183.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: somewhere שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Ingrid Michaelson - Keep Breathig כל מיני של הפאנטום אלבום השבוע: הפסקול של הפאנטום מה את/ה שומע/ת עכשיו: לבכות לך-אביב גפן דבר טוב שקרה השבוע: סדנת מנהיגות דבר רע שקרה השבוע: כל השאר. הברך. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חמד"ע. יום גיבוש. סדנת מנהיגות. אתר השבוע: שומכלום. מאכל השבוע: מילקי ספר השבוע: ה"פ 7 סרט/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי. פאנטום. תמונת השבוע: לעבודה באנגלית על הנסיך הקטן>

למעלה